Ελένη Χατζίδου: Η τρομερή φωτογραφία με την φουσκωμένη κοιλίτσα και το μπικίνι!

Το απολαμβάνει!

Ελένη Χατζίδου: Η τρομερή φωτογραφία με την φουσκωμένη κοιλίτσα και το μπικίνι!

Μία τρομερή φωτογραφία ανέβασε στο instagram η Ελένη Χατζίδου με την φουσκωμένη κοιλίτσα και το μπικίνι της!

Η τραγουδίστρια το ζει με την ψυχή της!

Στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της βρίσκεται η Ελένη Χατζίδου και τελευταία ανεβάζει συνέχεια φωτογραφίας και μας δείχνει την κοιλίτσα της!

Η ίδια διανύει μία από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της και η τελευταία φωτογραφία που πόσταρε στο instagram το αποδεικνύει!

 Ελένη Χατζίδου: Η τρομερή φωτογραφία με την φουσκωμένη κοιλίτσα και το μπικίνι!

Ελένη Χατζίδου: Βίωσε το θαύμα! Η μαρτυρία της ίδιας!

Η Ελένη Χατζίδου βίωσε το θαύμα! Η μαρτυρία της ίδιας! Αποκαλύπτει τον Άγιο που της άλλαξε τη ζωή!

Όλα ξεκίνησαν από την στιγμή που της μίλησε μια φίλη της για τον συγκεκριμένο Άγιο..

Από τη στιγμή που η τραγουδίστρια αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης και αφού βρήκε ξανά τις ισορροπίες της, γνώρισε τον άνδρα που της άλλαξε τη ζωή και που της έκανε το ωραιότερο δώρο, αυτό της μητρότητας!

Ο Ετεοκλής Παύλου ήταν ο γυμναστής της Ελένης. Τα πράγματα όμως άλλαξαν και από γυμναστής της, έγινε σύντροφός της. Ήταν Αύγουστος του 2018 όταν οι φήμες που την ήθελαν να έχει σχέση με τον Ετεοκλή Παύλου βγήκαν αληθινές.

Αν και δεν είχε επιβεβαιώσει τη σχέση της η ίδια, είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο σε Insta story που έδειχνε τον Ετεοκλή Παύλου. Λίγες ημέρες αργότερα ήρθαν και οι πρώτες φωτογραφίες του Ετεοκλή και της Ελένης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό του πρώτου στο Instagram,επιβεβαιώνοντας έτσι τη σχέση τους.

Το νέο της εγκυμοσύνης άρχισε να κάνει το γύρο του διαδικτύου πριν η ίδια καλά καλά το αποκαλύψει, τον Μάρτιο του 2019. Χωρίς να επιβεβαιώσει ούτε να διαψεύσει τα νέα, δημοσίευσε ένα insta story γράφοντας: «Το προηγούμενο Σάββατο ήμουν στην Κύπρο για live. Από τη στιγμή που κάποιος δεν ανακοινώνει ένα σημαντικό και τόσο ευαίσθητο γεγονός, όπως η εγκυμοσύνη, δεν είναι ωραίο να το κάνετε εσείς και μάλιστα λέγοντας ότι το έχει κάνει ο ίδιος επίσημα. Αφήστε τίποτα για εμάς ρε παιδιά, όταν έρθει η ώρα».

Ένα μήνα μετά, η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της στο Instagram με αφορμή το νέο της single. «Δυο πράγματα μπορεί να καταλάβει κάποιος κοιτώντας αυτή τη φώτο κ ανοίγοντας κ τον ήχο: Πρώτον ότι σήμερα κυκλοφορεί από τη @spicymusic_official το νέο μου single με τίτλο «Η μικρή Ελένη» κ δεύτερον ότι μέσα στην κοιλίτσα μου έχω σίγουρα κάτι μικρούλι αλλά δεν ξέρω αν είναι μικρή η μικρός. Νομίζω ότι δε Θα μπορούσα να σκεφτώ να κάνω κάτι καλύτερο! Είμαι τόσο χαρούμενη που σας ανακοινώνω την εγκυμοσύνη μου! Κάπως έτσι ήθελα να το μάθετε!Να σας το πω εγώ μέσα από ένα τραγούδι κ ένα εξώφυλλο! Ο @kiriakosgalinos, ο δημιουργός του τραγουδιού,μου το έστειλε κ το άκουσα πριν μάθω ότι είμαι έγκυος κ τελικά ταίριαξε τόσο πολύ μ αυτή τη συγκυρία! Οπότε πέρα από Συνθέτης κ Στιχουργός είναι μάλλον κ μάντης. 4 στίχοι από παιδικά τραγούδακια στο ρεφρέν ενός σημερινού τραγουδιού κ να το δώσει σε μένα,ε, δεν είναι τυχαίο. Καλή ακρόαση!», έγραψε συνοδεύοντας τη φωτογραφία που έδειχνε επιτέλους τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Όπως φαίνεται η μοίρα της άλλαξε και μάλιστα προς το καλύτερο από τη μέρα που γνώρισε τον Ετεοκλή. Ποιος ευθύνεται όμως για όλα αυτά τα καλά που ζει; Για την ευτυχία που έχει γεμίσει τη ζωή της και δεν σταματά να χαμογελά;

Η ίδια πριν μερικές ώρες αποκάλυψε τον Άγιο που τη βοήθησε. Μάλιστα αποκάλυψε ότι από τότε που άρχισε να προσεύχεται σε εκείνον, άρχισε η ζωή της να αλλάζει προς το καλύτερο.

Μια φίλη της Ελένης, της μίλησε για τον Άγιο αυτόν και έκτοτε όταν άρχισε να προσεύχεται στο όνομά του, είδε μόνο καλά, όπως λέει και η ίδια!

Αυτό ήταν το πρώτο ποστ που έκανε, δείχνοντάς μας αργότερα τον Άγιο.

ινστα

Ο Ιούδας ο Θαδδαίος είναι ο Άγιος που της άλλαξε τη ζωή. Ο Ιούδας ο Θαδδαίος, δεν έχει καμία σχέση με τον Ιούδα τον Ισκαριώτη που πρόδωσε τον Θεάνθρωπο.Κατά την Ιεράν Παράδοση της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας, ο Κυριος, θέλοντας να αποκαταστήσει το Όνομα του Προδότη Ισκαριώτη, έδωσε στον Ιούδα τον Θαδδαίο, μια ξεχωριστή ευλογία. Μια χάρη, στην οποία, ό,τι θα ζητάει ο Θαδδαίος από τον Χριστό για εμάς, αυτό θα γίνεται.

Αγιος