Νίκος Κοκλώνης: Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του! Έσκασε τώρα....

Ποια η κατάσταση του παρουσιαστη;

Νίκος Κοκλώνης: Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του! Έσκασε τώρα....

Ραγδαίες εξελίξεις έχουν σημειωθεί με την υγεία του Νίκου Κοκλώνη! Τι έσκασε μόλις τώρα;

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Τρίτης έγινε γνωστή η είδηση πως ο Νίκος Κοκλώνης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά από έμφραγμα που έπαθε κατά την διάρκεια των γυρισμάτων του “It’s show time”.

Ο επιτυχημένος παρουσιαστής μίλησε την ίδια ημέρα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, “Ευτυχείτε”, όπως σας αναφέραμε και χτες.

Σήμερα, το πρωί η Βαλεντίνη Ράντη από το Ευτυχείτε, αποκάλυψε τις εξελίξεις στην πορεία της υγείας του Νίκου Κοκλώνη:
«Περιμένει τις εξετάσεις διότι αυτό θα δείξει και τι πορεία πρέπει να ακολουθήσουν οι γιατροί από εδώ και πέρα… Το σημαντικό είναι πως έχει διαφύγει εντελώς το κίνδυνο. Σε δεύτερο χρόνο μπαίνει φυσικά και το χειρουργείο που πρέπει να κάνει για τη μύτη του…».

Νίκος Κοκλώνης: Η άγνωστη σχέση με τον Πάνο Ζάρλα! «Ίντριγκες, γέλια, κλάματα...»

Ο Νίκος Κοκλώνης είναι συγκλονισμένος με τον θάνατο του Πάνο Ζάρλα, καθώς οι δυο τους είχαν στενή σχέση!

Το μήνυμα του παρουσιαστή που συγκλονίζει!

«Τόσα όνειρα τόσες συζητήσεις, ίντριγκες, γέλια, βόλτες. Είναι τόσα πολλά που έχω να θυμάμαι. Από τη γνωριμία μας εκείνη στο σπίτι φίλου 6 χρόνια πριν, την πρόσληψή σου στην AirFastTickets. Από εκείνο το βίντεο κλιπ της Ελένης Χατζίδου, μέχρι τις πολύωρες συζητήσεις έχοντας ένα μόνο θέμα. Τα κλάματά σου σε εκείνο το μαγαζί στη Μύκονο μέχρι τα γέλια μας στο σπίτι στην πισίνα κτλ. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει Πάνο μας», ανέφερε χαρακτηριστικά!

Νίκος Κοκλώνης: Η άγνωστη σχέση με τον Πάνο Ζάρλα! «Ίντριγκες, γέλια, κλάματα...»

Νίκος Κοκλώνης: Απίστευτη αποκάλυψη! Ποια καλεσμένη έκανε χρυσή για να πάει στην εκπομπή του;

Καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη, βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος αποκάλυψε ποια καλεσμένη του έκανε κυριολεκτικά χρυσή!

Ο επιτυχημένος παρουσιαστής, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην εκπομπή του “It’s Show Time” και αποκάλυψε σε ποια έδωσε τα περισσότερα χρήματα για να τον τιμήσει με την παρουσία της στο Open tv!

«Το μεγαλύτερο ποσό για καλεσμένο, ήταν αυτό για την Pamela Anderson, για αυτό αν δεις την πρεμιέρα, λέω όλη την ώρα για τα προϊόντα της εκπομπής.

Η Pamela, στοίχισε πολλά… εξαψήφιο ποσό!

Η Caitlyn, πάρα πολύ λιγότερα, της είχαμε έναν κομμωτή μία μακιγιέζ είχε τα μασάζ την συνοδεία της, για την ίδια στην ουσία τίποτα.

Μία εκ των επόμενων καλεσμένων μου, θα είναι η Mariah Carey…», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης. Φυσικά, η Mariah είναι μόνο η αρχή αφού ο επιτυχημένος παρουσιαστής ετοιμάζει κι άλλες εκπλήξεις που θα συζητηθούν! Δείτε το σχετικό βίντεο με τα όσα είπε: