Κάγκελο ο Κωστόπουλος με την ατάκα τραγουδιστή! «Άκουσα τον Χριστό με φωνή κρύσταλλο»!

Δεν πίστευε στα αυτιά του!

Κάγκελο ο Κωστόπουλος με την ατάκα τραγουδιστή! «Άκουσα τον Χριστό με φωνή κρύσταλλο»!

Κάγκελο έμεινε ο Πέτρος Κωστόπουλος με την ατάκα τραγουδιστή. Είπε πως άκουσε τον Χριστό με φωνή κρύσταλλο και ο παρουσιαστής δεν πίστευε στα αυτιά του.

Πως αντέδρασε όμως στον αέρα της εκπομπής;

«Θυμάμαι τότε που μου είχες πει ότι οι Κυριακές είναι καλές μέρες και έχει πάντα λιακάδα γιατί έχει λειτουργία. Το πιστεύεις ακόμα;», ρώτησε ο Πέτρος Κωστόπουλος τον καλεσμένο του. Ο Σταμάτης Γονίδης απάντησε: «Τώρα το κλίμα έχει αλλάξει, αλλά και πάλι ισχύει αυτό. Ως επί το πλείστον, 90% ισχύει. Εγώ πλέον δεν είμαι σε φάση που πιστεύω, είμαι σε φάση που γνωρίζω. Όταν ακούσεις τον Θεό να σου μιλάει και σου λέει: Δεν θέλω από κανέναν να σηκώσει τον Σταυρό μου, θέλω αγάπη και ειλικρίνεια. Μια κρυστάλλινη φωνή και λες αυτός είναι ο Χριστός».

Πέτρος Κωστόπουλος: «Έκανα λίφτινγκ και εμφύτευση μαλλιών»! Οι επεμβάσεις και ο παρουσιαστής....

Τι επεμβάσεις έκανε ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο παρουσιαστής; «Έκανα λίφτινγκ και εμφύτευση μαλλιών» τόνισε ο ίδιος!

Ο ίδιος, το 2013, είχε κάνει την πρώτη του εμφάνιση μπροστά στον τηλεοπτικό φακό μετά την ανακοίνωση του Mega ότι θα είναι εκείνος ο νέος παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής του MEGA....

«Πήγα στην Αμερική για να κάνω ένα λίφτινγκ που σε μια βδομάδα περνάει! Έκανα εμφύτευση μαλλιών και μια επιμήκυνση πέους!», είπε με χιούμορ ο παρουσιαστής, απαντώντας μέσα από την εκπομπή «Μελέτησέ το» στις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει και τον ήθελαν να ταξίδεψε στην Αμερική για «γενικό ρεκτιφιέ».

Ξεκαθάρισε δε ότι το ταξίδι έγινε για καθαρά επαγγελματικούς λόγους: «Ηλίθιος είμαι και πήγα μόνος μου διακοπές λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα;».

Όσο για το ρόλο που θα έχει η Τζένη Μπαλατσινού στην εκπομπή και το αν πρόκειται να ακολουθήσουν τη συνταγή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά; «Η Τζένη Μπαλατσινού θα είναι κανονική παρουσιάστρια στο show. Δεν θα είμαστε Λιάγκας - Σκορδά, γιατί εμείς είμαστε Κωστόπουλος - Μπαλατσινού! Ο καθένας στο είδος του», είπε ο παρουσιαστής, διαψεύδοντας ταυτόχρονα κατηγορηματικά και τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να χωρίζει από τη σύζυγό του.

Πέτρος Κωστόπουλος: Έκοψε την ανάσα στην Μύκονο η συνοδός του! Μελαχρινή και κουκλάρα...

Ο Πέτρος Κωστόπουλος μας άφησε άφωνους αφού η συνοδός του έκοψε την ανάσα στην Μύκονο σε όσους την είδαν! Μελαχρινή, κουκλάρα και πολύ γνωστή!

Ο Πέτρος, είναι εδώ και περίπου 2 μέρες στο νησί των celebrities. Ο ίδιος, θέλησε μετά τον γάμο της Τζένης Μπαλατσινού με τον Βασίλη Κικίλια να ξεδώσει και να περάσει λίγο χρόνο για τον εαυτό του, μακριά από έννοιες και άγχη!

Έτσι λοιπόν, έφυγε σφαίρα για Μύκονο! Αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog όμως, αναφέρουν πως ο Πέτρος δεν είναι μόνος του στο νησί! Μαζί του, έχει μια μελαχρινή κουκλάρα, γνώριμη της ελληνικής showbiz, με την οποία έχουν έρθει πολύ κοντά....

