Στράτος Τζώρτζογλου: Αυτή ήταν η πρώτη γνωριμία με την Σοφία Μαριόλα!

Φωτογραφία απόδειξη!

Στράτος Τζώρτζογλου: Αυτή ήταν η πρώτη γνωριμία με την Σοφία Μαριόλα!

Την φωτογραφία από την πρώτη γνωριμία με τον Στράτο Τζώρτζογλου δημοσίευσε η Σοφία Μαριόλα και αποκάλυψε πως και που γνωρίστηκαν.

Το ζευγάρι πριν από λίγες εβδομάδες ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου και από τότε πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η Σοφία Μαριόλα είναι καθημερινή χρήστης του Instagram και θέλησε να απαντήσει σε ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όταν ρωτήθηκε για το πώς γνωρίστηκε με τον σύζυγό της, Στράτο Τζώρτζογλου, δεν δημοσίευσε μια φωτογραφία από την πρώτη τους γνωριμία που έγινε στην Θεσσαλονίκη σε επίδειξη μόδας.

Στράτος Τζώρτζογλου: Η φωτογραφία με την μητέρα του στο γηροκομείο

Ο Στράτος Τζώρτζογλου ανέβασε μία φωτογραφία στο instagram, όπου εκείνος και η οικογένειά του βρίσκονται με την μητέρα του στο γηροκομείο.

Μετά τον γάμο του με την Σοφία Μαριόλα, ο Στράτος Τζώρτζογλου νιώθει ευλογημένος για τις οικογενειακές στιγμές που ζει.

«Από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές στη ζωή μου σήμερα!!! Να βρίσκομαι ανάμεσα στα πιο αγαπημένα μου πλάσματα , τον γιο μου Αλκιβιάδη , το Σοφάκι μου και την μάνα μου Ευτυχία !!!Σ ευχαριστώ Θεέ μου που με αξιώνεις με τέτοια ευλογία!», ήταν το μήνυμα του ηθοποιού στην παρακάτω φωτογραφία.

Στράτος Τζώρτζογλου: Η φωτογραφία με την μητέρα του στο γηροκομείο

Σοφία Μαριόλα - Στράτος Τζώρτζογλου: Αδημοσίευτες φωτογραφίες από το γάμο τους!

Αδημοσίευτες φωτογραφίες από το γάμος της με τον Στράτο Τζώρτζογλου δημοσίευσε η Σοφία Μαριόλα η οποία πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου και από εκείνη την ημέρα νιώθει πιο ευτυχισμένο από ποτέ.

Το μεσημέρι της Τρίτης, η σύζυγος του Στράτου Τζώρτζογλου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της φωτογραφίες τόσο από την προετοιμασία της, όσο και απ’ ό,τι έκανε λίγο πριν πάει στο εκκλησάκι και παντρευτεί!

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

Σοφία Μαριόλα: Μετά τον γάμο επέλεξε με αυτόν τον τρόπο να αποχαιρετήσει την...

Η Σοφία Μαριόλα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instragram με ποιον τρόπο επέλεξε να αποχαιρετήσει την...

Η καλλονή Σοφία και ο Στράτος Τζώρτζογλου το Σάββατο 8 Ιουνίου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Κρήτη, συγκεκριμένα στα Χανιά.

Λίγες ώρες μετά το μυστήριο το νεόνυμφο ζευγάρι, αποχαιρέτησε το αγαπημένο του νησί και, η όμορφη νύφη δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σχολιάζοντας: «Bye bye Chania».

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Μαριόλα