Νίκος Οικονομόπουλος: Τα έπινε μέχρι το πρωί! Βίντεο ντοκουμέντο...

Ποια Αραβανή; Τα έσπασε ο Νίκος με παρέα...

Νίκος Οικονομόπουλος: Τα έπινε μέχρι το πρωί! Βίντεο ντοκουμέντο...

Τα έπινε μέχρι το πρωί o Νίκος Οικονομόπουλος και έχουμε βίντεο ντοκουμέντο που το αποδεικνύει!

Ο ίδιος, μετά τον χωρισμό του από την Ευαγγελία Αραβανή αποφάσισε να ξεδώσει και του... έδωσε και κατάλαβε! Ο Νίκος, βρέθηκε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο και μαζι με τον Γιώργο Γιαννιά, τα έσπασαν μέχρι το πρωί!

Ο Νίκος, στο βίντεο ντοκουμέντο που ακολουθεί φαίνεται να έχει μπροστά του αρκετά ποτήρια με κρασί, ενώ φυσικά και δεν παρέλειψε να τραγουδήσει με τον Γιώργο! Αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr μάλιστα, αναφέρουν ότι έχει αλλάξει σελίδα στα προσωπικά του.

Ο έρωτας με έρωτα περνάει άλλωστε... Ιδού και το βίντεο:

Νίκος Οικονομόπουλος: Η γυναίκα που του πήρε το μυαλό μετά την Ευαγγελία Αραβανή! Δείτε το πρόσωπό της για πρώτη φορά

Αποκλειστικό ρεπορτάζ φωτιά έχει για ακόμα μια φορά το Youweekly.gr! Αυτή είναι η γυναίκα που πήρε το μυαλό του Νίκου Οικονομόπουλου μετά την Ευαγγελία Αραβανή! Δείτε το πρόσωπό της για πρώτη φορά μόνο εδώ...

Το Vanda's blog έχει για ακόμα μια φορά μια σούπερ αποκλειστικότητα! Είστε έτοιμοι να μάθετε με ποια ξεπερνάει τον χωρισμό του ο τραγουδιστής;

Σύμφωνα με τις πηγές μου, που είναι πάρα μα πάρα πολύ έγκυρες καθώς έρχονται από το κοντινό περιβάλλον του Νίκου, η συγκεκριμένη κοπέλα μπήκε στη ζωή του πριν από λίγο καιρό και το όλο "θέμα" είναι ακόμα στην αρχή! Αλλά για να μην σας κρατάω άλλο σε αγωνία!

Αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr και του Vanda's blog αναφέρουν πως ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι ερωτευμένος με την Σοφία Ζαχαριάδου... Μήπως σας θυμίζει κάτι το όνομα;

Ναι, ναι την ξέρετε, όλοι την ξερουμε! Είχε λάβει συμμετοχή στο GNTM και ήταν μια από τις πιο όμορφες κοπέλες με διαφορά, τόσο σε εμφάνιση όσο και σε ήθος και χαρακτήρα.

Νίκος Οικονομόπουλος: Η γυναίκα που του πήρε το μυαλό μετά την Ευαγγελία Αραβανή! Δείτε το πρόσωπό της για πρώτη φορά

Όπως μου ανέφερε άνθρωπος από το κοντινό περιβάλλον του Νίκου οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του νέου του βίντεο κλιπ που κυκλοφόρησε εδώ και λίγες ημέρες και η έλξη ήταν... αναπόφευκτη!

Και οι δυο έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και... έχει υπάρξει και πρώτο ραντεβού! Αυτά μπορώ να πω ως τώρα αλλά... να είστε σίγουροι θα επανέλθω με περισσότερες πιπεράτες πληροφορίες στο Youweekly.gr και το Vanda's blog, φυσικά! Κρατάτε μυστικό;

Ευαγγελία Αραβανή: Ο πραγματικός λόγος που "έστειλε" τον Οικονομόπουλο σπίτι του!

Το Youweekly.gr έμαθε τον πραγματικό λόγο που η Ευαγγελία Αραβανή "έστειλε" το Νίκο Οικονομόπουλο στο σπίτι του και θα σας μεταφέρω όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ μέσα από το Vanda's blog!

Μόλις, εχθές, το μεσημέρι του Σαββάτου ανακοινώθηκε στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου πως η παρουσιάστρια δεν είναι πια με τον τραγουδιστή και έχει μάλιστα μετακομίσει!

Εγώ, βέβαια, καιρό τώρα σας έγραφα στο Vanda's πως τα πράγματα μεταξύ τους δεν είναι καλά! Μάλιστα, σημαντικό ρόλο στην απόφαση αυτή, του χωρισμού, έπαιξε και ο καυγάς που είχαν την 25η Μαρτίου!

Αλλά για να μην ξεφύγω από το θέμα μου! Είστε έτοιμοι να μάθετε τι πραγματικά συνέβη μεταξύ τους και έριξαν τίτλους τέλους σε αυτή την τόσο πολυσυζητημένη σχέση;

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές μου πληροφορίες το τέλος το έδωσε η Ευαγγελία Αραβανή! Η παρουσιάστρια ήταν εκείνη που δεν άντεξε και έκανε την έκρηξη! Τι δεν άντεξε ακριβώς; Άτομο, πολύ κοντά στο ζευγάρι, μου εκμυστηρεύτηκε πως ο Νίκος ήθελε να προχωρήσει την σχέση στο επόμενο βήμα! Όχι γάμο... γιατί και οι δυο δεν είναι πολύ θετική σε αυτό το... έθιμο! Αλλά ήθελε να κάνει ένα παιδάκι και στα μάτια της Ευαγγελίας έβλεπε την γυναίκα της ζωής του!

Εκείνη πάλι, μια γυναίκα καριέρας, δεν ήθελε στην συγκεκριμένα φάση της ζωής της να έρθει ένα μωρό στην ζωή της και της αρκούσε η απλή συγκατοίκηση!

Μετά από μια συζήτηση που έκαναν, λοιπόν, η παρουσιάστρια αισθανόταν αρκετά πιεσμένη και οι καυγάδες έδιναν και έπαιρναν κι έτσι αποφάσισε πως η σχέση αυτή έκανε τον κύκλο της και έπρεπε να κλείσει...

Νίκος Οικονομόπουλος: Σε ψυχολογική κατάρρευση ο τραγουδιστής!

Σε ψυχολογική κατάρρευση βρίσκεται ο τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr!

Τι συνέβη; Θα σας αποκαλύψω τα πάντα μέσα από το Vanda's blog!

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως η σχέση του με την Ευαγγελία Αραβανή έληξε άδοξα! Βέβαια, όλα τελείωσαν μετά τον άγριο καυγά που είχαν την 25η Μαρτίου και σας το είχα γράψει μάλιστα πρώτη...

Τώρα ο Νίκος είναι πάλι μόνος, εδώ και περίπου 4 εβδομάδες και όπως μου αποκάλυψε ένας πολύ καλός του φίλος έχει πάρει κατάκαρδα τον χωρισμό!

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, όπως μου μετέφερε η ίδια πηγή, ο τραγουδιστήςσκεφτόταν να πάει να βρει την παρουσιάστρια αλλά τελευταία στιγμή συνειδητοποίησε πως αυτό είναι λάθος!

Ακόμα, αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr στην πρεμιέρα που έκανε στο Fix στην Θεσσαλονική στα παρασκήνια, από πίσω δεν είχε καθόλου όρεξη! Μπορεί στην πίστα να ήταν με το χαμόγελο στα χείλη αλλά κανονικά...