Στέλλα Μιζεράκη: Σπάραξε στο τηλέφωνο για τον Ζάρλα! «Εύχομαι πραγματικά μέσα από τη καρδιά μου να...»

Οι πρώτες δηλώσεις και η ανατριχιαστική αποκάλυψη τη στιγμή που το έμαθε!

Στέλλα Μιζεράκη: Σπάραξε στο τηλέφωνο για τον Ζάρλα! «Εύχομαι πραγματικά μέσα από τη καρδιά μου να...»

Η Στέλλα Μιζεράκη με σπαραχτική φωνή στο τηλέφωνο μίλησε για πρώτη φορά για τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε».

Συγκλόνισε η πρώην σύντροφος του αδικοχαμένου Πάνου Ζάρλα!

Σε κατάσταση σοκ βρέθηκε η Στέλλα Μιζεράκη μετά τον θάνατο του πρώην αγαπημένου της, Πάνου Ζάρλα και μίλησε για πρώτη φορά μετά το τραγικό περιστατικό!

Αναλυτικά τα όσα είπε στην εκπομπή του OPEN: «Μέχρι τώρα και εγώ δεν ήμουν συνηθισμένη σε τέτοιες καταστάσεις και τέτοια γεγονότα και εύχομαι κανένας να μην νιώσει αυτό που νιώσαμε εμείς αυτές τις ημέρες. Δεν το πίστεψα και δεν θυμάμαι πόσες φορές πήρα πίσω τηλέφωνο μέχρι να το πιστέψω, να το επιβεβαιώσω, είχα πάθει ένα σοκ.

Δεν μου έχει ξανά τύχει τέτοιο αιφνίδιο περιστατικό χωρίς να το περιμένω. Δεν μπορούσα να το συνειδητοποιήσω. Εύχομαι πραγματικά μέσα από την καρδιά μου κανένας να μην νιώσει ποτέ αυτό το συναίσθημα, την απώλεια ενός δικό του κοντινού του ανθρώπου. Είχαμε πολύ καλές φιλικές σχέσεις.

Και εμείς και οι οικογένειες μας. Για αυτό στεναχωρήθηκαν και οι δικοί μου και προφανώς και οι δικοί του άνθρωποι και για αυτό ήρθαν στην Μυτιλήνη στην κηδεία όλη μου η οικογένεια. Οτιδήποτε και να κάνεις μπροστά σε αυτό το γεγονός είναι λίγο και είμαστε αδύναμοι μπροστά σε τέτοια γεγονότα, το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι αυτό και δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω τον χρόνο».

Δείτε το βίντεο

Στέλλα Μιζεράκη: Ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά του πατριού του Πάνου Ζάρλα λίγα λεπτά μετά την κηδεία!

Κατέρρευσε η Στέλλα Μιζεράκη και ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά του πατριού του Πάνου Ζάρλα, λίγα λεπτά μετά την κηδεία του.

Η Στέλλα, μαζί με την αδερφή της και την μητέρα της, ταξίδεψαν στην Μυτιλήνη με το ίδιο πλοίο που μετέφερε την σορό του νικητή του Power of love.

Χθες, το μεσημέρι η εκκλησία όπου είπαν τον τελευταίο αντίο στον Πάνο, γέμισε από κόσμο που είτε τον γνώριζε, είτε τον είχε γνωρίζει μέσα από την συμμετοχή του στο σπίτι που τον είχε κάνει αγαπητό στον κόσμο.

Τραγική φιγούρα εκτός από την μητέρα του και η Στέλλα Μιζεράκη, με την οποία ήταν ζευγάρι και μετά τον χωρισμό ήταν πολύ καλές σχέσεις.

Η επίσης, νικήτρια του Power of love, μετά την κηδεία κατέρρευσε ψυχολογικά και ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά του πατριού του Πάνου Ζάρλα, θέλοντας να ηρεμήσει.

Κηδεία Πάνου Ζάρλα, Στέλλα Μιζεράκη

Κηδεία Πάνου Ζάρλα, Στέλλα Μιζεράκη

Πάνος Ζάρλας: Ανατριχιαστικό! Η μητέρα της Μιζεράκη αποκαλύπτει «Η Στέλλα περίμενε τον Πάνο στο πάρτι του...»

Η μητέρα της Στέλλας Μιζεράκη αποκαλύπτει για πρώτη φορά κάτι ανατριχιαστικό! Συγκεκριμένα είπε: «Η Στέλλα περίμενε τον Πάνο Ζάρλα στο πάρτι του...»

Μίλησε αποκλειστικά για εκείνο το μοιραίο βράδυ και την τωρινή κατάσταση της πληγωμένης, από τον χαμό του Πάνου, κόρης της.

Σύμφωνα με όσα είπε στην εκπομπή της Κατερίνα Καινούργιου, «Ευτυχείτε», η Μαρίνα Τσαγκαράκη, η μητέρα της Στέλλας Μιζεράκη, η κόρη της είναι καταρρακωμένη.

Είπε ότι η Στέλλα Μιζεράκη ήταν στο πλευρό του αδικοχαμένου Πάνου Ζάρλα εκείνο το μοιραίο βράδυ, συγκεκριμένα βρισκόταν στο πάρτι του...

«Η Στέλλα είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και όλη η οικογένεια είμαστε δίπλα της για να την στηρίξουμε. Αυτό που δεν έχει γίνει γνωστό είναι ότι εκείνο το βράδυ ήταν μαζί με τον Πάνο στο πάρτι γενεθλίων του. Η Στέλλα έφυγε νωρίτερα για να παραλάβει εμένα από το αεροδρόμιο και το πρωί έμαθε ότι ο Πάνος «έφυγε». Καταλαβαίνετε πόσο δύσκολο είναι για εκείνη»