Ελένη Μενεγάκη: H αναφορά στον "χωρισμό" της on air! «Τι ταραχή πήρα…»!

Τι αποκάλυψε;

Ελένη Μενεγάκη: H αναφορά στον

Αναφορά στο "χωρισμό" της on air έκανε η Ελένη Μενεγάκη σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή της. Η παρουσιάστρια μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά και πάθαμε σοκ.

Για ποιον χωρισμό όμως; Για τον χωρισμό της με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η οποία πριν από μερικά χρόνια πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την εκπομπή της.

Σήμερα η μαγείρισσα βρέθηκε στην Ελένη για να μαγειρέψει, αφού διατηρούν άριστες σχέσεις. Με το που την χαιρέτησε για να ξεκινήσει το μαγείρεμα, είπε «Έχουν περάσει δέκα χρόνια από τον θάνατο του Michael Jackson και εγώ ξέρεις τι θυμάμαι; Τον χωρισμό μας… Τότε με άφησες, ρε άτιμη! Με το που το είδα, είπα πέρασαν δέκα χρόνια από τότε; Τι ταραχή πήρα… στην Καλαμάτα ήμασταν…».

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου αποχώρησε από την εκπομπή λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων που την έκαναν να μην μπορεί να βρίσκεται καθημερινά στην εκπομπή. Ωστόσο, όποτε μπορεί βρίσκεται στο πλατό για να φτιάξει τις λιχουδιές που αρέσουν στην Ελένη.

Ελένη Μενεγάκη χωρισμός

Ελένη Μενεγάκη: Φώναζε με το που πάτησε το πόδι της στο κανάλι! Αποκάλυψη φωτιά!

Φώναζε με το που πάτησε το πόδι της στο κανάλι του Alpha tv η Ελένη Μενεγάκη και έκανε μια αποκάλυψη φωτιά.

Η παρουσιάστρια αυτές τις ημέρες δεν είναι καλά και θέλησε να μοιραστεί αυτά που τις συμβαίνουν με τους τηλεθεατές.

Η Ελένη, μπορεί να έχει περάσει ένα όμορφο Σαββατοκύριακο στην Άνδρο, ωστόσο δεν ξεκουράστηκε.

«Μου έχει ανοίξει η όρεξη ρε παιδιά, δεν ξέρω τι γίνεται… Επειδή μάλλον χαλαρώνω που κλείνει η εκπομπή μου, έχω μία όρεξη για φαγητό από το πρωί που ξυπνάω έως το βράδυ και όλο το φαγητό σκέφτομαι. Ήρθα πάλι σήμερα το πρωί στην εκπομπή και φώναζα «πεινάω, πεινάω… τι έχει ρε παιδιά;» Μου έχει ανοίξει η όρεξη και έχω και μία υπνηλία, δεν ξέρω τι έχω. Θέλω ένα πρωί να κοιμηθώ έως τις 10. Πώς θα γίνει; Με έχει πιάσει μία υπνηλία αυτό τον καιρό, η ζέστη να φταίει; », αποκάλυψε on air.

Ελένη Μενεγάκη: Η φωτιά μέσα στο ξενοδοχείο του Μάκη σε φωτογραφία βόμβα! Τι συνέβη;

Φωτογραφία βόμβα με την Ελένη Μενεγάκη και τη φωτιά μέσα στο ξενοδοχείο του Μάκη! Δείτε αναλυτικά ι συνέβη!

Η Ελένη Μενεγάκη, ξάφνιασε τους ακόλουθούς της χτες το βράδυ, όταν ανέβασε μια φωτογραφία με φωτιά που έκαιγε , μέσα στο ξενοδοχείο του Μάκη Παντζόπουλου στην Άνδρο! Βλέπετε, η ίδια, δεν μας έχει συνηθίσει σε αναρτήσεις τέτοιου είδους, αλλά όπως φαίνεται, αποφάσισε να κάνει μια εξαίρεση!

Στο εν λόγω στιγμιότυπο, η Ελένη, φοράει ένα μακρυμάνικο πουλόβερ και στέκεται μπροστά από φωτιά που έχει ανάψει η ίδια, μέσα σε ξυλόσομπα!

«. έτσι για ατμόσφαιρα ....#eleni
#onarexperience @onar_andros#andros #myandros #cyclades_islands#holidays #greece» έγραψε στην λεζάντα και όποιος κατάλαβε.... κατάλαβε! Ιδού λοιπόν:

Ελένη Μενεγάκη: Η φωτιά μέσα στο ξενοδοχείο του Μάκη σε φωτογραφία βόμβα! Τι συνέβη;

Ελένη Μενεγάκη: Φωτογραφίες από το ανακαινισμένο σπίτι της με τον Μάκη! Πισίνες, χλιδή και γήινα χρώματα!

Φωτογραφίες από το ανακαινισμένο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη με τον Μάκη στην δημοσιότητα! Πισίνες, χλιδή και γήινα χρώματα!

Το ζευγάρι, είχε ως όνειρο ζωής την επέκταση της ξενοδοχειακής μονάδας που είχε ξεκινήσει εκείνος στα Άχλα της Άνδρου και το φετινό καλοκαίρι είναι το πρώτο που εγκαινιάζουν τις ολοκαίνουργιες βίλες τους, στο δεύτερο.... σπίτι τους όπως αποκαλούν το Όναρ!

Οι βίλες, πέντε στον αριθμό, διαθέτουν όλες τις ανέσεις, και βρίσκονται χτισμένες -όλες από πέτρα- σε μία καταπληκτική τοποθεσία στα Άχλα της Άνδρου, με θέα -βέβαια- το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας.
Όλο το προηγούμενο διάστημα, βρίσκονταν υπό κατασκευή την οποία είχε αναλάβει το κορυφαίο αρχιτεκτονικό γραφείο του Τάσου Ζέππου Zege architects. Διαθέτουν υπερσύγχρονο εξοπλισμό και μοναδική διακόσμηση με πανάκριβα έπιπλα!

