Κατερίνα Ζαρίφη: Το «καρφί» για τον χωρισμό Χρηστίδου-Μαραντίνη on air!

Τρελή σπόντα...

Κατερίνα Ζαρίφη: Το «καρφί» για τον χωρισμό Χρηστίδου-Μαραντίνη on air!

Η Κατερίνα Ζαρίφη έριξε ένα «καρφί» για τον χωρισμό Χρηστίδου-Μαραντίνη on air!

Η γνωστή παρουσιάστρια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Έλα Χαμογέλα», στο Open Tv.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, προς το τέλος της συνέντευξης, ρώτησε την ραδιοφωνική παραγωγό πότε θα παντρευτεί.

Η Κατερίνα Ζαρίφη στην συνέχεια «πέταξε» on air ένα δυνατό «καρφί» για τον χωρισμό της παρουσιάστριας.

«Δεν παντρεύομαι μωρέ, βλέπω τους γύρω, δεν τους έχει πάει και τόσο καλά. Κλείστε το τώρα, άντε γεια», είπε χαρακτηριστικά με όλους να ξεσπούν σε γέλια.

Κατερίνα Ζαρείφη: Ξέσπασε για τον νεκρό εικονολήπτη! «Γαμ@ τα κέρατα μας»!

Ξέσπασε στο Instagram η Κατερίνα Ζαρίφη με τον θάνατο του εικονολήπτη στον σαϊτοπόλεμο στην Καλαμάτα. «Γαμώ τα κέρατα μας» ήταν μερικά από τα λόγια της.

Το μήνυμα της είναι κόλαφος!

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η παρουσιάστρια δημοσίευσε ένα μακροσκελές κείμενος με αφορμή τον θάνατο του εικονολήπτης, αλλά και της 8χρονης στη Θήβα και ξέσπασε.

«Νεκρός καμεραμάν στον σαϊτοπόλεμο στην Καλαμάτα. Χαροπαλεύει κοριτσάκι στην Θήβα από σφαίρα που εξοστρακίστηκε από ριπές σε γλέντι σε απόσταση. Γαμώ τα έθιμα μας και γαμώ τα κέρατα μας. Σταματήστε τις ριπές μπαλωθιές αυτοσχέδια πυροτεχνήματα. Έλεος με την βαρβαρότητα και στην εφευρετικότητα στην βία, Τα φάγαμε εμείς στην μάπα ας γλυτώσει η νέα γενιά από αυτό το αιμοβόρο γυφτουλιό», έγραψε.

undefined

Δύσκολες στιγμές για την Κατερίνα Ζαρίφη! Ο θάνατος που την "τσάκισε"!

Δύσκολες στιγμές περνάει η Κατερίνα Ζαρίφη, καθώς ο θάνατος του Κώστα Σγόντζου την "τσάκισε".

Τα λόγια της για τον ραδιοφωνικό παραγωγό, συγκινούν.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η παρουσιάστρια του Open δημοσίευσε μια φωτογραφία του Κώστα Σγόντζου ο οποίος έφυγε από τη ζωή 62 ετών έπειτα από βαρύ εγκεφαλικό που υπέστη μερικές ημέρες πριν.

Στην λεζάντα της έγραψε: «Πάλι πριόνια ρε Ζαριφω;» Αγαπημένε διευθυντούλη ακόμα έχω την φωνή σου μέσα στ αυτιά μου… Γιατί εσύ ήσουν ο πρώτος μαζί με την Νανά που μου ανοίξατε την πόρτα στο ραδιόφωνο SKY-ROCK “Απογειωθείτε” Μου ‘μαθες τι θα πει ραδιόφωνο αλλά και τι θα πει DAVID BOWIE Αλλά μου έμαθες ότι οι δουλειές θέλουν παρέες Και γέλια και ξενύχτια στο Camel Και Rock. Καλό σου ταξίδι».

Ο Κώστας Σγόντζος υπήρξε διευθυντής της Κατερίνας Ζαρίδη, ενώ ήταν και πρώην σύζυγός της Νανάς Παλαιτσάκη, η οποία έμαθε στον αέρα πως πέθανε.

undefined