Αθηναΐς Νέγκα: Στην παραλία με τα παιδιά της! Η αρετουσάριστη φωτογραφία που «πρόδωσε» την πάθηση της!

Το δημόσιο μήνυμα που συγκινεί!

Αθηναΐς Νέγκα: Στην παραλία με τα παιδιά της! Η αρετουσάριστη φωτογραφία που «πρόδωσε» την πάθηση της!

Η Αθηναΐς Νέγκα απολαμβάνει το καλοκαίρι της στην παραλία μαζί με τις κόρες της! Η αρετουσάριστη φωτογραφία που «πρόδωσε» την πάθηση της!

Η παρουσιάστρια ασχολείται πολύ ενεργά με τα social media και ειδικά με το Instagram!

Μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητα της.

Πριν λίγο καιρό η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε στους followers της ότι πάσχει από λεύκη. Σήμερα η ίδια πήγε με τις κόρες της στην παραλία και χωρίς καμία ανασφάλεια πόζαρε με το μαγιό της, αφήνοντας ακάλυπτα τα σημάδια που έχει από το αυτοάνοσο νόσημα.

Παράλληλα έστειλε ένα σημαντικό μήνυμα προς όλους τους ανθρώπους που πάσχουν από λεύκη.

Δείτε το μήνυμα που έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας:

«Φωτογραφίες σαν αυτές θέτουν ένα υπαρξιακό ερώτημα για όλη την ανθρωπότητα: Δεν είναι πραγματικά κρίμα που ο ANT1 εγκατέλειψε τον θεσμό των καλλιστείων για γυναίκες άνω των 40; Γιατί δεν γίνεται άμεση πικετοφορία για το θέμα; Το «μοντέλο» της φωτογραφίας μας, θα μπορούσε να διαπρέψει στην μόδα μικρών ντόπιων και τίμιων βιοτεχνιών και να βασιλέψει σε πασαρέλες κατά μήκος μεγάλων επαρχιακών οδών. Το παιδί που έχει βουτήξει σε κρύα θάλασσα και θέλει σαδιστική αγκαλιά βοηθά στο αυθόρμητο ρούφηγμα κοιλιάς, τα παιδιά πάντα βοηθάνε στο να τους ρίχνεις το φταίξιμο που χαλάρωσε το μπράτσο – λίγο photoshop θα μπορούσε να βοηθήσει στα προβληματικά σημεία όμως την φώτο αυτή διακρίνει μια σπιτική ωμότητα- την έχουν τραβήξει αληθινοί παπαράτσι ή τέλος πάντων ο σύζυγος που έχει μάθει να ανταποκρίνεται στο πρόσταγμα: «Τράβα με μια φυσική, να την βάλω στο insta!”

ΥΣ.. στα σοβαρά θέματα τώρα… Χθες ήταν παγκόσμια μέρα λεύκης από την οποία υποφέρω. Τα σημάδια ειδικά το καλοκαίρι που οι πάσχοντες μαυρίζουν γίνονται πιο έντονα και η ντροπή χειρότερη. Δείτε φωτογραφίες και δείξτε τις σε ανθρώπους που πάσχουν ώστε να πάρουν κουράγιο και να πάψουν να νιώθουν μόνοι».

Αθηναΐς Νέγκα: Στην παραλία με τα παιδιά της! Η αρετουσάριστη φωτογραφία που «πρόδωσε» την πάθηση της!

Αθηναΐς Νέγκα: Στην παραλία με τα παιδιά της! Η αρετουσάριστη φωτογραφία που «πρόδωσε» την πάθηση της!

Δύσκολες ώρες για την Αθηναΐς Νέγκα! Το σοβαρό πρόβλημα υγείας...

Δύσκολες ώρες για την Αθηναΐς Νέγκα, η οποία αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείαςκαι έκανε την αποκάλυψη μέσω Instagram!

Συγκεκριμένα, έπαθε λουμπάγκο και περιέγραψε καρέ – καρέ με ένα μακροσκελές κείμενο τι συνέβη αλλά και τι έκανε η ίδια!

«Έπαθα λουμπάγκο γιατί είμαι ηλ@@α. Μου φάνηκε θαυμάσια ιδέα το να σηκώσω ένα τεράστιο πλαστικό κουτί γεμάτο ρούχα με την τιτάνια δύναμη μου. Η φάτσα είναι αδιάφορη κ πονεμένη, έχει και λίγη ψυχεδέλεια γιατί χάρη στην αντιφλεγμονώδη κ αναλγητική δράση, είναι χαμένη στην θεραπευτική φαντασίωση πως σε λίγες μέρες θα επανέλθω, όλα τα αθλήματα θα είναι δυνατά και οι επιδόσεις μου σε επίπεδο βαλκανικού τουρνουά στίβου. Άκουσα όμως ένα δυνατό κρατς, κάτι σαν τον ανάποδο ήχο της χαράς, αυτό το κρατς που σου λέει: “την έπαθες ,τώρα πανίβλ@@α” Ο κόσμος χάθηκε, είδα αστεράκια, αυτή τη στιγμή ο πάγος έχει παγώσει την μέση μου και μουδιάσει πλήρως τον πωπό μου, σαν να κάποιος να τον πήρε και να έφυγε. Eλπίζω το απόγευμα να μου τον αντικαταστήσουν με τον πωπό μιας 25χρονης ή να έχει και αντιγηραντική δράση όλος αυτός ο πάγος ώστε να κερδίσω διπλά .συνέχεια άλλωστε θέλω να κερδίζω διπλά! να κάνω πολλές δουλειές ταυτόχρονα που νομίζω πως είναι επείγουσες .τώρα όμως θα κάτσω κότα για 1-2 μέρες με αυτή τη φάτσα που βλέπετε, και θα ήθελα σ αυτό το σημείο να σας φωνάξω με όλη μου την δύναμη: “πετάξτε επιτέλους όλα τα άχρηστα!”

Χρειαζόμαστε 5 ρούχα, τα πολλά υπάρχοντα φέρνουν ακαταστασία-φόρτο-λουμπάγκο .όλη μέρα κάτι πρέπει να τακτοποιείς διότι είσαι ο δούλος των 20 έξτρα καλοκαιρινών σορτς που στο τέλος δεν βρίσκεις στην ντουλάπα και νομίζεις πως δεν έχεις ρούχα γιατί είσαι φτωχός .θα φοράω τα ίδια εφεξής διότι έλαβα “μήνυμα” να απαλλαγώ, το σύμπαν μου το έστειλε αναμφίβολα γιατί θέλησε για λίγο να ασχοληθεί μαζί μου. Μην μου γράψετε να πάω σε νοσοκομείο γιατί θα πάω αν χρειαστεί και σας παρακαλώ μη γράψετε πως υπάρχουν και χειρότερα, μην ψάχνουμε ενοχές για να μην μας τιμωρήσουν. Γράφω για να το διασκεδάσω κάπως. Αναρωτιέμαι πως αντέχουν οι αρσιβαρίστες ; Αν υπάρχει κάτι που αν το δω θα γίνω αμέσως καλά ,θα ήθελα να με ενημερώσετε σχετικά.», έγραψε χαρακτηριστικά η Αθηναΐς Νέγκα.

Δείτε την παρακάτω φωτογραφία.

Δύσκολες ώρες για την Αθηναΐς Νέγκα! Το σοβαρό πρόβλημα υγείας...