Ελεονώρα Μελέτη - Φλορίντα Πετρουτσέλι: Μαζί μέσα στην πισίνα με τις αγάπες τους!

Η τρυφερή φωτογραφία!

Ελεονώρα Μελέτη - Φλορίντα Πετρουτσέλι: Μαζί μέσα στην πισίνα με τις αγάπες τους!

Η Ελεονώρα Μελέτη και η Φλορίντα Πετρουτσέλι μπήκαν μαζί μέσα στην πισίνα, έχοντας αγκαλιές τις αγάπες τους!

Ο καιρός ήταν ζεστός, το τριήμερο μόλις είχε ξεκινήσει και τι καλύτερο για μια βουτιά;

Η Ελεονώρα Μελέτη πόσταρε το απόγευμα του Σαββάτου (15/6) μία φωτογραφία μαζί με την Φλορίντα Πετρουτσέλι, όπου έχουν βουτήξει στην πισίνα!

Οι δύο μανούλες είχαν αγκαλιά τις κορούλες τους και πέρασε υπέροχες στιγμές, τις οποίες η παρουσιάστρια του AlphaTV τις μοιράστηκε μαζί μας!

Ελεονώρα Μελέτη - Φλορίντα Πετρουτσέλι: Μαζί μέσα στην πισίνα με τις αγάπες τους!

Ελεονώρα Μελέτη: Έχασε την μάχη! Όλες οι λεπτομέρειες για το τι έγινε...

Η Ελεονώρα Μελέτη έχασε τη μάχη και το Youweekly.gr έχει όλες τις λεπτομέρειες για το τι έγινε μέσα από ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ...

Σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στο Vanda's blog, τα πράγματα για την παρουσιάστρια του ALPHAtv δεν είναι τόσο καλά.

Το απόγευμα της Τετάρτης, έγινε γνωστό, πρώτα μέσα από το Youweekly.gr πως η Ελεονώρα Μελέτη έχασε την δικαστική διαμάχη με το κανάλι του ΣΚΑΙ, που "έτρεχε" εδώ και 1 χρόνο.

Για όσους δεν θυμούνται, η παρουσιάστρια ζητούσε από το κανάλι του Φαλήρου 50.000 ευρώ γιατί την είχαν απολύσει ενώ, σύμφωνα με τα τότε λεγόμενά της, γνώριζαν πως κυοφορεί.

«Κυοφορώ ήδη από την 7η/7/2017 και το γεγονός της εγκυμοσύνης μου καθιστά άκυρη την απόλυσή μου, η οποία μετά ταύτα τυγχάνει πολλαπλώς άκυρη. Η γνώση της κατάστασής μου σαφώς και υπήρχε στο κανάλι. Σκοπίμως και εν αγνοία μου προσέδωσε ψευδώς τον χαρακτηρισμό της οικειοθελούς αποχώρησης, δεν εγένετο καν επίκληση σπουδαίου λόγου όπως απαιτεί ο νόμος», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ελεονώρα Μελέτη στην αγωγή που είχε καταθέσει στο Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά, με την οποία ζητούσε για μισθούς ποσό της τάξης των 17.065,26 ευρώ, ενώ για χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης 30.000 ευρώ.

Ελεονώρα Μελέτη: Έχασε την μάχη! Όλες οι λεπτομέρειες για το τι έγινε...

Στο πρώτο δικαστήριο που είχε γίνει τότε, η Ελεονώρα είχε βγει νικήτρια αλλά πλέον τα πράγματα άλλαξαν αφού το δικαστήριο που έγινε εχθές αποφάσισε πως η πλευρά του ΣΚΑΙ έχει δίκιο και τους δικαίωσε.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά απαίτησαν κι από την παρουσιάστρια να καταβάλλει στο κανάλι το ποσό των 1.600 ευρώ!

Μάλιστα, σύμφωνα με πηγή μου, η παρουσιάστρια αισθάνθηκε αδικία και το πρώτο συναίσθημα που την κυρίευσε ήταν εκνευρισμός και, όπως μου μεταφέρθηκε, δεν είναι έτοιμη να παρατήσει τη μάχη! Θα ξεκινήσει νέο πόλεμο...

