Power of Love spoiler: Αυτοί πηγαίνουν στον τελικό! Η αποχώρηση-βόμβα!

Ποιος θα φύγει;

Power of Love spoiler: Αυτοί πηγαίνουν στον τελικό! Η αποχώρηση-βόμβα!

Το Power of Love φτάνει στο τέλος της και υπάρχει spoiler για για τους παίκτες που θα φτάσουν στον τελικό! Ποιος θα αποχωρήσει;

Το παιχνίδι της αγάπης οδεύει προς στο φινάλε, με τον τελικό να προβάλλεται την Παρασκευή 21/6.

Τα γυρίσματα του Power of Love είναι ήδη μπροστά και γνωρίζουμε τους 8 παίκτες που βρίσκονται στον τελικό, ο οποίος θα προβληθεί την μεθεπόμενη Παρασκευή (21/6) στον ΣΚΑΪ.

Στο φινάλε θα φτάσουν οι: Άννα Ελευθερίου, Παύλο Παπαδόπουλο, Ρένια Τσακίρη, Παύλο Τερζόπουλο, Ζένια Σολδάτου, Τζόνι Αμπατζόπουλο, Βασίλη Χαλκιά και Ρεγγίνα Γκαινά.

Αυτό σημαίνει πως ο Billa Σαντριάς θα έχει αποχωρήσει!

Power of love: Απίστευτο! Ο Bill δημοσίευσε την συνομιλία που είχε με την Χριστίνα πριν μπει στο παιχνίδι!

Απίστευτο! Ο Bill από το Power of Love δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφίες από την συνομιλία που είχε με την Χριστίνα πριν μπει στο παιχνίδι!

Σκοπός του ήταν κλείσει στόματα! Τα κατάφερε ή μήπως τα άνοιξε περισσότερο;

Ο Bill έγραψε συγκεκριμένα: «Για όσους προσπαθούν τις τελευταίες μέρες...να μου ρίξουν λάσπη (μια εβδομάδα πριν το τελικό.. όλως τυχαίως) ρώτησα την Γούλα αν μπορώ να ανεβάσω την συνομιλία μας που είχαμε πριν μπω για δεύτερη φορά στο παιχνίδι...που ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΙΧΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΑΠ ΕΞΩ...ΟΥΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙ....όπως και ότι μου φορτώνουν ότι είχα κάνει κάτι μαζί της το Πάσχα...να σας ενημερώσω ότι αν ήθελα εγώ προσωπικά να κάνω κάτι μαζί της....θα ήμουν εξ αρχής μαζί της.. και δεν θα έλεγα ότι θέλω την Κατερίνα....ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.........έχω haters αλλά δεν ήξερα πως είναι σεναριογράφοι σε ταινία επιστημονικής φαντασίας!! ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ....».

Δείτε παρακάτω τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε:

συνομιλία

συνομιλία

Power of love: Χωρισμός βόμβα στο παιχνίδι! Τα "έσπασαν" γιατί...

Έναν χωρισμό βόμβα είχαμε σήμερα στο παιχνίδι του Power of love. Ζευγάρι τα "έσπασε" μετά από τον κακό χαμό που δημιουργήθηκε με τις αποκαλύψεις.

Υπήρξε πολύ ένταση στο σπίτι της αγάπης, ενώ δεν έλειψαν και οι βρισιές αλλά και οι φωνές.

Η Εσμέ αποκάλυψε πως η Χριστίνα και η Ρεγγίνα βγήκαν ραντεβού με άντρες από το αντίστοιχο reality αγάπης της Ρουμανίας και κατηγόρησε τις συμπαίκτριες της.

Από την πλευρά του ο Παύλος έγινε έξαλλος και χώρισε την Χριστίνα επεισοδιακά, αφού βγήκε εκτός εαυτού.

παύλος χριστίνα