Μαίρη Συνατσάκη: Το δημόσιο ευχαριστώ στον πρώην σύντροφό της Σπύρο Χατζηαγγελάκη!

Το ξέρει αυτό ο Αιμιλιανός Σταματάκης;

Μαίρη Συνατσάκη: Το δημόσιο ευχαριστώ στον πρώην σύντροφό της Σπύρο Χατζηαγγελάκη!

Η Μαίρη Συνατσάκη είπε ευχαριστώ δημόσια στον πρώην σύντροφό της Σπύρο Χατζηαγγελάκη!

Η όμορφη παρουσιάστρια και youtuber βρέθηκε στα βραβεία Mad Video Music Awards 2019 και μίλησε στις κάμερες!

Ο πρώην σύντροφος της παρουσιάστρια, Σπύρος Χατζηαγγελάκης, το μεσημέρι της ίδια ημέρες αποκάλυψε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, στο Open, ότι ξεκίνησε να ασχολείται με την φωτογραφία την ίδια χρονική περίοδο που είχε σχέση με την Μαίρη Συνατσάκη.

Αυτή η δήλωσή στάθηκε αφορμή για μια σχετική ερώτηση από τους δημοσιογράφους στην γοητευτική παρουσιάστρια με εκείνη να αποκαλύπτει:

«Δεν πρόλαβα σήμερα να δω τον Νίκο, αλλά η αλήθεια είναι πως ο Σπύρος ξεκίνησε να ασχολείται με τη φωτογραφία όταν ήμασταν μαζί. Και εμένα με έχει βγάλει πάρα πολλές φωτογραφίες. Τον ευχαριστώ»

Mad Video Music Awards 2019: Με το ίδιο φόρεμα Οικονομάκου - Συνατσάκη! Ποια το φόρεσε καλύτερα;

Με το ίδιο φόρεμα έκαναν την είσοδο τους στο κόκκινο χαλί των Mad Video Music Awards 2019 η Αθηνά Οικονομάκου και η Μαίρη Συνατσάκη. Ποια όμως το φόρεσε καλύτερα.

Η παρουσιάστρια και η ηθοποιός επέλεξαν να φορέσουν το αγαπημένο τους φόρεμα με αφορμή το ξεκίνημα της συνεργασίας τους και να αποδείξουν πως το να φοράνε δυο κυρίες σε εκδήλωση το ίδιο σύνολο δεν είναι.. στιλιστικό λάθος.

Μια κοινή τους φωτογραφία δημοσίευσε η Μαίρη Συνατσάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε «Είδηση ΣΟΚ! Εμφανίστηκαν με το ίδιο φόρεμα στο κόκκινο χαλί! Τι ντροπη! Στυλιστικός εφιάλτης! Ή απλά σούπερ ενθουσιασμένες για την κοινή μας αρχή με το αγαπημένο μας φόρεμα».

Τα σχόλια λοιπόν δικά σας! Ποια λέτε ότι το φόρεσε καλύτερα;

Με το ίδιο φόρεμα Οικονομάκου - Συνατσάκη! Ποια το φόρεσε καλύτερα;

Μαίρη Συνατσάκη: «Πετάει» στα σύννεφα! Η ανακοίνωση που έκανε!

Η Μαίρη Συνατσάκη «πετάει» στα σύννεφα και έκανε το επόμενο βήμα, κάνοντας την ανακοίνωση μέσω του instagram!

Η φωτογραφία και το μήνυμά της!

Η Μαίρη Συνανατσάκη νιώθει σαν... πεταλούδα και ήθελε να μοιραστεί με τους followers της τα συναισθήματά της, όπως το κάνει συνέχεια στα social media.

“Βγήκε αυτή η φωτογραφία έτσι που με κάνει να νιώθω σαν πεταλούδα και θυμήθηκα αυτό που είχε πει ο Λάο Τσε. Ότι «Αυτό που η κάμπια ονομάζει τέλος του κόσμου, η ζωή το ονομάζει πεταλούδα» και αποφάσισα ότι όντως είμαι πεταλούδα αυτήν την στιγμή. Έχει πόνο να αφήνεις πίσω έναν εαυτό που μέχρι τώρα νόμιζες ότι είναι όλα όσα είσαι, για να ανακαλύψεις μια καινούργια μορφή σου. Και φόβο έχει. Αλλά έχει και τόσα πανέμορφα χρώματα και ξαφνικά φτερά και ανυπομονώ να μάθω όλα τα καινούργια. Αν είσαστε σε μια τέτοια αντίστοιχη στιγμή σας, σας νιώθω απολύτως να ξέρετε… [ θα πετάμε τώρα ]”, ήταν το μήνυμά της στην παρακάτω φωτογραφία.

 Μαίρη Συνατσάκη: «Πετάει» στα σύννεφα! Η ανακοίνωση που έκανε!

Μαίρη Συνατσάκη - Μύρωνας Στρατής: Ξανά μαζί το πρώην ζευγάρι!

Ξανά μαζί στον φακό πόζαραν η Μαίρη Συνατσάκη και ο Μύρωνας Στρατής 5 χρόνια μετά τον χωρισμό.

Τι και αν μετά από έναν θυελλώδη έρωτα χώρισαν, οι δυο τους φαίνεται πως έχουν διατηρήσει καλές σχέσεις.

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Μύρωνας Στρατής συναντήθηκαν τυχαία στην επίδειξη μόδας του Στέλιου Κουδουνάρη.

Εκεί βρέθηκε ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr και δεν δίστασαν να ποζάρουν μαζί στον φακό κάνοντας μάλιστα και γκριμάτσες.

undefined

Μαίρη Συνατσάκη: Τι είπε μόλις είδε μπροστά της τον Μύρωνα Στρατή; (Βίντεο)

ΗΜαίρη Συναντσάκη συναντήθηκε με τον πρώην της Μύρωνα Στρατή και η στιγμή ήταν... αμήχανη! Τι είπε όμως η παρουσιάστρια μόλις τον αντίκρισε;

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους!

Την ώρα που ο Μύρωνας Στρατής έκανε δηλώσεις στις κάμερες και ρωτήθηκε για την Μαίρη Συνατσάκη, τότε εμφανίστηκε η παρουσιάστρια!

«Τι λέτε εκεί;», ρώτησε η πρώην σύντροφό του με τον Μύρωνα να απαντάει: «απλά σε είδαν εδώ πέρα τώρα…».

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή «Ευτυχείτε» του OpenTV!