Μαρία Μπακοδήμου: Η πρώτη φωτογραφία στην αγκαλιά κούκλου μελαχρινού!

Στιγμιότυπο από Τουρκία! Δεν μπόρεσε να κρυφτεί η Μαρία....

Μαρία Μπακοδήμου: Η πρώτη φωτογραφία στην αγκαλιά κούκλου μελαχρινού!

Έχουμε την πρώτη φωτογραφία με την Μαρία Μπακοδήμου στην αγκαλιά κούκλου μελαχρινού!

Το Power of Love φτάνει στο τέλος του και οι εντάσεις είναι περισσότερες από ποτέ! Το επεισόδιο της Τετάρτης, πρώτο από την μέρα που σκοτώθηκε ο Πάνος Ζάρλας, ήταν φορτισμένο!

Ωστόσο ακόμα μεγαλύτερη ένταση προκάλεσε ο χωρισμός του Παύλου με την Χριστίνα και οι αποκαλύψεις περί απιστίας της τελευταίας με παίκτη από το ρουμάνικο ριάλιτι!

Η Μαρία Μπακοδήμου λύγισε και έπεσε αμέσως στην αγκαλιά του Παύλου Παπαδόπουλου, καταλαβαίνοντας την πίκρα που πέρασε ο παίκτης από τις αποκαλύψεις!

Δείτε φωτογραφία καθώς και ολόκληρο το χθεσινό επεισόδιο στο παρακάτω βίντεο:

Μαρία Μπακοδήμου: Η πρώτη φωτογραφία στην αγκαλιά κούκλου μελαχρινού!

Μαρία Μπακοδήμου: Αυτός είναι ο Τούρκος μεγιστάνας που της έχει κλέψει την καρδιά! Χρυσάφι στα πόδια της!

Μια αποκάλυψη φωτιά θα σας κάνω σήμερα μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr, για την Μαρία Μπακοδήμου.


Η παρουσιάστρια φαίνεται πως είναι ευτυχισμένη παρά τη σκληρή κριτική που δέχτηκε για την παρουσίαση του Power of Love και τα... χαμηλά νούμερα τηλεθέασης!

Η Μαρία Μπακοδήμου είναι ανανεωμένη και αδυνατισμένη, και όπως πολύ καλά γνωρίζετε, έρωτας είναι η αιτία! Η αλήθεια είναι ότι στην Τουρκία, όπου και βρισκόταν για τα γυρίσματα του ριάλιτι, την πολιορκούσε ένας γοητευτικός Τούρκος μεγιστάνας.

Ο λόγος για τον Φικρέτ Ινάν.

Ο Φικρέτ Ινάν που εντυπωσιάστηκε από την παρουσία της Μαρίας Μπακοδήμου είναι πρόεδρος της τουρκικής κατασκευαστικής εταιρείας FIYARI. Ο Τούρκος μεγιστάνας προσέγγισε την παρουσιάστρια και εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για την ίδια! Μετά από πολύ στενή πολιορκία... το κάστρο της Μπακοδήμου έπεσε! Οι δυο τους, περνούν τα βράδια τους με ρομαντικές βόλτες στην Πόλη ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο Φικρέτ δεν της χαλάει χατήρι και απλώνει κυριολεκτικά χρυσάφι στα πόδια της!

undefined


Μάλιστα, ο Φικρέτ Ινάν είναι γνωστός στην Ελλάδα και όχι μέσα από σχέση που έχει κάνει με διάσημη Ελληνίδα. Το 2011 είχε εκδηλώσει δημόσια το ενδιαφέρον του για την αγορά έξι νησιών. Πιο συγκεκριμένα μιλάω για το Λυχνάρι, το Καλτσονήσι, τη Μικρή Αμοργό, τη Ναυσικά, τον Βούβαλο και την Καρδιώτισσα!

fikret-inan
Τα νησιά αυτά βρίσκονται σε γκρίζα ζώνη αλλά ο Φικρέτ το είχε βάλει πείσμα! Ε, με το ίδιο πείσμα μου λένε οι πηγές μου ότι πολιορκούσε και την Μπακοδήμου! Και να σου τα λουλούδια, να σου οι σοκολάτες, μέχρι και τον Ατζούν είχε βάλει να μεσολαβήσει ώστε να πέσει το οχυρό! Η παρουσιάστρια ωστόσο, κρατάει χαμηλούς τόνους στην Ελλάδα και προσέχει πολύ ώστε να μην δώσει δικαιώματα προς σχολιασμό! Εμείς, όμως, όπως ξέρετε είμαστε παντού.... Τσοκ γκιουζέλ βρε Μαρία μου Ο Φικρέτ και δεν υπάρχει λόγος να κρύβεστε πλέον, ο έρωτας άλλωστε... δεν μπορεί να κρυφτεί και για πολύ!

Μαρία Μπακοδήμου: Το αληθινό ύψος, η ηλικία, τα κιλά και άλλα 7 πράγματα που δεν ήξερες!

Θέλετε να μάθετε το αληθινό ύψος, τα κιλά και την ηλικία της Μαρίας Μπακοδήμου;

Δείτε όσα δεν ξέρετε για την παρουσιάστρια του Σκάι, αλλά και όσα θέλετε να μάθετε με ακρίβεια! Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε, εσείς απλά...

Η Μαρία Μπακοδήμου αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του Σκάι, με το "Power of love" να διατηρεί μια σταθερή πορεία στα νούμερα τηλεθέασης!

Δείτε, ωστόσο και το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ εδώ στο Youweekly.gr που αφορά την παρουσιάστρια και το τηλεοπτικό της μέλλον!

ΣΚΑΙ: Άσχημα τα νέα για την Μαρία Μπακοδήμου...

Πάμε όμως να δούμε όσα δεν ξέρουμε για την Μαρία και θέλουμε να μάθουμε... έτσι για να την γνωρίσουμε λίγο καλύτερα!

1. Η Μαρία Μπακοδήμου (Μεσολόγγι, 9 Μαρτίου 1965) είναι Ελληνίδα παρουσιάστρια και ηθοποιός.

2.Σπούδασε στο Οικονομικό της Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ωστόσο η τηλεόραση την κέρδισε.

3.Έχει παίξει στην ταινία του Βασίλη Μυριανθόπουλου, "Μόλις Χώρισα"

4.Έχει δύο γιούς, τον Νικήτα και τον Άρη

5. Από το 1998 μέχρι το 2016 παρουσίασε διάφορες ψυχαγωγικές εκπομπές μαζί με το Φώτη Σεργουλόπουλο

6. Από το 2009 μέχρι το 2016 παρουσίαζαν στο Star Channel την ψυχαγωγική εκπομπή Φώτης και Μαρία Live, εκπομπή αναγνωρίσιμη για τις φάρσες που κάνουν οι δυο παρουσιαστές

8.Μαζί με τον Φώτη έκαναν τον ελληνικό σχολιασμό του Διαγωνισμού Τραγουδιού Eurovision2007

7. Ήταν παντρεμένη με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο

8. Έχει ύψος 1,70

9. Ζυγίζει 75 κιλά

10. Είχε ακυρώσει το γάμο της με τον Δημήτρη Αργυρόπουλου, 15 φορές, εξαιτίας των καυγάδων που είχαν σαν ζευγάρι!

Η Μαρία Μπακοδήμου παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