Ελένη Μενεγάκη: "Έλιωσε" με τον νέο έρωτα στην αγκαλιά της! (Βίντεο)

Της ήρθε από το πουθενά!

Ελένη Μενεγάκη:

Η Ελένη Μενεγάκη σήμερα το πρωί πήρε στην αγκαλιά της τον νέο της έρωτα και η παρουσιάστρια «έλιωσε»!

Δεν το περίμενε να συμβεί, καθώς όλα έγιναν τυχαία!

Συγκεκριμένα σήμερα στην εκπομπή της στον AlphaTV η Ελένη Μενεγάκη εμφανίστηκε αγκαλιά με ένα μικροσποπικό σκυλάκι, το οποίο ανήκει στον floor manager Γιώργο Ασημινάκη!

Η παρουσιάστρια κυριολεκτικά το ερωτεύτηκε, λέγοντας: «Αυτό εδώ το όμορφο κορίτσι ήρθε έξω από την πόρτα μου σήμερα στο καμαρίνι. Καλά δεν ήρθε τυχαία εδώ που είμαστε. Αυτό εδώ το πλασματάκι ανήκει σε κάποιον και δεν σας πάει το μυαλό σε ποιον. Γιατί σαν εικόνα λες, “βρε δεν του ταιριάζει”. Και δικό μου θα μπορούσε να είναι, αλλά δεν είναι». Είχατε δει το κυνηγητό με τους φωτογράφους στην παραλία;

Δείτε το βίντεο

"Λύγισε" η Ελένη Μενεγάκη! Το φιλί στο στόμα που έφερε την αντίδραση της! (Βίντεο)

Λύγισε η Ελένη Μενεγάκη στην σημερινή της εκπομπή! Το φιλί στο στόμα ενός ηλικιωμένου ζευγαριού έφερε την αντίδραση της και την έκανε να βουρκώσει.

Η παρουσιάστρια συγκινήθηκε με τα πλάνα και είπε «Παιδιά συγκινούμε τώρα, τι να σας πω ψέματα;»!

Η Ελένη Μενεγάκη είδε στο βίντεο δυο ηλικιωμένους να συναντιούνται μετά από χρόνια και να δίνουν ένα φιλί στο στόμα. Γνωρίστηκαν μέσα στις φλόγες του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και μετά από 75 χρόνια μετά ξανασυναντήθηκαν.

«Είναι συγκινητικό! Άχου, δεν το πιστεύω βρε παιδιά! Μία τέτοια ιστορία διάβασα σ’ ένα βιβλίο το Πάσχα… φοβερό, τρομερό.» είπε η παρουσιάστρια.

undefined

Ελένη Μενεγάκη: Της "κόπηκε" η ανάσα! Η φωτογραφία - ντοκουμέντο με όσα έζησε η παρουσιάστρια!

"Κόπηκε" η ανάσα στηνΕλένη Μενεγάκη! Η φωτογραφία ντοκουμέντο με όσα έζησε η παρουσιάστρια! Τι συνέβη; Αποκάλυψη τώρα!

Η παρουσιάστρια του ALPHA μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έκανε μια ανάρτηση και "δήλωσε" τα πάντα!

Η Ελένη Μενεγάκη άφησε λίγο στην άκρη όπως φαίνεται το αγαπημένο της μέρος, τα Άχλα κι έκανε ένα τουρ στο Ιόνιο πέλαγος και συγκεκριμένα στην Σαντορίνη!

Η ίδια δημοσίευσε στο προφίλ της μια φωτογραφία που αγναντεύει μια από τις πιο μαγευτικές θέες του νησιού και όπως έγραψε από κάτω...

"Θεα που κοβει την ανασα !"

Ελένη Μενεγάκη: Της

Ελένη Μενεγάκη: Το τηλεφώνημα του Άγγελου που της έκοψε τα πόδια! «Είσαι μια....»

Ένα τηλεφώνημα δέχτηκε η Ελένη Μενεγάκη και ο Άγγελος της έκοψε τα πόδια με τα λόγια του! «Είσαι μια...» ανέφερε μεταξύ άλλων!

Όπως ήδη σας έχω γράψει, ο ίδιος έχει επιλέξει να μένει με τον πατέρα του, Γιάννη Λάτσιο και δεν την ακολουθεί ούτε στα Άχλα, όπου περνάει τα Σαββτοκύριακά της με τον Μάκη Παντζόπουλο!

Η Ελένη έχει στεναχωρεθεί πολύ με αυτή την εξέλιξη, αλλά παράλληλα νιώθει ότι ο γιος της έχει μεγαλώσει αρκετά πια και πρέπει να πάρει τον δρόμο του! Ωστόσο, ένα τηλεφώνημα του Άγγελου Λάτσιου χτες της έκοψε τα πόδια! Μόλις είδε το νούμερό του στο κινητό της, η Ελενη Μενεγάκη τρελάθηκε κανονικά, αφού νόμιζε πως έχει συμβεί κάτι σοβαρό στο μονάκριβο γιο της!

Φυσικά, δεν επρόκειτο για τίποτα σημαντικό, αφού ο Άγγελος απλά ήθελε να πειράξει την μαμά του για μια φωτογραφία που ανέβασε χτες στα social media! «Είσαι μια κούκλα μαμά» της είπε και η παρουσιάστρια έλιωσε!

Η φωτογραφία που ανέβασε η Ελένη

Ελένη Μενεγάκη: Της

Άτομο που είναι επίσης στο ξενοδοχείο του Μάκη Παντζόπουλου είπε στο Vanda's blog του Youweekly.gr:

«Η Ελένη είναι μια πολύ στοργική μητέρα και πάντα κάνει εντύπωση σε όλους πώς μεταλλάσσεται! Είναι απλή, προσιτή, μαγειρεύει, κάνει πλάκα με όλους..... Είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας τα Σαββατοκύριακα αλλά και όταν κλείνουν οι κάμερες! Μιλάει με όλους ανεξαιρέτως και φροντίζει η ίδια τα παιδιά της»!

Έτσι είναι άλλωστε.... σαν την Ελληνίδα μάνα, δεν έχει!

Ελένη Μενεγάκη: Άνοιξε στα δυο το φόρεμα της! Το μάζεψε όπως και όπως! (Βίντεο)

Στα δυο άνοιξε το φόρεμα της Ελένης Μενεγάκη στην σημερινή εκπομπήκαι προσπάθησε να το μαζέψει όπως και όπως για να μην υπάρξει ατύχημα.

Παρουσίαζε παπούτσια λίγο πριν ρίξει τίτλους τέλος και παραλίγο να γίνει το... κακό.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν κλείσουν την εκπομπή, η Ελένη Μενεγάκη έσκυψε για να δείξει τα παπούτσια που φορούσε, ωστόσο επειδή το φόρεμα της ήταν κρουαζέ με ένα βαθύ σκίσιμο άνοιξε στα δυο, στα γρήγορα η παρουσιάστρια σηκώθηκε και το μάζεψε για να μην γίνει το... κακό!

Δείτε το σχετικό βίντεο: