Βίκυ Σταυροπούλου: Ευχάριστα νέα για την ηθοποιό! Τι συνέβη;

Δεν κρύβεται η χαρά της!

Βίκυ Σταυροπούλου: Ευχάριστα νέα για την ηθοποιό! Τι συνέβη;

Eυχάριστα νέα έσκασαν μόλις για την ηθοποιό Βίκυ Σταυροπούλου και έχουμε αναλυτικά το τι συνέβη!

Όλα ξεκίνησαν με την αποχώρηση της ηθοποιού Ελένης Καστάνη, από την παράσταση που πρωταγωνιστούσε.

Σε περίπου μία εβδομάδα, η θεατρική παράσταση «Μαρία Πενταγιώτισσα», του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη, έχει πρεμιέρα και όλα ήταν έτοιμα... σχεδόν!


Δέκα μέρες πριν τη πρεμιέρα και πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της 17ης Ιουνίου, οι συντελεστές ενημερώθηκαν ότι η Ελένη Καστάνη αποχωρεί από την παράσταση. Η ηθοποιός, είχε συμφωνήσει για τον συγκεκριμένο ρόλο από τον Απρίλιο αλλά κάτι στράβωσε στην πορεία!


Η εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», μάλιστα, την περασμένη Παρασκευή είχε βρεθεί στα παρασκήνια των προβών, εκεί όπου η ηθοποιός είχε μιλήσει στην κάμερα και δήλωσε χαρούμενη για τη δουλειά αυτή. Η πιθανότερη αντικαταστάτρια της ακούει στο όνομα της Βίκυς Σταυροπούλου, η οποία είναι κολλητή φίλη του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη και είναι ελεύθερη για το καλοκαίρι.


Η απόφαση δεν έχει παρθεί ακόμα, ωστόσο είναι πολύ κοντά στο να συμφωνηθεί η συνεργασία. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Βίκυ Σταυροπούλου: Το δημόσιο μήνυμα όλο νόημα στα social media! «Θα ήθελα να...!

Ένα δημόσιο μήνυμα όλο νόημα έστειλε μέσα από τα social media η Βίκυ Σταυροπούλου.

Αφορμή, η ακύρωση της καλοκαιρινής της περιοδείας με την θεατρική παράσταση «Μάλιστα Κύριε Ζαμπέτα».

Η Βίκυ Σταυροπούλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε ένα κείμενο θέλοντας να βλαλει τα πράγματα στη θέση τους και να διευκρινίσει μερικά πράγματα.

«Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου για τα μηνύματα συμπαράστασης. Θα ήθελα να σας διερευνήσω προς αποφυγήν παρεξηγήσεως ότι η παραγωγή του καλοκαιριού δεν έχει σχέση με τα Αθηναϊκά θέατρα που συνεργάζομαι άψογα τα τελευταία χρόνια στο θέατρο Αλίκη. Διονύση και Ελένη σας ευχαριστώ για την αγάπη, την στήριξη και την ασφάλεια που νιώθω μαζί σας», έγραψε χαρακτηριστικά.

undefined

Βίκυ Σταυροπούλου: Μιλά πρώτη φορά ανοικτά για την προσωπική της ζωή!

Καλεσμένη στην πρεμιέρα της Τζένης Μπαλατσινού στο ΑΝΤ1 βρέθηκε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Η επιτυχημένη ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε και για την προσωπική της ζωή.

«Μία φορά ένιωσα πάρα πολύ ξεχωριστά για έναν άντρα και είδα ένα βλέμμα που αισθάνθηκα ότι έχει περάσει πολλά στη ζωή του, μεγάλη ταλαιπωρία, τη νίκησε και δεν έμεινε σε αυτή. Και επειδή και εγώ το έχω κάνει στη ζωή μου, αισθάνθηκα μία «συγγένεια», αποκάλυψε.

«Επειδή ξέρω για τι μιλάμε, άσχετα που δεν μπορούμε να πούμε τίποτα, όταν είσαι πολύ ερωτευμένη το επικοινωνείς στον άλλον ή κομπλάρεις;» της είπε η παρουσιάστρια και απάντησε: «Όταν είμαι πολύ ερωτευμένη τα κάνω μαντάρα. Δεν ξέρω πώς να το διαχειριστώ. Φέρομαι σαν 13αχρονο. Μπορώ να διαχειριστώ πιο εύκολα τα εποχιακά σουξεδάκια».

undefined