Σημαντική η σημερινή μέρα για την Ευγενία Μανωλίδου! Το συγκινητικό δημόσιο μήνυμά της!

Σαν σήμερα πριν από...

Σημαντική η σημερινή μέρα για την Ευγενία Μανωλίδου! Το συγκινητικό δημόσιο μήνυμά της!

Για την Ευγενία Μανωλίδου η σημερινή ημέρα είναι πολύ σημαντική! Δείτε το συγκινητικό δημόσιο μήνυμα της!

Θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram αυτό το σπουδαίο γεγονός για εκείνη...

Σαν σήμερα πριν 23 χρόνια ήρθε στον κόσμο ο πρωτότοκος γιος της, Αλέξανδρος.

Ευχήθηκε δημόσια για τα γενέθλιά του:

«Όταν έκανε καμιά σκανταλιά μικρός, του έλεγα με αυστηρό - μαμαδίστικο (ξέρετε εσείς) ύφος «Βρε, έτσι σε μεγάλωσα;» Και μου απαντούσε με το ίδιο παιχνιδιάρικο χαμόγελο «Μαμά... έτσι σε μεγάλωσα;»Από πολύ μικρός είχε καταλάβει ότι μεγαλώναμε μαζί. Εγώ εκείνον κι εκείνος εμένα... Να σε χαίρομαι μωρό μου, να βλέπω όλα σου τα όνειρα να πραγματοποιούνται και να φτάσεις ψηλά, ψηλά, πολύ πολύ ψηλά, όσο σου αξίζει», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας η υπερήφανη μανούλα.

Δείτε σχετική δημοσίευση:

Αλέξανδρος

Η τρυφερή φωτογραφία της Ευγενίας Μανωλίδου με τον γιο της!

Η Ευγενία Μανωλίδου γιόρτασε σήμερα τα γενέθλια του γιού της, Αλκαίο, και φρόντισε να ανεβάσει μια τρυφερή φωτογραφία μαζί του στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instragram.

Η Ευγενία Μανωλίδου είναι γνωστό πως είναι μια πολύ γλυκιά και τρυφερή μανούλα και περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τον σύζυγό της Άδωνι Γεωργιάδη και τα παιδιά τους, καθώς αυτό είναι και το μυστικό που τους κάνεις μια όμορφη και ευτυχισμένη οικογένεια.

Ο μικρός Αλκαίος έκλεισε τα πέντε και η μαμά του θέλησε να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της και να του ευχηθεί για τα γενέθλιά του.

«Ο γλυκός μικρός μου πρίγκιπας», έγραψε στο στιγμιότυπο και τα likes έπεσαν «βροχή». Aν και η Ευγενία Μανωλίδου είναι αρκετά απασχολημένη, καθώς ασχολείται καθημερινά με τα παιδικά τμήματα της Ελληνικής Αγωγής, καθώς επιβλέπει όλα τα μαθήματα αλλά και τις δραστηριότητες που προσφέρουν στα παιδιά, πάντα βρίσκει χρόνο για να περνάει στιγμές τόσο με τον σύζυγό της Άδωνι Γεωργιάδη όσο και με τα παιδάκια τους.

Αλκαιος