Τόσο η Ελένη Μενεγάκη όσο και ο Μάκης Παντζόπουλος ήθελαν να κάνουν αυτές τις πέντε βίλες ξεχωριστές, ακόμα και στην παραμικρή τους λεπτομέρεια, φροντίζοντας όμως να ταιριάζουν τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά με τις υπόλοπες βίλες και σουίτες της πολυτελούς ξενοδοχειακής τους μονάδας.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες τόσο από το εσωτερικό όσο και από τον περιβάλλοντα χώρο των νέων πολυτελών κατοικιών του ζευγαριού:

Ελένη Μενεγάκη: Φωτογραφίες από το ανακαινισμένο σπίτι της με τον Μάκη! Πισίνες, χλιδή και γήινα χρώματα!Ελένη Μενεγάκη: Φωτογραφίες από το ανακαινισμένο σπίτι της με τον Μάκη! Πισίνες, χλιδή και γήινα χρώματα!Ελένη Μενεγάκη: Φωτογραφίες από το ανακαινισμένο σπίτι της με τον Μάκη! Πισίνες, χλιδή και γήινα χρώματα!Ελένη Μενεγάκη: Φωτογραφίες από το ανακαινισμένο σπίτι της με τον Μάκη! Πισίνες, χλιδή και γήινα χρώματα!Ελένη Μενεγάκη: Φωτογραφίες από το ανακαινισμένο σπίτι της με τον Μάκη! Πισίνες, χλιδή και γήινα χρώματα!Ελένη Μενεγάκη: Φωτογραφίες από το ανακαινισμένο σπίτι της με τον Μάκη! Πισίνες, χλιδή και γήινα χρώματα!Ελένη Μενεγάκη: Φωτογραφίες από το ανακαινισμένο σπίτι της με τον Μάκη! Πισίνες, χλιδή και γήινα χρώματα!Ελένη Μενεγάκη: Φωτογραφίες από το ανακαινισμένο σπίτι της με τον Μάκη! Πισίνες, χλιδή και γήινα χρώματα!Ελένη Μενεγάκη: Φωτογραφίες από το ανακαινισμένο σπίτι της με τον Μάκη! Πισίνες, χλιδή και γήινα χρώματα!Ελένη Μενεγάκη: Φωτογραφίες από το ανακαινισμένο σπίτι της με τον Μάκη! Πισίνες, χλιδή και γήινα χρώματα!Ελένη Μενεγάκη: Φωτογραφίες από το ανακαινισμένο σπίτι της με τον Μάκη! Πισίνες, χλιδή και γήινα χρώματα!Ελένη Μενεγάκη: Φωτογραφίες από το ανακαινισμένο σπίτι της με τον Μάκη! Πισίνες, χλιδή και γήινα χρώματα!Ελένη Μενεγάκη: Φωτογραφίες από το ανακαινισμένο σπίτι της με τον Μάκη! Πισίνες, χλιδή και γήινα χρώματα!Ελένη Μενεγάκη: Φωτογραφίες από το ανακαινισμένο σπίτι της με τον Μάκη! Πισίνες, χλιδή και γήινα χρώματα!

Ελένη Μενεγάκη: «Μην το παίρνετε από το χέρι μου»! Το δώρο του Μάκη και η... κλοπή!

«Μην το παίρνετε από το χέρι μου» φώναζε η Ελένη Μενεγάκη αλλά ένα δώρο που της έκανε οΜάκης Παντζόπουλος έγινε αιτία για... κλοπή!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή! Η Ελένη Μενεγάκη από το μακρινό 1996 δεν αποχωριζόταν ένα συγκεκριμένο ρολόι! Ακόμα και σήμερα, 23 χρόνια μετά δεν το έβγαζε από το χέρι της για κανέναν απολύτως λόγο! «Μην το παίρνετε από το χέρι μου» έλεγε σε στιλίστες και επέμενε να το φορά ακόμα και όταν δεν ταίριαζε με το λουκ της!

Και μπορεί πράγματι να αξίζει πολλές χιλιάδες ευρώ (πάνω από 10.000 για να είμαστε ακριβείς) αλλά εντάξει, μια εμμονή την έχει με το συγκεκριμένο ρολόι το οποίο μάλιστα και έχει ασφαλίσει όπως όλα τα κοσμήματά της! Όμως κάτι άλλαξε πρόσφατα....



Φωτογραφία από το 1996 με το... χρυσό ρολόι!



Φωτογραφία από τα στούντιο του Alpha το 2015 με το ίδιο ακριβώς ρολόι!

Το δώρο του Μάκη που έκλεψε την θέση του ρολογιού

Ένα δώρο του Μάκη Παντζόπουλου, ήρθε για να κλέψει την θέση από το περιβόητο ρολόι της Ελένης! Σε πρόσφατες φωτογραφίες της, το πανάκριβο κόσμημα αντικαταστάθηκε από ένα άλλο, λιγότερο φανταχτερό αλλά με πολύ μεγαλύτερη αξία για την ίδια!

Ο λόγος; Ο αγαπημένος της Μάκης Παντζόπουλος, της πρόσφερε ένα ρολόι άλλου στιλ, με λουράκι από δέρμα σε φούξια απόχρωση το οποίο και είναι πλέον το νέο της φετίχ! Δώρο από χέρι που λέμε και.... δεν το βγάζει από το χέρι της η Ελένη!