Στέλλα Μιζεράκη: Έκκληση για οικονομική ενίσχυση και αίμα! Τι συνεβη;

Δύσκολες ώρες!

Στέλλα Μιζεράκη: Έκκληση για οικονομική ενίσχυση και αίμα! Τι συνεβη;

Η Στέλλα Μιζεράκη έκανε δημόσια έκκληση για οικονομική ενίσχυση, όπως επίσης και για αίμα!

Το μακροσκελές μήνυμα και η αγωνία της!

Η Στέλλα Μιζεράκη δημοσίευσε στο instagram ένα μήνυμα στο οποίο ζητάει την βοήθεια όλων για την 7χρονη Πηνελόπη-Μαρία, η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και χρειάζεται αίμα αλλά και οικονομική ενίσχυση!

Δείτε αναλυτικά

Στέλλα Μιζεράκη: Δύσκολες ώρες! «Χρειαζόμαστε φιάλες αίμα....»

Δύσκολες ώρες για την Στέλλα Μιζεράκη, με την δημόσια έκκλησή της να ραγίζει καρδιές μετά τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα! «Χρειαζόμαστε φιάλες αίμα...» αναφέρει μεταξύ άλλων!

Η ίδια, θέλησε να βοηθήσει ώστε να μαζευτεί αίμα για τη 16χρονη Σωτηρία!

Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη κοπέλα έπεσε θύμα τροχαίου το μεσημέρι της Κυριακής έξω από την Αταλάντη και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αττικόν σε κρίσιμη κατάσταση. Στο θανατηφόρο τροχαίο έχασε τη ζωή ο 21χρονος αδερφός της 16χρονης Σωτηρίας.

Οι πολίτες μπορούν να πάνε σε όποιο νοσοκομείο εξυπηρετούνται και να δώσουν αίμα ανεξαρτήτου ομάδας στο όνομα Κατσίφα Σωτηρία, Νοσοκομείο "Αττικόν".

undefined

Στέλλα Μιζεράκη: Δύσκολες ώρες! «Χρειαζόμαστε φιάλες αίμα....»

Στέλλα Μιζεράκη: Συγκλόνισε για τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα! «Να σκεφτόμαστε και αυτούς που μένουν πίσω...»

Συγκλόνισε η Στέλλα Μιζεράκη με τα όσα είπε για τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα! «Να σκεφτόμαστε και αυτούς που μένουν πίσω...» είπε η ίδια με τρεμάμενη φωνή!

Η Στέλλα, ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, Ευτυχείτε για το μοιραίο βράδυ του θανατηφόρου τροχαίου του πρώην συντρόφου της, αποκαλύπτοντας πως κανείς δε γνωρίζει τι συνέβη ακριβώς!

«Δεν μπορώ να κρίνω εγώ τον κάθε οδηγό. Δεν είμαι ούτε εμπειρογνώμονας ούτε ειδική σε αυτό το θέμα, στο πως οδηγάει ο καθένας. Ήταν προσεκτικός όσες φορές ήμασταν μαζί. Δεν ξέρω τι μπορεί να συνέβαινε εκείνο το βράδυ. Σίγουρα μπορούμε να κάνουμε χιλιάδες υποθέσεις σχετικά με το συμβάν. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που είναι ειδικοί σε αυτό και είναι η δουλειά τους. Εμείς ό,τι και να λέμε δεν έχει καμία σημασία. Ένας από τους λόγους που θέλησα να μιλήσω είναι για να αποτρέψω κάποια άτομα να τους συμβεί κάτι ανάλογο. Γιατί έχουμε μια ζωή και πρέπει να την προσέξουμε και για εμάς και για τους δικούς μας ανθρώπους που θα αφήσουμε πίσω» είπε χαρακτηριστικά η Στέλλα Μιζεράκη.

Δείτε το σχετικό βίντεο: