Power of Love: Τρελό δημόσιο ξεκατίνιασμα για Bill Σαντριά και Έλενα Πολυχρονοπούλου!

Ατάκες φωτιά!

Power of Love: Τρελό δημόσιο ξεκατίνιασμα για Bill Σαντριά και Έλενα Πολυχρονοπούλου!

Τρελό δημόσιο ξεκατίνιασμα μεταξύ του Bill Σαντριά και της Έλενας Πολυχρονοπούλου για το Power of Love!

Όλα ξεκίνησαν από το αιχμηρό μήνυμα του Σαντριά!

Στα μαχαίρια βρίσκονται ο Bill Σαντριάς και η Έλενα Πολυχρονοπούλου!

Ο Bill έγραψε το ακόλουθο μήνυμα στο Facebook και ξεκίνησε... πόλεμος: «Επειδή τελευταία η Λένια κάθεται και λέει πάρα πολλά και με έχει κουράσει πάρα πολύ…ας μου δώσει το ΟΚ να ανεβάσω ένα ηχητικό της μήνυμα…ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ……άντε γιατί κουράστηκα και με αυτήν…που παρακάλαγε να μπει μέσα και τώρα κράζει τους πάντες και τα πάντα…χάρη σε αυτήν την παραγωγή παίρνει δυο δραχμές παραπάνω! ΣΕΒΑΣΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΣΕ ΤΑΪ́ΖΕΙ ….Η ΣΕ ΤΑΙΖΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ……έχω κουραστεί με όλους τους σαλιάρηδες εκεί έξω…που λένε, λένε, λένε…και μέχρι πριν λίγο καιρό παρακαλούσαν να ξαναμπούν!!».

Στη συνέχει η Έλενα απάντησε: «Θα σου πω δυο πράγματα και θα είναι τα τελευταία γιατί μου το είχαν πει πολλά μέτωπα ότι είσαι μεγάλη ανακατώστρα, αλλά αρνιόμουν να το πιστέψω. Εάν ξαναπιάσεις το όνομα μου στο στόμα σου, πρώτον θα έχεις να κάνεις με τον δικηγόρο μου γιατί θα προβώ σε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, δεύτερον για παραβίαση προσωπικών δεδομένων και τρίτων Βασιλάκη πίστεψε εάν άνοιγα το στόμα μου ΕΓΩ θα είχες πάει σπίτι σου βράδυ. Βρες κανένα άλλο θύμα να χρησιμοποιήσεις για να τη βγάλεις λαδί ΟΧΙ ΕΜΈΝΑ ΠΟΥ ΞΈΡΩ. ΚΟΜΜΕΝΟ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΣΕ ΆΛΛΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.

Και κάτι ακόμα ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ(ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!) Η ατάκα σου ήταν η εξής: Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ! Ξαφνικά θυμήθηκες να βγεις να υπερασπιστείς την παραγωγή που σε πάει τελικό;;;;; Έλα ρε Βασιλακη σε εμάς που ξέρουμε τουλάχιστον κράτα χαμηλό προφίλ! Όσο για το ποιος είναι ο σαλιάρης άλλος παρακαλούσε εμένα και τον Ιον να τον στηρίξει με ψήφους και στόρι στο ινσταγκραμ για να ξαναμπεί! Όχι εμείς! Τα φιλιά μου και μη δώσεις συνέχεια θα στο ξαναπώ, βρες άλλο εξιλαστήριο θυματάκι».

Power of Love: Τρελό δημόσιο ξεκατίνιασμα για Bill Σαντριά και Έλενα Πολυχρονοπούλου!

Power of Love: Στα μαχαίρια οι παίκτες! «Κλαις για να σε λυπάται ο κόσμος»!

Στα μαχαίρια βρίσκονται οι παίκτες του Power of Love. Το σπίτι της αγάπης έχει γίνει εμπόλεμη ζώνη. Ακούγονται βαριές κατηγορίες όπως «Κλαις για να σε λυπάται ο κόσμος»

Ο τελικός πλησιάζει και αντί να βλέπουμε ένα κλίμα αγάπης εξακολουθούμε να βλέπουμε σπόντες, αιχμές και κακίες. Τι συμβαίνει τελικά σε αυτό το σπίτι.
Η παρουσιάστρια Μαρία Μπακοδήμου έκανε μια συζήτηση με όλους τους παίκτες και τότε ο Bill πετάχτηκε -ως γνωστόν- για να αμφισβητήσει τα λεγόμενα της Άννας, ενώ δεν δίστασε να αναφέρει και κάποιες δικές τους συνομιλίες.

Ο Παύλος Παπαδόπουλος με την σειρά του είπε πως η Άννα κάνει παρέα με τη Ρεγγίνα γιατί την στήριξε ακόμα και όταν είχε άδικο.

Advertisement
Όταν η Μαρία Μπακοδήμου τον ρώτησε τι ακριβώς εννοεί, ο Παύλος δεν δίστασε να πει πως ότι είχε να πει το είπε και απογοητεύτηκε όταν το είδε όλα όσα έγιναν...

«Ντροπή δεν είναι να λέει κάποιος αυτό που νιώθει, ντροπή είναι αυτό που κάνετε εσείς», συνέχισε.

Ο Bill είπε στην Άννα πως ο πραγματικός φίλος λέει και τα σωστά και τα λάθη στον άλλο και μάλιστα μπροστά σε όλους, όχι μπροστά σε κλειστές κάμερες.

Στην συνέχεια προβλήθηκε ένα βίντεο από το Gala της Παρασκευής, η παρουσιάστρια ρώτησε την Άννα αν νιώθει αδικημένη ή παραμελημένη και εκείνη δεν δίστασε να το παραδεχτεί και μάλιστα να βάλει και τα κλάματα μπροστά σε όλους για ακόμη μία φορά.

Τότε ο Παύλος είπε πως δεν είναι ψεύτικη αλλά δεν είναι κ ο εαυτός της, ενώ ανέφερε και τα ονόματα κι άλλων κοριτσιών που έχουν αυτό το χαρακτήρα....

Η ένταση κάπου εκεί ανέβηκε στα ύψη. Ο Παύλος συνέχισε λέγοντας «Ποτέ δεν είναι η λύση να ευαισθητοποιείς τον κόσμο με τα κλάματα, είτε το κλάμα είναι αληθινό είτε όχι», για την Άννα, επιμένοντας πως υποκρίνεται.

Την ευκαιρία άρπαξε και ο Βασίλης Χαλκιάς, καθώς ανέφερε πως ο κόσμος τη λυπάται όταν τη βλέπει να κλαίει, με εκείνη φυσικά να αντιδρά.