Αγγελική Νικολούλη: Χαμογελάει ξανά μετά την περιπέτεια με το νοσοκομείο!

Ευχάριστα νέα!

Αγγελική Νικολούλη: Χαμογελάει ξανά μετά την περιπέτεια με το νοσοκομείο!

Χαμογελάει ξανά μετά την περιπέτεια που είχε με το νοσοκομείο η παρουσιάστρια, Αγγελική Νικολούλη!

Τι συνέβη;

Μπορεί η κατάσταση της υγείας της μητέρας της όπως λένε οι πληροφορίες μας να είναι σταθερή αλλά σήμερα στα χέρια της η παρουσιάστρια του ALPHA πήρε... χαρά αφού τα νούμερα της ABG δείχνουν πως τα πήγε αρκετά καλά το βράδυ της Παρασκευής το 'Φως στο τούνελ".

Συγκεκριμένα, σημείωσε 19,9% με πολύ καλά τέταρτα.

Δείτε τα τέταρτα αναλυτικά:

18,7

16,5

19,1

22,4

20,7

22,3

22

19,3

18,2

Αγγελική Νικολούλη: Άσχημα τα νέα! Η αποκάλυψη μέσα από το νοσοκομείο...

Άσχημα είναι τα νέα για την Αγγελική Νικολούλη και το Youweekly.gr έχει όλο το ρεπορτάζ! Η αποκάλυψη ήρθε μέσα από το νοσοκομείο...

Στο Vanda's blog θα σας μεταφέρω όλα όσα έμαθα για την κατάσταση της υγείας της μητέρας της αλλά και για την δική της ψυχολογία.

Σύμφωνα με τα όσα μου μετέφερε έμπιστος άνθρωπος η παρουσιάστριατου ALPHA από εχθές το βράδυ όπου και μεταφέρθηκε η μητέρα της στο νοσοκομείο δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό της! Ήταν άβαφη, με φόρμα και καθόταν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο διάδρομο του ξενοδοχείου με έναν καφέ στο χέρι!

Έδειχνε πολύ ανήσυχη, όπως μου μετέφερε ο ίδιος άνθρωπος, και μάλιστα νωρίς σήμερα το πρωί την άκουσαν να μιλά στο τηλέφωνο και να λέει πως σκέφτεται να κινηθεί νομικά στους γιατρούς που έκαναν την προηγούμενη λανθασμένη διάγνωση καθώς μπορεί η μητέρα της με αυτό το λάθος να έχανε τη ζωή της!

Δεν ήταν καθόλου νευριασμένη, όπως μου αποκάλυψαν και σας μεταφέρω στο Vanda's blog, φαινόταν απογοητευμένη και στεναχωρημένη!

Μάλιστα, όταν μια φίλη της την επισκέφθηκε στο νοσοκομείο, την αγκάλιασε και ξέσπασε σε κλάματα...

Για όποια εξέλιξη θα σας ενημερώσω πρώτη στο Youweekly.gr και το Vanda's blog!

Αγγελική Νικολούλη: Συνεχίζεται το θρίλερ με το νοσοκομείο! Ποια η κατάσταση;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr συνεχίζεται το θρίλερ με το νοσοκομείο για την παρουσιάστρια, Αγγελική Νικολούλη! Ποια η κατάστασή;

Κρίσιμες είναι οι τελευταίες μέρες για την παρουσιάστρια του ALPHAαφού η μητέρα της νοσηλεύεται αρκετά βαριά σε κλινική.

Όπως αναφέρουν οι πηγές μου τα πράγματα έχουν καλυτερεύσει ελάχιστα! Η Αγγελική βρίσκεται στο πλευρό της ανά πάσα στιγμή και οι γιατροί είναι πολύ θετικοί!

Η ψυχολογία, ωστόσο, δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση αφού έχει πολλά στο κεφάλι της τον τελευταίο καιρό...

Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα σας ενημερώσω πρώτη στο Youweekly.gr και το Vanda's blog.

Alpha tv: Η Αγγελική Νικολούλη πήρε το αίμα της πίσω! Τι απίθανο έκανε...

Η Αγγελική Νικολούλη στην τηλεόραση του ΑLPHA TV είναι από τις κορυφαίες παρουσιάστριες και τις πιο σταθερές στα νούμερα τηλεθέασης.

Το «Φως στο τούνελ» είναι ίσως από τις μακροβιότερες εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση και έχει δείξει τα δόντια της επανειλημμένως στον ανταγωνισμό αλλά και στο ίδιο το κανάλι, ιδιαιτέρως όταν αμφισβητείται.

Αυτό έγινε και χθες η Αγγελική Νικολούλη απέναντι σε ένα συγκλονιστικό Master Chef που έκανε 35,5 στο δυναμικό κοινό, κατάφερε και στάθηκε με εξαιρετική αξιοπρέπεια στην τηλεόραση του ΑLPHA TV και έκανε το δεύτερο καλύτερο νούμερο στην ζώνη με 16,5!

Είναι δεδομένο ότι αν εχθές το MasterChef δεν ήτανε τόσο καλό δεν είχε δηλαδή τόσο ενδιαφέρον ως ριάλιτι μαγειρικής με την αποχώρηση του Σταμάτη η Αγγελική Νικολούλη με το φως στο τούνελ θα πήγαινε ακόμα καλύτερα.

Αγγελική Νικολούλη: H εξομολόγηση για την τραγωδία που την συγκλόνισε - «Έτσι ξαφνικά γράφονται οι τραγωδίες...»!

Συγκλονίζει η Αγγελική Νικολούλη με την συγκινητική εξομολόγηση για το οικογενειακό δράμα στενών της φίλων.

Η δημοσιογράφος, αποκάλυψε την τραγωδία που βίωσε η οικογένεια αυτή και τα λόγια της προκαλούν ανατριχίλα.

Η Αγγελική Νικολούλη με μια ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε γνωστή την ιστορία της οικογένειας.

«Τα χαμόγελα αυτής της όμορφης οικογένειας έσβησαν… Ο Βασίλης Πασχούδης, ο γυναικολόγος και φιλαράκι μου και ο μοναχογιός του Χρήστος, χτυπήθηκαν με μικρή χρονική διαφορά από την ίδια ασθένεια… Ο πατέρας διέκοψε πριν λίγους μήνες τη θεραπεία του για να φύγει πρώτος… Να μη δει τον γιο του να χάνεται… Τώρα, τον ακολούθησε το χαμογελαστό παιδί της παρέας μας. Το υπέροχο αυτό πλάσμα. Η Μάτα, η γλυκιά μάνα και σύζυγος, έμεινε πίσω παγωμένη, άδεια… Έτσι ξαφνικά γράφονται φίλοι μου οι τραγωδίες…», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας της.