Εν αναμονή των εξελίξεων, λοιπόν...

Ελεονώρα Μελέτη: «Γι’ αυτό έφυγα από τον ΣΚΑΪ»

Η Ελληνίδα παρουσιάστρια που βρισκόταν στο τιμόνι της εκπομπής Survivor πανόραμα δεν θα είναι στο πρόγραμμα του σταθμού τη νέα σεζόν αν και είχε συμφωνήσει για infotainment πρόγραμμα στη ζώνη 15:00-17:00 το μεσημέρι.

Η ίδια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy day για το ξαφνικό διαζύγιό της με τον ΣΚΑΪ παρά το γεγονός ότι μέσω συνέντευξής της είχε αποκαλύψει ότι θα βρίσκεται σε εκπομπή και τη νέα σεζόν: «Δε βγαίνεις ποτέ να βγεις ότι θα κάνεις μια εκπομπή χωρίς να έχεις εξασφαλίσει ή να σου έχουν δώσει την άδεια να μιλήσεις γι’ αυτό δημόσια. Εγώ δε μιλάω ποτέ για τα σχέδια μου αν δεν τα έχω κλείσει. Από τη στιγμή που εγώ είχα το πράσινο φως από την κ. Άλκηστη Μαραγκουδάκη και το γραφείο τύπου να βγω και πω ότι έχουμε εξασφαλίσει την εκπομπή 3 με 5 infotainment για του χρόνου… Μετά τις τελευταίες συναντήσεις που είχαμε κάνει με τους ιθύνοντες, 17 Ιουλίου, 20Ιουλίου και 23 Ιουλίου είχαμε τροχοδρομήσει να βρούμε τον κόσμο που θα πλαισιώσει την ομάδα».

Στη συνέχεια σημείωσε για τη εκπομπή My style rocks: «Το My Style Rocks είχε γίνει μια συζήτηση τον Ιούλιο αλλά είχαμε πει ότι επειδή εγώ δεν θα ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό πέρα από το infotainment, δεν ήταν στα σχέδιά μου, θα προτιμούσα να το κάνει κάποιος άλλος. Για το Voice είχε γίνει μια συζήτηση σε περίπτωση που φύγει ο Γιώργος Καπουτζίδης, αν φύγει…»

Ενώ αποκάλυψε το λόγο που δεν είχε υπογράψει συμβόλαιο με τον σταθμό: «Επειδή τα πράγματα έγιναν λίγο γρήγορα επειδή έπρεπε να φύγω για τον Άγιο Δομίνικο, η αρχική συμφωνία που κάναμε υπήρχε σε ένα έγγραφο το οποίο δεν είχε επίσημο χαρακτήρα και είπαμε όταν επιστρέψω θα συμφωνήσουμε στα παρακάτω. Μετά ζητήθηκε να περιμένω μέχρι να τελειώσει το Πανόραμα, μετά έγιναν κάποιες αλλαγές στην ηγεσία και κανένας δεν αναλάμβανε να υπογράψει συμβόλαια. Εγώ σαν επαγγελματίας γκρίνιαζα να υπογράψουμε, αλλά όταν σε διαβεβαιώνουν να ψάξεις να βρεις κόσμο κλπ, κάποια στιγμή δεν θες να γίνεσαι και φορτικός».

Τέλος σημείωσε για το αντίο με τον ΣΚΑΪ: «Δεν μπορώ να γνωρίζω ποιος και γιατί άλλαξε την τροπή των σχεδίων. Ήμουν στην Κρήτη και χτύπησε το κινητό μου 21 Αυγούστου. Αυτό που μου ανακοινώθηκε με μήνυμα ξεκάθαρο ήταν ότι λόγω κάποιων αλλαγών που έχουν γίνει μέσα στο κανάλι τα μπάτζετ των εκπομπών έχουν αναπροσαρμοστεί και δεν είναι τα ίδια που ήταν πριν από μερικούς μήνες».

Στο τέλος της συνέντευξής της μίλησε δημόσια για τον έρωτά της με τον Θοδωρή Μαροσούλη, σημειώνοντας ότι είναι ο άντρας της ζωής της.

Πηγή: dailymedia