Power of love: Το πρώτο μήνυμα της Άννας Ελευθερίου μετά τον τελικό!

Τα λόγια αγάπης!

Power of love: Το πρώτο μήνυμα της Άννας Ελευθερίου μετά τον τελικό!

Το πρώτο της μήνυμα μετά τον τελικό του Power of love έστειλε η Άννα Ελευθερίου, η οποία πήρε και το χρηματικό έπαθλο, μαζί με τον Παύλο Παπαδόπουλο.

Η παίκτρια είχε γίνει από την αρχή αγαπητή στο κοινό, ενώ δεν είχε αποχωρήσει ούτε μια φορά από το σπίτι.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Άννα, ευχαρίστησε αυτούς που την στήριξαν και εξήγησε τα συναισθήματα της.

«Όταν πήρα την απόφαση να πάω στο "Power Of Love", δεν περίμενα ότι στον τελικό, θα με βγάζετε τη νικήτρια του #poweroflovegr 2!! Ευχαριστώ τον #skaitv που μου έδωσε την ευκαιρία να ζήσω αυτή την εμπειρία, όλους τους παίκτες.., από τον καθένα σας πήρα ένα διαφορετικό μάθημα ζωής, τα fun pages που ήσασταν πάντα δίπλα μου, όλους εσάς τα #pourekkakia για την υποστήριξη που μου δείξατε αυτούς τους 6 μήνες και που συνεχίζεται ακόμη να μου δείχνετε με τα μηνύματα σας και την αγάπη σας.. Και εσένα, που πίστεψες από την πρώτη ημέρα σε εμένα, ήσουνα δίπλα μου και δε με άφησες να τα παρατήσω!! Βγαίνοντας από το παιχνίδι, νιώθω ότι το μεγαλύτερο δώρο το πήρα από εσάς.. Μπορεί να μην βρήκα το #poweroflove μου, αλλά εσείς μου χαρίσατε τόση αγάπη και αυτό είναι το μεγαλύτερο συναίσθημα, δε θα το ξεχάσω ποτέ.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Power of Love: Σκάνδαλο! Ποιοι παίκτες έγιναν ζευγάρι μόλις τελείωσε το παιχνίδι!

Ξέσπασε μεγάλο σκάνδαλο! Ποιοι παίκτες από το Power of Love έγιναν ζευγάρι μόλις τελείωσε το παιχνίδι!

Το ριάλιτι αγάπης τελείωσε, αλλά το Power of Love μόλις ξεκίνησε για δύο από τα παιδιά που ήταν εντός του σπιτιού.

Ο λόγος για την Ζένια Σολδάτου και τον Bill Σαντριά! Υπενθυμίζουμε ότι ο Bill είχε δημιουργήσει σχέση κατά τη διάρκει του παιχνιδιού με την Κατερίνα Σαββοπούλου, ενώ η Ζένια ήταν με τον Βασίλη Χαλκιά.

Power of Love: Σκάνδαλο! Ποιοι παίκτες έγιναν ζευγάρι μόλις τελείωσε το παιχνίδι!

Ωστόσο αρχικά χώρισε η Ζένια με τον Βασίλη και στην συνέχεια ο Bill με την Κατερίνα. Πριν τον δεύτερο χωρισμό οι 4 τους ήταν μια παρέα και τώρα Bill Σαντριάς και Ζένια Σολδάτου δηλώνει και επίσημα ζευγάρι!

Οι δυο παίκτες είναι μαζί κάτι που παραδέχθηκε μάλιστα σε live της και η Ζένια, η οποία αποκάλυψε πως ήρθαν κοντά την τελευταία εβδομάδα και ότι ο Bill τη στήριξε όσο κανένας.

Επεξεργασία: Power of Love: Σκάνδαλο! Ποιοι παίκτες έγιναν ζευγάρι μόλις τελείωσε το παιχνίδι!

Power of Love: Ο Bill συνεχίζει να κατακεραυνώνει! Το νέο δημόσιο ξέσπασμα!

Το Power of Love του ΣΚΑΙ έχει δύο ημέρες που έχει ρίξει αυλαία, αλλά ο Bill συνεχίζει να κατακεραυνώνει! Το νέο δημόσιο ξέσπασμα του!

Τι κι αν τελείωσε το ριάλιτι αγάπης, που τελικά μόνο αγάπης δεν ήταν, οι σπόντες και οι αιχμές συνεχίζονται δίχως αύριο!

Ο Bill Σαντριάς έκανε ένα νέο ξέσπασμα μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram! Δημοσίευσε ένα στιχάκι που έλεγε «Μιλούν για ηθικοί οι πιο ανήθικοι», ενώ εκείνος συμπλήρωσε και έγραψε από πάνω «Γι ' αυτό σταμάτα να το παίζεις θύμα...»

Για ποιον πάει άραγε το μηνυματάκι; Εμείς έχουμε μια ιδέα, αλλά θα σας αφήσουμε να το επεξεργαστείτε μόνοι σας, δεν είναι και δύσκολο να το καταλάβει κανείς..

Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Δημοσίευση μπιλ