Μάκης Δημάκης: Η κουκλάρα σύντροφός του για πρώτη φορά στην δημοσιότητα!

Ξανθιά και εντυπωσιακή!

Μάκης Δημάκης: Η κουκλάρα σύντροφός του για πρώτη φορά στην δημοσιότητα!

Ο Μάκης Δημάκης σε μια αποκάλυψη... τώρα! Η κουκλάρα σύντροφός του για πρώτη φορά στην δημοσιότητα σε φωτογραφία από κοινή τους έξοδο!

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso και της Κλάρας Ασημακοπούλου, η ίδια, ονομάζεται Βαλεντίνα Μπαρλάμπα και είναι πρωταθλήτρια πολεμικών τεχνών.


Οι δυο τους κρατούν ωστόσο χαμηλό προφίλ και αποφεύγουν τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις, ζώντας τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όπως διαβάζουμε μάλιστα, η σχέση του Μάκη Δημάκη και της Βαλεντίνας Μπαρλάμπα αναμένεται να προχωρήσει σύντομα, αφού ο γάμος είναι κοντά! Δείτε την ξανθιά Βαλεντίνα:

Μάκης Δημάκης: Η κουκλάρα σύντροφός του για πρώτη φορά στην δημοσιότητα!

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός έχει 10 χρόνια σχέση και δεν το ήξερε κανείς!

Πρόκειται για μια πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιό η οποία δεν μιλάει καθόλου για την προσωπική της ζωή. Η ηθοποιός δήλωσε σε συνέντευξή της ότι έχει 10 χρόνια σχέση και δεν το ήξερε κανείς!

Ποιος είναι ο σύντροφός της που τον κρατάει τόσο καλά κρυμμένο;

Ο λόγος για την Ευαγγελία Μουμούρη. Είναι γνωστό πως η ηθοποιός δε μιλάει για τα προσωπικά της, αυτήν την φορά όμως τα είπε όλα κι όχι απλά τα είπε, αλλά εξομολογήθηκε κιόλας πως κάθε ημέρα απαριθμεί τους λόγους για τους οποίους την αγαπά, την θαυμάζει, την πιστεύει και την στηρίζει.

Μουμούρη

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα αποκάλυψε:

Διασκέδασες πραγματικά στο ρεπό σου;

«Πριν από έναν μήνα, όπου έμεινα στο κρεβάτι όλη τη μέρα, το απόγευμα σύρθηκα στον καναπέ, άνοιξα την τηλεόραση και απόλαυσα ένα επεισόδιο του MasterChef. Ήταν ξεκούραστα»

Δέχτηκες ρομαντική έκπληξη από τον σύντροφό σου;

«Δεν μου κάνει ποτέ εκπλήξεις. Δεν περνάει μέρα, όμως, που να μη μου απαριθμήσει τους λόγους που με αγαπάει, με θαυμάζει, με πιστεύει και με στηρίζει. Αυτό –έπειτα από δέκα χρόνια– είναι από μόνο του έκπληξη»

Οργάνωσες μια φάρσα;

«Πριν από δύο χρόνια, όταν τραγουδούσα στη Θεσσαλονίκη με τον Κώστα Καραφώτη. Πήγα με τον άντρα μου στο ΚΕΠ να υπογράψουμε υπεύθυνη δήλωση πως μου επιτρέπει να κοιμηθώ στο ίδιο δωμάτιο με τον Καραφώτη. Όταν του παρέδωσα τη δήλωση, έμεινε άναυδος!»

Έκανες μια κραιπάλη;
«Τον Φεβρουάριο, όπου, ύστερα από 16 ώρες δουλειάς, γύρισμα και δύο παραστάσεις, αντί να βρεθώ στο κρεβάτι μου, βρέθηκα με την παρέα στην πίστα ενός ρεμπετάδικου να χορεύω με αγνώστους μέχρι το πρωί!»

Είδες έναν εφιάλτη;
«Πριν από τη φετινή μου πρεμιέρα. Το γνωστό αγχωτικό όνειρο του ηθοποιού. Είδα πως δεν μπορούσα να φτάσω στο θέατρο, έφτασα τελικά αργά σε άλλο θέατρο, φόρεσα άλλο κοστούμι, θα έλεγα κείμενο που δεν ήξερα, και βγαίνοντας στη σκηνή έπεσα πάνω στον Κιμούλη!», λέει στο People.

Αυτός είναι ο σύντροφός της:

σύντροφος Μουμούρη