Βίκυ Καγιά: Δύσκολες ώρες! Οι ακατάλληλες φωτογραφίες και η μεγάλη αποκάλυψη! (Βίντεο)

Τι συνέβη;

Βίκυ Καγιά: Δύσκολες ώρες! Οι ακατάλληλες φωτογραφίες και η μεγάλη αποκάλυψη! (Βίντεο)

Δύσκολες ώρες για την Βίκυ Καγιά! Βρέθηκε καλεσμένη στο After Dark, στο ΣΚΑΙ και αποκάλυψε για τις ακατάλληλες φωτογραφίες καθώς προέβη σε μια μεγάλη αποκάλυψη!

Η παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο κάθισε στην καρέκλα του εξομολογητηρίου του Θέμη Γεωργαντά και απάντησε σε όλες τις «hot» ή και όχι ερωτήσεις του.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων κλήθηκε να απαντήσει στο αν έχει λάβει ακατάλληλες φωτογραφίες στο Instagram και υπογράμμισε πως δεν τις έχουν στείλει ποτέ ακατάλληλες φωτογραφίες και ο Θέμης της είπε τότε: «Ούτε στην Φαίη Σκόρδά! Να κάνετε παρέα».

Έχει δεχθεί όμως πολλά υβριστικά μηνύματα όταν άρχισε το Greece’s Next Top Model, όπως η ίδια αποκάλυψε!

Συγκεκριμένα είπε: «Δεν μου έχουν στείλει ποτέ ακατάλληλες φωτογραφίες. Μόνο πολλά υβριστικά μηνύματα, όταν είχε ξεκινήσει το GNTM. Γιατί περάσαμε τη μία, κόψαμε την άλλη… Μόνο αυτά»!

Βίκυ Καγιά: Η καλύτερη ώρα της ημέρας! Μαζί της ο Ηλίας Κρασσάς!

Η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς πέρασαν μαζί την καλύτερη ώρα της ημέρας!

Το ζευγάρι ζει στιγμές ευτυχίας!

Συγκεκριμένα το απόγευμα της Δευτέρας η Βίκυ Καγιά, μαζί με τον Ηλία Κρασσά και τα δύο τους παιδάκια πήγαν στην παιδική χαρά!

Η μικρή Μπιάνκα και ο μικρός Κάρολος έκαναν κούνια με την μαμά τους, ενώ ο μπαμπάς ήταν εκείνος που ανέλαβε χρέη φωτογράφου και απαθανάτισε την στιγμή!

Μάλιστα το χαμόγελα της Βίκυς Καγιάς λέει τα πάντα για τις στιγμές που περνάει με την οικογένειά της!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

καγιά