Έξαλλος πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός: «Σήμερα μόνο ο Ντάνος πουλάει»!

Ξέσπασε δημόσια!

Έξαλλος πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός: «Σήμερα μόνο ο Ντάνος πουλάει»!

Έξαλλος έγινε πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός και ξέσπασε δημόσια λέγοντας πως σήμερα πουλάει μόνο το βιβλίο ενός Ντάνου.

Μίλησε στην «Real Life» και δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για όλα.

Ο λόγος για τον Γιώργο Κωνσταντίνου καυτηρίασε τα κακώς κείμενα της ελληνικής πραγματικότητας.

Έξαλλος πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός

Στην παράσταση που πρωταγωνιστεί, των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου, υπάρχουν ίντριγκες, πάθη, απιστίες και κόντρες. «Ξέρεις ποιο είναι το αστείο; Ότι αυτά τα έζησα εγώ μέσα στο πλατό εκείνη την εποχή! Να κλέβει ο ένας τη γυναίκα του άλλου, να επιβάλλονται άτομα μέσα από... κρεβάτια, να στήνονται ίντριγκες κ.λ.π.», είπε.

Δεν έγραψε, όμως, γι' αυτά στο αυτοβιογραφικό του βιβλίο που έχει τίτλο «Showtime» και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις IANOS. Γιατί; Όπως είπε ο ίδιος: «Δεν θα το έκανα ποτέ αυτό. Το θεωρώ φθηνό και γελοίο να πουλάς όσα έχεις ζήσει στην προσωπική σου ζωή ή όσα γνώρισες μέσα από παρέες. Να εκθέσω ανθρώπους; Ποτέ. Ίσως γι' αυτό δεν πούλησε το βιβλίο μου αυτό. Ρώτησα τον εκδότη μου τι πουλάει και μου έδειξε το βιβλίο ενός Ντάνου από το «Survivor». Σήμερα, μόνο ο Ντάνος πουλάει, άρα γιατί να ξαναγράψω και ας έχω πολλά να καταθέσω. Δεν γράφω άλλο!».

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Πάσχει όλη η οικογένεια»! Η αποκάλυψη για την πάθηση! (Βίντεο)

Μια αποκάλυψη για την πάθηση έκανε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, λέγοντας πως πάσχει όλη η οικογένεια, αν την έχει ακόμη και ένας.

Ο ηθοποιός του Τατουάζ και νικητής του Survivor 1, αγνώριστος εμφανισιακά βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Dot και μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλον, μίλησε και για τον πατέρα του, ο οποίος ήταν αλκοολικός και αποκάλυψε: «ταν ένας άνθρωπος πάσχει από αλκοολισμό, πάσχει και όλη η οικογένεια και πρέπει όλο αυτό ο κόσμος να το αντιληφθεί και το αγκαλιάσει. Είναι πάθηση ο αλκοολισμός. Δεν ξέρουμε ούτε τους λόγους που την προκάλεσαν, ούτε τι κρύβεται από πίσω γενικά».

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στο βιβλίου του και ξέσπασε: «Δεν συστήθηκε ποτέ ως συγγραφέας. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να κρίνουμε κάτι εφόσον δεν το γνωρίζουμε. Απλά δεν καταλαβαίνω γιατί προκαλεί εντύπωση. Υπάρχει κάποιο μοντέλο κινήσεων ή στρατηγικής; Δηλαδή εγώ που βγήκα από ένα παιχνίδι έπρεπε να κάνω κάτι άλλο και έκανα κάτι άλλο και προκαλεί εντύπωση; Ο κάθε άνθρωπος κρίνει και πράττει».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος παντρεύεται! Η φωτογραφία μέσα από την εκκλησία!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι έτοιμος να παντρευτεί, καθώς μπήκε γαμπρός στην εκκλησία και η φωτογραφία μιλάει από μόνη της!

Άργησε, όπως λέει και ο ίδιος!

Φυσικά ο Ντάνος δεν παντρεύεται, ή μάλλον παντρεύεται αλλά ως Στέφανος στο Τατουάζ του AlphaTV!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανέβασε τη σχετική φωτογραφία, καθώς παντρευτεί την Όλγα την οποία υποδύεται η Κατερίνα Γερονικολού!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος παντρεύεται!

Tατουάζ: Δείτε τον γάμο του Στέφανου και της Όλγας!

Στέφανος και Όλγα παντρεύονται στο Τατουάζ του AlphaTV και ο Γιώργος Αγγελόπουλος μας έδειξε φωτογραφίες!

Το σίριαλ πλησιάζει στο φινάλε!

Μία μικρή γεύση μας έδωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος από τον γάμο του ως Στέφανος στο Τατουάζ με την Όλγα, την οποία υποδύεται η Κατερίνα Γερονικολού!

Μάλιστα ο Ντάνος ανέβασε και μία φωτογραφία με την αδυναμία του - όπως την χαρακτηρίζει- Μυρτώ Αλικάκη, φορώντας βέρα!

Tατουάζ: Δείτε τον γάμο του Στέφανου και της Όλγας!Tατουάζ: Δείτε τον γάμο του Στέφανου και της Όλγας!

Γιώργος Αγγελόπουλος: Τον ρώτησαν για τα προσωπικά του και.... πήρε το μικρόφωνο από τον δημοσιογράφο!

Ξεσπάθωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, αφού τον ρώτησαν για τα προσωπικά του και εκείνος... πήρε το μικρόφωνο από τον δημοσιογράφο!

Ο ίδιος, μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε και στον Χρήστο Κωνσταντίνου κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου του στην Κύπρο αλλά φυσικά δεν αποκάλυψε και πολλά!

«Δεν έχω σκέψεις για δεύτερο βιβλίο και σε καμία περίπτωση δεν θα δημιουργούσα κάτι, εάν δεν είχα κάτι να πω. Εγώ αυτή τη στιγμή πρέπει να ολοκληρώσω τα γυρίσματα στο Τατουάζ και σίγουρα να αποφασίσω κάτι για το μέλλον μου και κάτι που θα μπορώ να το υποστηρίξω. Δεν έγινε εκδήλωση για το Τατουάζ και δεν με κάλεσαν. Με το Τατουάζ έχουμε 15 μέρες γυρισμάτων για να κλείσει ο κύκλος του. Το θέατρο είναι απαιτητικό και απαιτεί περισσότερες γνώσεις, σίγουρα δεν συγχωρεί τα λάθη που μπορεί να κάνεις σε ένα γύρισμα. Η τηλεόραση για έμενα είναι πιο ασφαλές περιβάλλον από το θέατρο. Αν αποφασίσω να κάνω θέατρο κάποια στιγμή, θα έχω εξοπλιστεί με γνώσεις για να το υποστηρίξω! Πού ξέρεις ότι δεν είμαι ερωτευμένος; Όχι, πού ξέρεις ότι είμαι ερωτευμένος ή δεν είμαι ερωτευμένος;» είπε ο Γιώργος!