Power of Love: Οι φωτογραφίες του Gala και το μήνυμα της Μπακοδήμου!

Δείτε πώς έχουν ντυθεί οι παίκτες!

Power of Love: Οι φωτογραφίες του Gala και το μήνυμα της Μπακοδήμου!

Φωτογραφίες από το αποψινό Gala έχουν διαρρεύσει, ενώ και η Μαρία Μπακοδήμου έστειλε το μήνυμά της για τον τελικό του Power of Love!

Τι θα δούμε απόψε;

Το Power of Love ολοκληρώνεται απόψε και η Μαρία Μπακοδήμου έγραψε στο instgram: "Τελειώνει σήμερα. Στις 9.00 στο ΣΚΑΙ, ο τελικός του Power of Love θα αναδείξει τους 2 νικητές του. Ηταν ένα ακόμα ταξίδι . Ευχαριστώ όλους τους συνταξιδιώτες.

Παράλληλα έχουν διαρρεύσει και οι φωτογραφίες από τη στιγμή που οι παίκτες βρίσκονται στην κάλπη για να ψηφίσουν στον μεγάλο τελικό του ριάλιτι!

Power of Love: Το καυτό φιλί του Τζόνι στην Άννα! (Βίντεο)

Στο τελευταίο επεισόδιο του Power of Love, πριν τον τελικό, ο Τζόνι έδωσε ένα καυτό φιλί στην Άννα!

Όλα έγιναν μπροστά στον Παύλο Παπαδόπουλο, ενώ η Άννα έμεινε άφωνη!

Συγκεκριμένα τη στιγμή που είχαν μπει στο κόκκινο δωμάτιο ο Τζόνι η Άννα και ο Παύλος Παπαδόπουλος για τελευταία φορά, ο πρώτος έκανε κάτι που δεν περίμενε κανείς!

Άρπαξε την Άννα, η οποία δεν το περίμενε, και της έδωσε ένα καυτό φιλί! Ποιοι θα είναι οι μεγάλοι νικητές;

Δείτε το βίντεο!


Power of Love: Δείτε το χρηματικό έπαθλο που κερδίζουν οι αποψινοί νικητές!

Σήμερα θα προβληθεί ο μεγάλος τελικός του Power of Love. Δείτε το χρηματικό έπαθλο που κερδίζουν οι αποψινοί νικητές!

Απόψε στις 20:50 θα προβληθεί στον ΣΚΑΙ το τελευταίο επεισόδιο του Power of Love και θα ανακοινωθούν οι μεγάλοι νικητές!

Αυτήν την χρονιά το σπίτι της αγάπης δεν είχε τόσους έρωτες. Είχε όμως εντάσεις, καυγάδες και δυνατές φιλίες, αν και ακόμη κι αυτές βλέπουμε να κλονίζονται στα τελευταία επεισόδιο.

Υπενθυμίζουμε ότι οι παίκτες που έχουν περάσει στον τελικό είναι οι: Η Άννα Ελευθερίου, η Ρένια Τσακίρη, η Ζένια Σολδάτου, η Ρεγγίνα Γκαϊνά, ο Παύλος Παπαδόπουλος, ο Παύλος Τερζόπουλος, ο Τζόνι Αμπατζόπουλος και ο Βασίλης Χαλκιάς.

Και οι 8 φιναλίστ ετοιμάζονται για την τελευταία μεγάλη τους τηλεοπτική ημέρα και φυσικά ανυπομονούν να μάθουν ποιοι είναι οι μεγάλοι νικητές.

Ένας άντρας και μια γυναίκα θα κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο. Ποιο είναι αυτό; Ο καθένας τους θα κερδίσει το χηματικό ποσό των 10.000 ευρώ!