Χρήστος Φερεντίνος: Στιγμές ευτυχίας για τον παρουσιαστή! Του ανακοινώθηκε μια χαρμόσυνη είδηση!

Τι συνέβη;

Χρήστος Φερεντίνος: Στιγμές ευτυχίας για τον παρουσιαστή! Του ανακοινώθηκε μια χαρμόσυνη είδηση!

Στιγμές ευτυχίας ζει ο Χρήστος Φερεντίνος. Ανακοινώθηκε στον παρουσιαστή μια πολύ ευχάριστη είδηση.

Τι συνέβη όμως;

Συγκεκριμένα ο Χρήστος Φερεντίνος και το Deal στον Alpha έχει γίνει καθημερινή συνήθεια των τηλεθεατών τους οποίους και ψυχαγωγεί με την εκπομπή του.

Σήμερα ο παρουσιαστής για ακόμη μια φορά κατάφερε να ακούσει τα ευχάριστα νέα πως στον πίνακα της τηλεθέασης έφτασε το 18,4%.

Αναλυτικά τα τέταρτα

10,6
16,1
22,6
25,6

Απογευματινή ζώνη

ΑΝΤ1: Μπεκατώρου, Still Standing 17,4
ALPHA: Φερεντίνος, Deal 18,4
ΑΝΤ1: Γυναίκα χωρίς όνομα, 19,7

STAR: Τροχός της τύχης 14

Χρήστος Φερεντίνος: Έρχονται τα "πάνω κάτω" για τον παρουσιαστή!

Τα "Πάνω κάτω" έρχονται για τον Χρήστο Φερεντίνο και την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο παρουσιαστής στην Ελένη Μενεγάκη.

Σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εκπομπή της αναφέρθηκε στα επόμενα τηλεοπτικά του σχέδια.

Από την νέα σεζόν στον Alpha θα δούμε ένα νέο πρότζεκτ το τηλεπαιχνίδι «Πάνω Κάτω», το οποίο θα παρουσιάζει ο Χρήστος Φερεντίνος.

undefined

Δύο παίκτες, οι οποίοι θα πρέπει να απαντήσουν σε κάποιες ερωτήσεις, βάζοντας τις σωστές απαντήσεις σε μία λίστα από πάνω προς τα κάτω. Αυτός που θα το κάνει σωστά, θα κερδίζει και ένα χρηματικό ποσό.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως στο παιχνίδι θα συμμετέχει και το κοινό με τον τρόπο του.

Deal: Τους άφησε όλους άφωνους! Αρνήθηκε την πενταψήφια προσφορά του τραπεζίτη!

Τους άφησε όλους άφωνους στο Deal του Alpha παίκτρια, αφού αρνήθηκε την πενταψήφια προσφορά του τραπεζίτη!

Έγινε χαμός στο παιχνίδι.

Η Μαρία προχώρησε πολύ καλά στο παιχνίδι και αν και έχασε τις 60.000 ευρώ, κατάφερε όμως μέσα στα τελευταία κουτιά να υπάρχουν 1.500, 10.000 και 40.000! Στην αρχή αρνήθηκε 11.500 ευρώ από τον τραπεζίτη και στην συνέχεια έδιωξε τα 1.500 ευρώ και όλοι πανηγύριζαν.

Με τις 10.000 και 40.000 ευρώ μέσα στο παιχνίδι, ο τραπεζίτης της πρότεινε 22.000. Η αγωνία κορυφώθηκε όταν τα...αρνήθηκε και όλοι έμειναν άφωνοι.

Ωστόσο έκανε μεγάλο λάθος, αφού έφυγε με τις 10.000 ευρώ.

Χρήστος Φερεντίνος: Η γυναίκα που μπήκε για λίγες ώρες στην ζωή του κι έφερε τα πάνω κάτω!

Χρήστος Φερεντίνος: Τα επόμενα σχέδια μετά το κόψιμο του DEAL!

Το Vandas blog είναι παντού και τώρα έχω αποκλειστικό φωτιά για τον Χρήστο Φερεντίνο και τα επόμενα σχέδια του μετά το κόψιμο του Deal στον ALPHA!

Το κόψιμο του Deal αρχικά είναι σίγουρο ότι θα συμβεί απλά το πότε δεν έχει συμφωνηθεί ακόμα! Ειδικά μετά τις καταγγελίες που έγιναν δεν μπορεί να κάνει και αλλιώς το κανάλι!

Στο γραφείο μου, λοιπόν, έχω όλα τα επόμενα βήματα του παρουσιαστή και τις συζητήσεις που κάνει για... νέα εκπομπή και θα σας τα αποκαλύψω μέσα από το Vandas!

Για αρχή να σημειωθεί πως ο παρουσιαστής, όταν κοπεί το Deal, δεν αποδεσμεύεται από το κανάλι! Το συμβόλαιό του είναι εν ενεργεία και πληροφορίες μου αναφέρουν πως θα αξιοποιηθεί σε νέο project! Μάλιστα, έχουν γίνει ήδη οι πρώτες συζητήσεις και κινήσεις κι από τις δυο πλευρές για να βρουν κάτι που θα είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του!

Σίγουρα, δεν τον κουνάει κανείς από την απογευματινή ζώνη! Άρα η εκπομπή που θα ξεκινήσει θα είναι πάλι απόγευμα! Το project που ετοιμάζει ο ALPHA για τον Φερεντίνο, όπως αναφέρουν πληροφορίες μου, θα έχει ψυχαγωγικό χαρακτήρα!

Περισσότερα θα σας αποκαλύψω σύντομα, το μόνο που μπορώ να σας πω με σιγουριά τώρα είναι πως... ετοιμάζονται πραγματάκια και η απογευματινή ζώνη του ALPHA θα σκάσει σα βόμβα για τους αντιπάλους...