Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Power of love: Απίστευτο! Εμφανίστηκε έτσι ξαφνικά με ροζ μαλλί! (Βίντεο)

Ποια το έκανε αυτό;

Power of love: Απίστευτο! Εμφανίστηκε έτσι ξαφνικά με ροζ μαλλί! (Βίντεο)
News 17.06.2019 15:26

Το απίστευτο σημειώθηκε σήμερα στο σπίτι του Power of love! Παίκτρια εμφανίστηκε έτσι ξαφνικά με ροζ μαλλί! Αδιανόητο βίντεο!

Το σπίτι της αγάπης γέμισε με χρώμα αφού μια κοπέλα αποφάσισε να βάψει (;) - ελπίζουμε πραγματικά να είναι περούκα - το μαλλί της ροζ κι όχι μόνο αυτό! Φόρεσε και φοσφοριζέ κίτρινο χρώμα για να κάνει μια κάποια αντίθεση!

Ποια λέτε πως είναι;

Power of love: Απίστευτο! Εμφανίστηκε έτσι ξαφνικά με ροζ μαλλί! (Βίντεο)

Παιδιά... η Χριστίνα είναι!

Δείτε το βίντεο:

Power of love: Αυτή είναι η αλήθεια για την συνάντηση της Χριστίνας με τον Ρουμάνο!

Πανικός έχει επικρατήσει στο Power of love με την συνάντηση της Χριστίνας με Ρουμάνο παίκτη. Σήμερα όμως, είπε την αλήθεια.

Η ίδια μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για αυτό το θέμα και παραδέχτηκε το συγκεκριμένο συμβάν, και ο Παύλος Παπαδόπουλος έγινε έξαλλος.

«Βγήκαν τόσα πράγματα στη φόρα και την είδα τη Χριστίνα τελείως αναίσθητη και το μόνο που προσπάθησε να κάνει ήταν να με κατηγορήσει. Αυτό δεν είναι τίμιο. Θυμήθηκα και ποια μέρα βγήκε με τους Ρουμάνος, γιατί έτσι συμβεί αυτό, είμαι 100% σίγουρος. Αντί να μου πεις συγγνώμη, κάθεσαι και λες και λες και λες. Αυτό που σου είπα είναι ότι αν παίξει η δικιά μου η κοπέλα στο ρουμάνικο τρέιλερ, αυτή την ξεφτίλα εγώ δεν τη δέχομαι και ούτε τη ανέχομαι. Όταν εμένα με παίρνουν και μου λένε ότι η κοπέλα σου βγήκε με Ρουμάνο και μέσα κυκλοφορεί με τη φωτογραφία σου και σε κοροϊδεύει, πώς θα να το δω εγώ αυτό το πράγμα; Θες να χαρώ; Κυκλοφορούσες με τη φωτογραφία μου και το βράδυ έπινες τσαγάκια με τον Ρουμάνο. Έλεος.», είπε μεταξύ άλλων ο Παύλος Παπαδόπουλος.

Από την πλευρά της η Χριστίνα Γούλα είπε τα εξής: «Δεν ήμουν ειλικρινής τις προηγούμενες ημέρες, όντως βγήκα με τους Ρουμάνους, αλλά έτυχε αυτό το σκηνικό. Δεν ήθελα να το παραδεχτώ γιατί φοβόμουν τις αντιδράσεις. Ο Παύλος μου μίλησε με πολύ άσχημο τρόπο off camera. “Μπιπ” με ανέβαζες, ψεύτρα με κατέβαζες. Δεν λέω να μη νευριάσει, δεν λέω να μη μου φωνάξει, αλλά όχι να με προσβάλλει, όχι να με εκφοβίσει, όχι να με απειλήσει. Είπε ότι θα με ξεφτιλίσει. Όλη την ώρα ψεύτρα με έλεγες. Όσο σε έχω πληγώσει εγώ, τόσο με έχεις πληγώσει κι εσύ με τον τρόπο που μου μίλησες. Όταν λες ότι θα με ξεφτιλίσεις πως περιμένεις εγώ να σου το ομολογήσω αυτό το πράγμα; Φοβόμουν.»

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Power of Love: Αποχώρηση με αιχμές! «Εγώ ήμουν ειλικρινής, δεν ανέλαβε κανείς την ευθύνη»

Power of love: Αυτοί είναι οι παίκτες που αποχώρησαν! Ανατροπή λίγο πριν τον τελικό!

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr

Share