Έκτακτο: Έπαθε έμφραγμα ο Νίκος Κοκλώνης! (Βίντεο)

Έσκασε τώρα!

Έκτακτο: Έπαθε έμφραγμα ο Νίκος Κοκλώνης! (Βίντεο)

Σοκ με τον Νίκο Κοκλώνη, καθώς ο παρουσιαστής του Open μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από έμφραγμα!

Έντρομοι οι συνεργάτες του όταν τον είδαν να μην νιώθει καθόλου καλά στα γυρίσματα της εκπομπής του «Ιt’s Show Time»!

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου γυρίσματος για την εκπομπή του, ο Νίκος Κοκλώνης δεν ένιωθε καθόλου καλά και έπεσε χτυπώντας τη μύτη του.

Παρόλα αυτά συνέχεια τη δουλειά του, όμως στη συνέχεια άνοιξε η μύτη του και τότε ξεκίνησε η ανησυχία των συνεργατών του. Εκείνος και τότε δεν σταμάτησε τα γυρίσματα, αλλά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε πως είχε υποστεί έμφραγμα.

Ευτυχώς ο παρουσιαστής είναι καλά και δεν διατρέχει κίνδυνο, ενώ ο ίδιος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε» είπε: «Ευτυχώς είμαι καλά τώρα, η τηλεοπτική σεζόν ήταν δύσκολη! Τώρα είμαι στο νοσοκομείο δεν πίστευα ότι ήταν κάτι τόσο σοβαρό… Με μετέφεραν στο νοσοκομείο και μου λένε θα έχει πέσει το ζάχαρο πήγαινε φάε κάτι μετά από λίγο μου λένε γρήγορα πρέπει να μπεις μέσα βρήκαμε ότι έχεις δυο δείκτες πολύ ανεβασμένους και αρχίσανε καρδιογραφήματα και όλα τα άλλα… Θα μείνω σίγουρα κάποιες ημέρες στο νοσοκομείο να πάρω λίγο τα πάνω μου και θα είμαι καλά…».

Νίκος Κοκλώνης: Η άγνωστη σχέση με τον Πάνο Ζάρλα! «Ίντριγκες, γέλια, κλάματα...»

Ο Νίκος Κοκλώνης είναι συγκλονισμένος με τον θάνατο του Πάνο Ζάρλα, καθώς οι δυο τους είχαν στενή σχέση!

Το μήνυμα του παρουσιαστή που συγκλονίζει!

«Τόσα όνειρα τόσες συζητήσεις, ίντριγκες, γέλια, βόλτες. Είναι τόσα πολλά που έχω να θυμάμαι. Από τη γνωριμία μας εκείνη στο σπίτι φίλου 6 χρόνια πριν, την πρόσληψή σου στην AirFastTickets. Από εκείνο το βίντεο κλιπ της Ελένης Χατζίδου, μέχρι τις πολύωρες συζητήσεις έχοντας ένα μόνο θέμα. Τα κλάματά σου σε εκείνο το μαγαζί στη Μύκονο μέχρι τα γέλια μας στο σπίτι στην πισίνα κτλ. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει Πάνο μας», ανέφερε χαρακτηριστικά!

Νίκος Κοκλώνης: Η άγνωστη σχέση με τον Πάνο Ζάρλα! «Ίντριγκες, γέλια, κλάματα...»