Πάνος Ζάρλας: Το άγριο ξέσπασμα του Σωκράτη για τις φωτογραφίες με το άψυχο κορμί του! «Είναι τραγικό»!

Γίνονται παζάρια για την αγορά τους στο ποσό των 3.000€!

Πάνος Ζάρλας: Το άγριο ξέσπασμα του Σωκράτη για τις φωτογραφίες με το άψυχο κορμί του! «Είναι τραγικό»!

Ένα άγριο ξέσπασμα έκανε ο πρώην συμπαίκτης του Πάνου Ζάρλα, Σωκράτης Ελ Γκαμαλί για τις φωτογραφίες με το άψυχο κορμί του λέγοντας πως είναι τραγικό.

Ο παίκτης του πρώτου κύκλου του Power of love, μίλησε στην εκπομπή της Ευτυχείτε στο Open tv και αναφέρθηκε σε αυτούς που προσπαθούν να πουλήσουν τις φωτογραφίες.

«Το θεωρώ τραγικό. Δε νομίζω πως υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι που να κάνουν τέτοιες κινήσεις. Δηλαδή μου ακούγεται εξωφρενικά παράλογο. Καλό θα είναι γενικά να σεβαστούμε και τη μνήμη του Πάνου και την οικογένεια. Η οικογένεια θρηνεί ένα δικό της άνθρωπο. Εγώ το έχω λάβει ως ένα μάθημα, ότι η ζωή είναι μικρή και πρέπει να ζούμε την κάθε στιγμή» είπε χαρακτηριστικά.

Πάνος Ζάρλας: Η ανατρεπτική αλλαγή στο Instagram του!

Δύο εβδομάδες μετά τον θάνατο του άτυχου Πάνου Ζάρλα ήρθε μια ανατρεπτική αλλαγή στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

Τι συνέβη;

Ο χαμός του μεγάλου νικητή του Power of Love1 βύθισε σε θλίψη τους συγγενείς, φίλους και γνωστούς του αλλά και πολύ κόσμο που δεν είχε γνωρίσει ποτέ, όμως τον είχαν βάλει στις καρδιές τους μέσα από τον αθυεντικ΄πο χαρακτήρα που είχε δείξει μέσα από το σπίτι της αγάπης.

Σχεδόν δύο εβδομάδες μετά τον ξαφνικό και άδικο θάνατό του παρατηρήσαμε μια αλλαγή στο Instagram του.

Συγκεκριμένα, ενώ παλιά το Instagram του ήταν δημόσιο προς το κοινό του πλέον είναι ιδιωτικό.

Δείτε παρακάτω την σχετική φωτογραφία:

Πάνος Ζάρλας

Στέλλα Μιζεράκη: Συγκλόνισε για τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα! «Να σκεφτόμαστε και αυτούς που μένουν πίσω...»

Συγκλόνισε η Στέλλα Μιζεράκη με τα όσα είπε για τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα! «Να σκεφτόμαστε και αυτούς που μένουν πίσω...» είπε η ίδια με τρεμάμενη φωνή!

Η Στέλλα, ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, Ευτυχείτε για το μοιραίο βράδυ του θανατηφόρου τροχαίου του πρώην συντρόφου της, αποκαλύπτοντας πως κανείς δε γνωρίζει τι συνέβη ακριβώς!

«Δεν μπορώ να κρίνω εγώ τον κάθε οδηγό. Δεν είμαι ούτε εμπειρογνώμονας ούτε ειδική σε αυτό το θέμα, στο πως οδηγάει ο καθένας. Ήταν προσεκτικός όσες φορές ήμασταν μαζί. Δεν ξέρω τι μπορεί να συνέβαινε εκείνο το βράδυ. Σίγουρα μπορούμε να κάνουμε χιλιάδες υποθέσεις σχετικά με το συμβάν. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που είναι ειδικοί σε αυτό και είναι η δουλειά τους. Εμείς ό,τι και να λέμε δεν έχει καμία σημασία. Ένας από τους λόγους που θέλησα να μιλήσω είναι για να αποτρέψω κάποια άτομα να τους συμβεί κάτι ανάλογο. Γιατί έχουμε μια ζωή και πρέπει να την προσέξουμε και για εμάς και για τους δικούς μας ανθρώπους που θα αφήσουμε πίσω» είπε χαρακτηριστικά η Στέλλα Μιζεράκη.

Δείτε το σχετικό βίντεο: