Γάμος Μπαλατσινού - Κικίλια: Η αμηχανία του Κωστόπουλου και το «καψόνι» στην εκπομπή του! (Βίντεο)

Τι είπε;

Γάμος Μπαλατσινού - Κικίλια: Η αμηχανία του Κωστόπουλου και το «καψόνι» στην εκπομπή του! (Βίντεο)

Ο Πέτρος Κωστόπουλος έδειξε την αμηχανία του για τον γάμο της Μπαλατσινού με τον Κικίλια, καθώς του έκαναν ένα είδος «καψονιού» στην εκπομπή του.

Η έκφραση και τα λόγια του παρουσιαστή λένε τα πάντα!

Στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου στο OpenTV «Όλα λάθος», ο Πέτρος Κωστόπουλος είδε τους συνεργάτες του να έχουν ετοιμάσει ένα βίντεο για τον γάμο της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια!

Ο Κωστόπουλος έδειξε την αμηχανία του, αν και προηγουμένως είχε μιλήσει για το γεγονός.

Η ατάκα του μετά το τέλος του βίντεο ήταν: «Όσοι παντρεύτηκαν και όσοι θα παντρευτούν να είναι καλά».

Δείτε το βίντεο

Τζένη Μπαλατσινού: Βγήκε με τον Κωστόπουλο πριν τον γάμο της με τον Κικίλια! «Λύγισαν» και οι δύο!

Η Τζένη Μπαλατσινού λίγα 24ωρα πριν τον γάμο της με τον Βασίλη Κικίλια βγήκε με τον Πέτρο Κωστόπουλο και το πρώην ζευγάρι ήταν συγκινημένο!

Οι δυο τους βρέθηκαν ξανά μετά από καιρό και... λύγισαν.

Την Κυριακή (16/6) η Τζένη Μπαλατσινού παντρεύεται με τον Βασίλη Κικίλια, ωστόσο χθες βρέθηκε μαζί με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Το πρώην ζευγάρι κρατάει επαφές, καθώς είναι γονείς με τρία παιδιά τα οποία έχουν πάντα δίπλα τους τη μαμά και τον μπαμπά.

Έτσι, λοιπόν, η Τζένη Μπαλατσινού και ο Πέτρος Κωστόπουλος βρέθηκαν στη γιορτή αποφοίτησης του γιου τους Μάξιμου, ο οποίος μάλιστα έπαιξε και σε μία θεατρική παράσταση του σχολείου.

Οι δύο γονείς πόσταραν ιστορίες στο instagram από το γιορτή και όπως ήταν λογικό συγκινήθηκαν όταν είδαν τον γιο τους στη σκηνή!

Τζένη Μπαλατσινού: Βγήκε με τον Κωστόπουλο πριν τον γάμο της με τον Κικίλια! Λύγισαν και οι δύο!Τζένη Μπαλατσινού: Βγήκε με τον Κωστόπουλο πριν τον γάμο της με τον Κικίλια! Λύγισαν και οι δύο!Τζένη Μπαλατσινού: Βγήκε με τον Κωστόπουλο πριν τον γάμο της με τον Κικίλια! Λύγισαν και οι δύο!Τζένη Μπαλατσινού: Βγήκε με τον Κωστόπουλο πριν τον γάμο της με τον Κικίλια! Λύγισαν και οι δύο!