Έλενα Παπαρίζου: "Πάγωσε" η τραγουδίστρια! Άγνωστη όρμησε επάνω της και...

Έπαθε σοκ! Όλα έγιναν σε κλάσματα δευτερολέπτου!

Έλενα Παπαρίζου:

Πάγωσε η Έλενα Παπαρίζου την ώρα που έδινε συνέντευξη. Άγνωστη όρμησε επάνω στην τραγουδίστρια.

Η Έλενα Παπαρίζου επέστρεψε από την Κύπρο όπου πήγε στα βραβεία και στο αεροδρόμιο την περίμενε ο Γρηγόρης Μπάκας με την κάμερα των Κούκου.

Η τραγουδίστρια μίλησε για την τεράστια έκπληξη που της έκανε ο Νίκος Παναγιωτίδης, αλλά και τα μελλοντικά της επαγγελματικά σχέδια. Εκείνη την στιγμή όμως της έτυχε κάτι απρόοπτο.

Άγνωστη γυναίκα "όρμησε" στην Έλενα Παπαρίζου, την αγκάλιασε και άρχισε να τη φιλάει, διακόπτοντας τη συνέντευξη.

Έλενα Παπαρίζου: Δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα πάνω στη σκηνή! (Βίντεο)

Η Έλενα Παπαρίζου λύγισε πάνω στη σκηνή και έβαλε τα κλάματα!

Δεν το περίμενε αυτό που συνέβη και δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά της!

Η τραγουδίστρια βρέθηκε στην Κύπρο για τα μουσικά βραβεία, όπου πήρε δύο διακρίσεις.

Εκεί, οι διοργανωτές της είχαν μία μεγάλη έκπληξη! Συγκεκριμένα στη σκηνή εμφανίστηκε ο Νίκος Παναγιωτίδης για να της δώσει το βραβείο, με την Έλενα να βάζει τα κλάματα!

θυμίζουμε πως οι δυο τους είχαν ιδρύσει τους Antique οι οποίοι το 2001 κατέκτησαν την 3η θέση στη Eurovision!

Έλενα Παπαρίζου: Απίστευτες αποκαλύψεις για το «The Voice» και την επανένωση των «Antique»

Η Έλενα Παπαρίζου μίλησε για όλα και έκανε απίστευτες αποκαλύψεις σχετικά με το «The Voice», στο ΣΚΑΙ, αλλά και την επανένωση του συγκροτήματος «Antique».

Η γνωστή τραγουδίστρια δήλωσε ότι από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα εμφανίζεται για ακόμη μια χρονιά στους δέκτες του ΣΚΑΙ στο talent show «The Voice of Greece».

Συμπλήρωσε ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν από Σεπτέμβρη και ότι η παρέα των coaches θα μείνει ίδια!

Σχολιάζοντας την φωτογραφία με τον Νίκο Παναγιωτίδη δήλωσε πως «Μας ήρθε η πρόταση και θα κάνουμε μια συναυλία στο Γκέτεμποργκ ως Antique».

παπαρίζου

Μεταξύ άλλων μίλησε και για την Eurovision και σχολίασε τις εμφανίσεις της Κατερίνας Ντούσκα και της Τάμτα. Συγκεκριμένα είπε: «Πιστεύω ότι αδικήθηκε και η Ελλάδα και η Κύπρος. Όπως και να έχει είμαι fan της Τάμτα, είναι πολύ φίλη μου και την αγαπώ. Όσο για την Κατερίνα Ντούσκα, θεωρώ ότι ως ανερχόμενη καλλιτέχνιδα εντυπωσίασε με την πρώτη της εμφάνιση».

Δύσκολες ώρες για την Έλενα Παπαρίζου! Έπεσε θύμα...

Δύσκολες ώρες περνάει η Έλενα Παπαρίζου, η οποία έπεσε θύμα απάτης!

Η επιτυχημένη τραγουδίστρια, θέλησε να ξεκαθαρίσει τι ισχύει σχετικά με τα όσα αναφέρει εταιρία για εκείνη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

«Αγαπημένα μου φιλαράκια επειδή τον τελευταίο καιρό μου στέλνετε συνέχεια μηνύματα σχετικά προϊόντα αδυνατίσματος που χρησιμοποιούν το όνομά μου και φωτογραφίες μου, θέλω να σας ενημερώσω, πως πρόκειται περί απάτης και πως ουδεμία σχέση έχω με τα συγκεκριμένα προϊόντα. Οφείλουμε να αγαπάμε το σώμα μας , να φροντίζουμε να τρώμε υγιεινά με πολλά μικρά γεύματα μέσα στην ημέρα και να κινούμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο. Να προσέχετε σας αγαπώ πολύ!» έγραφε χαρακτηριστικά η φωτογραφία που δημοσίευσε, διευκρινίζοντας πως δεν έχει καμία απολύτως σχέση με όλα αυτά τα προϊόντα.

Δείτε παρακάτω την σχετική φωτογραφία από το Instagram της Έλενας Παπαρίζου:

ινσταγκραμ