'Εξαλλη η Έλενα Χριστοπούλου! Στέλνει εξώδικο στον Alpha για τον Πάνο Καλλίτση!

Τι συνέβη; Η απάντηση του καναλιού!

'Εξαλλη η Έλενα Χριστοπούλου! Στέλνει εξώδικο στον Alpha για τον Πάνο Καλλίτση!

'Εξαλλη είναι η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία στέλνει εξώδικο στον Alpha για τον Πάνο Καλλίτση!

Την Τρίτη 12 Ιουνίου, στην εκπομπή «Μετά το μεσάνυχτα» , είχε βρεθεί καλεσμένος ο Πάνος Καλλίτσης, ο στην Ελεονώρα Μελέτη για τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε πριν από τρία χρόνια.


Ο ίδιος, είχε αναφερθεί στο βράδυ εκείνο που παραλίγο να χάσει τη ζωή του, περιγράφοντας καρέ-καρέ τη στιγμή της δολοφονικής επίθεσης, αλλά και τις πρώτες σκέψεις που έκανε όταν συνειδητοποίησε πώς «φλέρταρε» με τον θάνατο.


Ακόμα, είχε αναφέρει ότι αυτό το περιστατικό οδήγησε στον χωρισμό από την τότε σύζυγο του, Έλενα Χριστοπούλου, ενώ είχε πάρει θέση και είχε απαντήσει σε όλα όσα είχαν γραφτεί και είχαν ακουστεί για το διαζύγιό τους.

Η συγκλονιστική εξομολόγησή του Πάνου Καλλίτση για την εφιαλτική νύχτα της 30ης Ιανουαρίου 2016, έφερε την αντίδραση της γνωστής booker μοντέλων και coach του GNTM, η οποία φανερά ενοχλημένη από τα όσα ειπώθηκαν από τον αέρα του Alpha tv εξώδικο προς το κανάλι, διαψεύδοντας κατηγορηματικά τις αναφορές του του πρώην συζύγου της στο πρόσωπό της!

Το βράδυ της Τρίτης, κατά τη διάρκεια προβολής της εκπομπής «Μετά το μεσάνυχτα» , προβλήθηκε η απάντηση του Alpha στο εξώδικο της Έλενας Χριστοπούλου. Συγκεκριμένα, σε κάρτα που εμφανίστηκε στην οθόνη, το κανάλι της Κάντζας επισημαίνει: «Ο σταθμός μας διευκρινίζει ότι οι απόψεις που διατυπώθηκαν από τον κ. Καλλίτση είναι εξ αντικειμένου αυστηρά προσωπικές, όπως εξάλλου οι αναφορές όλων των εμφανιζομένων στην εκπομπή ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ και, ως εκ τούτου, δεν προσυπογράφονται ως προς την ακρίβεια ή την ορθότητά τους από το σταθμό»!

Πάνος Καλλίτσης: Απογοητευμένος με τη νέα σχέση της Έλενας Χριστοπούλου! Δεν το περίμενε... (Βίντεο)

Ο Πάνος Καλλίτσης εμφανίστηκε απογοητευμένος για τη νέα σχέση της πρώην συζύγου του,Έλενας Χριστοπούλου, λέγοντας πως δεν το περίμενε!

Ο γνωστός make up artist μίλησε ανοιχτά στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα μεσάνυχτα» στον AlphaTV!

Συγκεκριμένα ο Καλλίτσης ρωτήθηκε για τη σχέση της Έλενας Χριστοπούλου με τον Τόλη Κότση και έδειξε την απογοήτευσή του.

«Η νέα σχέση της Έλενας ήταν κοινός φίλος μας. Τον γνώριζα από πριν. Όταν το έμαθα… Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες, απλά δεν περίμενα πως θα συμβεί και στη δική μου οικογένεια. Για εμένα είναι αλλιώς τα πράγματα. Για εμένα οι γυναίκες των φίλων μου είναι έπιπλα. Είναι καναπεδάκια. Τέλος», ανέφερε.

Δείτε το βίντεο