GNTM: Η Ξανθούλα αδυνάτισε και έγινε ακόμη πιο όμορφη!

Δε θα την αναγνωρίσετε!

GNTM: Η Ξανθούλα αδυνάτισε και έγινε ακόμη πιο όμορφη!

Θυμάστε την Ξανθούλα από το GNTM; Δεν είναι πια όπως την θυμάστε! Αδυνάτισε και έγινε ακόμη πιο όμορφη!

Την είχαμε γνωρίσει μέσα από τον διαγωνισμό μόδας του STAR και ήταν το μοναδικό plus size μοντέλο.

Τώρα πια δεν είναι plus size, αδυνάτισε τόσο πολύ που κάποιοι που την ακολουθούν στο Instagram δυσκολεύονται να την αναγνωρίσουν.

Στη νέα φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμός της στο Instagram η αλλαγή στο σώμα, σε σχέση με το πώς ξεκίνησε την τηλεοπτική της καριέρα στο GNTM, είναι εντυπωσιακή!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Θυμάστε την Έλντα από το GNTM; Δεν φαντάζεστε πόσο άλλαξε!

Θυμάστε την Έλντα Λάσκα από το GNTM; Δεν φαντάζεστε πόσο άλλαξε! Τεράστια αλλαγή στο look της!

Θεαματική αλλαγή!

Ναι, είναι εκείνη η κοπέλα που έριξε μαύρο δάκρυ για το μαλλί που της κόψανε!

Το κοντό αντρικό κούρεμα που τελικώς της κάνανε δεν την εξυπηρετούσε πουθενά, σύμφωνα με την ίδια και για πολύ καιρό, ακόμη κι όταν αποχώρησε από το παιχνίδι, έκλαιγε. Όσο για το χρώμα των μαλλιών της είχε βαφτεί ανοιχτό ξανθό, σχεδόν άσπρο.

Λίγους μήνες μετά το τέλος του ριάλιτι μόδας του STAR, η Έλντα Λάσκα ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές από τη Μύκονο. Πλέον όμως δε θυμίζει σε τίποτα το κορίτσι που είχαμε γνωρίσει μέσα από το Greece’s Next Top Model.

Τώρα τα μαλλιά της έχουν μακρύνει αρκετά, τόσο που φτάνουν στο ύψος των ώμων, ενώ έχει γίνει μελαχρινή, υιοθετώντας μια απόχρωση που αδιαμφισβήτητα της ταιριάζει απόλυτα.

Παίκτρια του GNTM σε λίγες ημέρες θα γίνει μαμά! Οι πρώτες δηλώσεις...

Σε λίγες ημέρες παίκτρια του GNTM θα γίνει για πρώτη φορά μαμά και έκανε τις πρώτες δηλώσεις για την εγκυμοσύνη της και τον παιδάκι της.

Διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να κρατήσει το αγγελούδι της στην αγκαλιά της.

Η ίδια μίλησε στην κάμερα του Happy Day και τον Μιχάλη Πλεμμένο για τη ζωή της μετά το ριάλιτι μόδας.

«Με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη κάναμε μετά το παιχνίδι το Playboy. Εμείς πήραμε και αρκετά λεφτά. Όλες τώρα το κάνουν τσάμπα για να πάρουνε followers στο Instagram. Η Βίκυ Καγιά ήταν πιο αυστηρή μαζί μας.

Τώρα είμαι στον τέταρτο μήνα και έχω πάρει εννιά κιλά. Περιμένω κοριτσάκι. Ήταν κάτι που προέκυψε. Ο Γιώργος είναι ο άνθρωπός μου. Γνωριζόμαστε πάνω από 15 χρόνια. Θα κάνουμε πολιτικό γάμο για το παιδί. Να μην έχει το ίδιο πρόβλημα με μένα. Εγώ γεννήθηκα στο Λίβανο. Η καταγωγή της μαμάς είναι από τον Άγιο Μαυρίκιο και του μπαμπά από το Καμερούν. Ήρθα στην Ελλάδα όταν ήμουν ενός χρόνου» είπε, μεταξύ άλλων, η Νάιλα.

undefined

TAGS