Ελένη Φουρέιρα: Την «έπιασε» ο φωτογραφικός φακός σε μια πολύ κακή στιγμή!

Όπως δεν την έχετε ξαναδεί!

Ελένη Φουρέιρα: Την «έπιασε» ο φωτογραφικός φακός σε μια πολύ κακή στιγμή!

Η Ελένη Φουρέιρα είναι από τις πιο όμορφες γυναίκες της ελληνικής showbiz. Ο φωτογραφικός φακός όμως την «επιασε» σε μια πολύ κακή στιγμή της!

Είναι μια γυναίκα που μας συνηθίζει σε πολύ «hot» εμφανίσεις και γι’ αυτό έχει ανεβάσει τον πήχη στις προσδοκίες μας σε ότι αφορά -τουλάχιστον- με τη δημόσια εμφάνισή της.

Σε πρόσφατη έξοδό της όμως, στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο καλός της φίλος Κωνσταντίνος Αργυρός, όχι μόνο δεν μας εντυπωσίασε αλλά έκανε μια εμφάνιση που σίγουρα δεν θέλαμε να δούμε ποτέ ξανά!

Γιατί όταν έχεις στο μυαλό σου την Ελένη ως το απόλυτο sex symbol, με τα κορμάκια της και τα κολλητά μπλουζάκια της, μάλλον απογοητεύεσαι όταν εκείνη εμφανίζεται με τρόπο που κανείς δεν θα περίμενε.

Μακιγιάζ που μάλλον ήταν όλο λάθος, μαλλί που δεν θύμιζε σε τίποτα την πλούσια κόμη της η οποία αποτελεί και το σήμα κατατεθέν της - ειδικά μετά το Fuego…

Όλα αυτά βοήθησαν σε μία όχι και τόσο επιτυχημένη εμφάνισή της. Κάτι που σημαίνει ότι και τα φωτογραφικά κλικ των επαγγελματιών του είδους που παραμόνευαν στο νυχτερινό κέντρο για να απαθανατίσουν επώνυμους θαμώνες, δεν θα μπορούσαν παρά να απογοητεύουν.

Και για του λόγου το αληθές είμαστε σίγουροι ότι ούτε και εσείς θα θέλατε να δείτε αυτά τα φωτογραφικά ενσταντανέ της τραγουδίστριας

Δείτε την φωτογραφία που δεν την κολακεύει σίγουρα:

φουρέιρα

Η πιο δυνατή στιγμή της Ελένης Φουρέιρα! Φώναζαν όλοι το όνομα της!

Την πιο δυνατή στιγμή της έζησε η Ελένη Φουρέιρα μετά την Eurovision, αφού είδε την αποθέωση και όλοι φώναζαν το όνομα της.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε στην Κύπρο όπου πραγματοποιήθηκαν τα Super Music Awards 2019 και ξεσήκωσε από τη σκηνή με τις μουσικοχορευτικές της ικανότητες.

Μάλιστα, απέσπασε και δυο βραβεία, αυτό της «Καλύτερης Μοντέρνας Καλλιτέχνιδας» και του «Καλύτερου International Single» για το «Fuego» ανεβάζοντας το θερμόμετρο στα ύψη.

Όταν ανέβηκε να παραλάβει το βραβείο της «Καλύτερης Μοντέρνας Καλλιτέχνιδας» ο κόσμος δεν σταμάτησε να φωνάζει και να την χειροκροτεί.

φουρέιρα