Power of love: Απίστευτο! Ο Bill δημοσίευσε την συνομιλία που είχε με την Χριστίνα πριν μπει στο παιχνίδι!

Έκλεισε στόματα!

Power of love: Απίστευτο! Ο Bill δημοσίευσε την συνομιλία που είχε με την Χριστίνα πριν μπει στο παιχνίδι!

Απίστευτο! Ο Bill από το Power of Love δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφίες από την συνομιλία που είχε με την Χριστίνα πριν μπει στο παιχνίδι!

Σκοπός του ήταν κλείσει στόματα! Τα κατάφερε ή μήπως τα άνοιξε περισσότερο;

Ο Bill έγραψε συγκεκριμένα: «Για όσους προσπαθούν τις τελευταίες μέρες...να μου ρίξουν λάσπη (μια εβδομάδα πριν το τελικό.. όλως τυχαίως) ρώτησα την Γούλα αν μπορώ να ανεβάσω την συνομιλία μας που είχαμε πριν μπω για δεύτερη φορά στο παιχνίδι...που ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΙΧΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΑΠ ΕΞΩ...ΟΥΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙ....όπως και ότι μου φορτώνουν ότι είχα κάνει κάτι μαζί της το Πάσχα...να σας ενημερώσω ότι αν ήθελα εγώ προσωπικά να κάνω κάτι μαζί της....θα ήμουν εξ αρχής μαζί της.. και δεν θα έλεγα ότι θέλω την Κατερίνα....ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.........έχω haters αλλά δεν ήξερα πως είναι σεναριογράφοι σε ταινία επιστημονικής φαντασίας!! ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ....».

Δείτε παρακάτω τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε:

συνομιλία

συνομιλία

Power of love: Χωρισμός βόμβα στο παιχνίδι! Τα "έσπασαν" γιατί...

Έναν χωρισμό βόμβα είχαμε σήμερα στο παιχνίδι του Power of love. Ζευγάρι τα "έσπασε" μετά από τον κακό χαμό που δημιουργήθηκε με τις αποκαλύψεις.

Υπήρξε πολύ ένταση στο σπίτι της αγάπης, ενώ δεν έλειψαν και οι βρισιές αλλά και οι φωνές.

Η Εσμέ αποκάλυψε πως η Χριστίνα και η Ρεγγίνα βγήκαν ραντεβού με άντρες από το αντίστοιχο reality αγάπης της Ρουμανίας και κατηγόρησε τις συμπαίκτριες της.

Από την πλευρά του ο Παύλος έγινε έξαλλος και χώρισε την Χριστίνα επεισοδιακά, αφού βγήκε εκτός εαυτού.

παύλος χριστίνα

Power of Love: Αγκαλιασμένοι είπαν «αντίο» στον Πάνο Ζάρλα! Το συγκλονιστικό τραγούδι που έπαιξε!

Oι παίκτες του Power of Loveαγκαλιάστηκαν και υπό τους ήχους ενός συγκλονιστικού τραγουδιού είπαν «αντίο» στον αδικοχαμένο Πάνο Ζάρλα!

Όλοι τους ήταν συγκινημένοι!

Tα επεισόδια του Power of Love είναι γυρισμένα αρκετές μέρες πριν και έτσι σήμερα είδαμε ποια ήταν η αντίδραση των παικτών όταν έμαθαν τον τραγικό θάνατο του Πάνου Ζάρλα, στο σοκαριστικό τροχαίο της Λεωφόρο Συγγρού!

Οι παίκτες κατά την είσοδό τους στο σπίτι πιάστηκαν αγκαλιά και αποχαιρέτησαν τον Πάνο Ζάρλα, υπό τους ήχους του τραγουδιού του Μιχάλη Χατζηγιάννη «Μόνο στα όνειρα».