Ο Πέτρος και εκείνη, έχουν έρθει πολύ κοντά και το φλερτ τους δεν έμεινε απαρατήρητο από κανέναν! Οι δυο τους εθεάθησαν στα Ματογιάννια σε βόλτες αλλά και στην Ψαρρού και τα βλέμματα τους πήραν φωτιά! Την ταυτότητά της, δεν μπορούμε να την αποκαλύψουμε ακόμα, γιατί είναι πάρα πολύ γνωστή και προσφάτως χωρισμένη αλλά... θα επανέλθουμε! Θα σας αποκαλύψουμε μόνο πως η ίδια είχε γράψει ιστορία με μια μόνο της ατάκα! Πάει κάπου το μυαλό σας;

Πέτρος Κωστόπουλος: Πήδηξε στο "κενό"! Δείτε το βίντεο από την πτώση!

Δείτε το βίντεο από την πτώση του Πέτρου Κωστόπουλου στο "κενό"! Πήδηξε!

Το δημοσίευσε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram! Ο παρουσιαστής τουOPEN βρίσκεται στη Μύκονο με τα παιδιά του και απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης!

Μέσα από το Instagram του μοιράζεται αρκετά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του με τους διαδικτυακούς του φίλους και το πρωί της Τετάρτης αποκάλυψε πως βρέθηκε μαζί τους σε μια ερημική παραλία και πήδηξε με τον γιο του από τα βράχια!

Δείτε την απίστευτη πτώση που έχει καταγραφεί στο παρακάτω βίντεο:

Πέτρος Κωστόπουλος: Το σύνδρομο που τον έχει "χτυπήσει"! Αποκάλυψη τώρα...

Αποκάλυψη τώρα! Αυτό είναι το σύνδρομο που έχει "χτυπήσει" τον Πέτρο Κωστόπουλο! Όλα όσα είπε ο ίδιος!

Ο παρουσιαστής του OPEN έκανε αποκάλυψη βόμβα για τον σύνδρομο του Ιησού!

Ο παρουσιαστής, λίγο μετά την πρεμιέρα της νέας του εκπομπής, παραχώρησε συνέντευξη στο TV Έθνος όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για την προσωπική του ζωή και αν έχει σχέση.

Στην προσωπική σου ζωή πώς είσαι;

Σόλο κλαρίνο. Υπήρξαν κάποιες σχέσεις. Θα σου πω κάτι: Το μεγαλύτερο ελάττωμα μου είναι το «σύνδρομο του Ιησού». Ότι μπορώ να σώσω τον κόσμο, τους ανθρώπους γύρω μου. Και δεν το συνδέω με τις σχέσεις που σου προανέφερα. Αυτό, λοιπόν, είναι μεγάλη βλακεία. Πρέπει να κρατάς ενέργεια. Και σε μένα επιβάλλεται, έχω και τρία παιδιά. «Σχέση» μου, λοιπόν, τώρα είναι η εκπομπή.

Έχεις δηλώσει πως δεν πρόκειται να ξαναπαντρευτείς. Όμως μια συγκατοίκηση υπό τις κατάλληλες συνθήκες θα την έβλεπες θετικά;

Δεν είμαι μοναχικός τύπος. Μετά τον γάμο μου μου λείπει η παρέα μιας γυναίκας. Το κορίτσια μου είναι μακριά, με τον πιτσιρικά είμαστε βέβαια συνέχεια μαζί, αλλά και αυτός σε αυτήν την ηλικία θέλει να είναι με τους κολλητούς του. Περνάμε, βέβαια, πολλές ώρες και πολύ ωραία μαζί.

Πέτρος Κωστόπουλος: Τα έπινε τη στιγμή που η Τζένη Μπαλατσινού παντρευόταν τον Βασίλη Κικίλια!

Τη στιγμή του γάμου της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια, ο Πέτρος Κωστόπουλος τα έπινε!

Ο παρουσιαστής δεν έδωσε το «παρών» στο γάμο της πρώην συζύγου του.

Μέσα από την εκπομπή «Όλα λάθος» ο Πέτρος Κωστόπουλος μίλησε για τον γάμο της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια.

Ωστόσο ο παρουσιαστής δεν βρέθηκε στον Λυκαβηττό και στον Ναό των Αγίων Ισιδώρων, όπου τελέστηκε το μυστήριο.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος τη στιγμή του γάμου πόσταρε φωτογραφίες στο instagram όπου έπινε το ποτό του στην παραλία, απολαμβάνοντας τον ήλιο και την θάλασσα!

Δείτε τις φωτογραφίες

Πέτρος Κωστόπουλος: Τα έπινε τη στιγμή που η Τζένη Μπαλατσινού παντρευόταν τον Βασίλη Κικίλια!Πέτρος Κωστόπουλος: Τα έπινε τη στιγμή που η Τζένη Μπαλατσινού παντρευόταν τον Βασίλη Κικίλια!