Power of Love: Το δημόσιο μήνυμα της Χριστίνας μετά το ξεμπρόστιασμα για τον Ρουμάνο!

Αναστάτωση στο σπίτι της αγάπης

Power of Love: Το δημόσιο μήνυμα της Χριστίνας μετά το ξεμπρόστιασμα για τον Ρουμάνο!

Η Χριστίνα από το Power of Love, που προβάλλεται στο ΣΚΑΙ, ανήρτησε ένα δημόσιο μήνυμα μετά το ξεμπρόστιασμα για τον Ρουμάνο!

Η αποκάλυψη πως η Χριστίνα Γούλα συναντήθηκε κρυφά με παίκτη από το ρουμάνικο Power of Love δημιούργησε αναστάτωση το σπίτι της αγάπης.

Αυτός μάλιστα ήταν και ο λόγος που ο Παύλος Παπαδόπουλος χώρισε τη Χριστίνα, λίγες μόνο ημέρες πριν τον μεγάλο τελικό.

Η παίκτρια του Power of Love, θέλησε να πάρει θέση μέσω Instagram για τα όσα έχουμε μέχρι στιγμής δει στα δυο τελευταία επεισόδια.

Έγραψε χαρακτηριστικά:

«Αυτές τις δύο μέρες, μετά την προβολή των επεισοδίων γίνεται πανικός από τα σχόλια και τα μηνύματά σας. Έχω λάβει πολλές αρνητικές απόψεις και έχω κριθεί πολύ άσχημα. Ωστόσο θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον κόσμο που μπήκε στη θέση μου και με στηρίζει στα δύσκολα. ΥΓ: Εντός των επόμενων ημερών θα απαντήσω στα μηνύματά σας και θα γίνει σχετικό live».

μήνυμα

Power of love: Αυτός είναι ο Ρουμάνος παίκτης που ξεμυάλισε την Χριστίνα!

Ένας Ρουμάνος παίκτης του Power of love, ξεμυάλισε την Χριστίνα και λόγω της συνάντησης τους έχει δημιουργηθεί χαμός στο παιχνίδι.

Μάλιστα, ήταν και η αφορμή να χωρίσει με τον Παύλο Παπαδόπουλου με επεισοδιακό τρόπο.

Στο χθεσινό επεισόδιο η Μαρία Μπακοδήμου έδειξε την φωτογραφία τους στους παίκτες, πετάγοντας έτσι μια ακόμη σπίθα για να συνεχιστεί η φωτιά που έχει ξεσπάσει ανάμεσα τους. Ο Παύλος Παπαδόπουλος επίσης εκνευρίστηκε ζητώντας της να την πάρει.

Εσάς ποια είναι η γνώμη σας; Άξιζε τα όσα έγιναν;

Ρουμάνος

Power of Love spoiler: Αυτοί πηγαίνουν στον τελικό! Η αποχώρηση-βόμβα!

Το Power of Love φτάνει στο τέλος της και υπάρχει spoiler για για τους παίκτες που θα φτάσουν στον τελικό! Ποιος θα αποχωρήσει;

Το παιχνίδι της αγάπης οδεύει προς στο φινάλε, με τον τελικό να προβάλλεται την Παρασκευή 21/6.

Τα γυρίσματα του Power of Love είναι ήδη μπροστά και γνωρίζουμε τους 8 παίκτες που βρίσκονται στον τελικό, ο οποίος θα προβληθεί την μεθεπόμενη Παρασκευή (21/6) στον ΣΚΑΪ.

Στο φινάλε θα φτάσουν οι: Άννα Ελευθερίου, Παύλο Παπαδόπουλο, Ρένια Τσακίρη, Παύλο Τερζόπουλο, Ζένια Σολδάτου, Τζόνι Αμπατζόπουλο, Βασίλη Χαλκιά και Ρεγγίνα Γκαινά.

Αυτό σημαίνει πως ο Billa Σαντριάς θα έχει αποχωρήσει!