Αλέξης Γεωργούλης: Τα τρυφερά λόγια για την "σχέση" του!

Της έχει μεγάλη αδυναμία!

Αλέξης Γεωργούλης: Τα τρυφερά λόγια για την

Μερικά τρυφερά λόγια στην.."σχέση" του είπα ο Αλέξης Γεωργούλης με ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram. Της έχει μεγάλη αδυναμία και το έχει αποδείξει.

Μπορεί να μην καταφέρει να παρευρεθεί στην πρεμιέρα της παράστασης «Μαρία Πενταγιώτισσα», ωστόσο θέλησε να πεις καλή επιτυχία δημόσια.

Και όταν λέμε σχέση του, εννοούμε την τηλεοπτική του σχέση στην σειρά «Είσαι το ταίρι μου» με την Βίκυ Σταυροπούλου. Μπορεί να έχουν περάσει 18 χρόνια από το πρώτο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς, όμως έχουν κρατήσει άριστες σχέσεις και κάνουν πολύ παρέα.

Αλέξης Γεωργούλης: Το δημόσιο ξέσπασμα στα social media! Τι συνέβη; (Βίντεο)

Το δημόσιο ξέσπασμα του Αλέξη Γεωργούλη από τα social media! Τι συνέβη;

Ο γνωστός ηθοποιός φαίνεται να έγινε έξαλλος και έριξε πυρά μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

Απάντησε στα αρνητικά σχόλια που έγιναν προς το πρόσωπό του μετά την είσοδό του στην Ευρωβουλή μέσω Instagram και με μια φωτογραφία του από τις Βρυξέλλες, όπου βρίσκεται.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε μάλιστα πως έως τις 2 Ιουλίου, που θα αναλάβει και επίσημα καθήκοντα ως ευρωβουλευτής, είναι για αυτόν και τους συναδέλφους του περίοδος προσαρμογής.

Στο βίντεο-απάντηση που δημοσίευσε είπε συγκεκριμένα:

«Οι ηθοποιοί ως καλλιτέχνες έχουν την τάση να ανοίγουν τους ορίζοντές τους να παίρνουν τα ρίσκα τους και να ψάχνουν την αλήθεια τους. Το προτείνω και σε σας. Δε θα αλλάξω με την εκλογή μου δε θα βάλω ένα σοβαροφανές προσωπείο για να σας το παίξω σπουδαίος και απόμακρος. Το προσωπικό μου προφίλ στο Instagram θα παραμείνει το ίδιο καταδεκτικό, εύθυμο και φυσικά αισιόδοξο!»

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ξέσπασε πασίγνωστος Έλληνας κατά του Γεωργούλη! «Ντροπή! Είναι άσχετος με την πολιτική»

Πασίγνωστος Έλληνας ξέσπασε κατά του Αλέξη Γεωργούλη! «Ντροπή! Είναι άσχετος με την πολιτική» αναφέρει και τον αδειάζει κανονικά....

Ο ίδιος, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού, μίλησε με σκληρά λόγια κατά του Αλέξη Γεωργούλη που εκλέχθηκε ευρωβουλευτής.

Ο Αλέξης Γεωργούλης σου αρέσει;

Άλλη ντροπή. Δεν είναι σαν την Κουντουρά, που τη μισώ, τον Γεωργούλη τον συμπαθούσα και είναι φίλος μου.

Ξέσπασε πασίγνωστος Έλληνας κατά του Γεωργούλη! «Ντροπή! Είναι άσχετος με την πολιτική»
Του τηλεφώνησες να τους δώσεις συγχαρητήρια για την εκλογή του;

«Δεν λέω τέτοια πράγματα, εγώ τους ξεφτιλίζω. Είναι άσχετος με την πολιτική. Πρώτα πήγε από τη Νέα Δημοκρατία και μετά πήγε στο ΣΥΡΙΖΑ και το άλλος τον δέχτηκε; Ξεφτίλες… » είπε ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Αλέξης Γεωργούλης: H νέα αρχή στη ζωή του ηθοποιού!

Μια νέα αρχή στη ζωή του κάνει ο Αλέξης Γεωργούλης και με ένα βίντεο μας έδειξε πόσο ευτυχισμένος είναι με αυτό το νέο βήμα.

Ο ηθοποιός, άφησε στην άκρη για λίγο την υποκριτική και ασχολείται με την... πολιτική.

Ο Αλέξης Γεωργούλης, βρίσκεται στις Βρυξέλλες με αφορμή τις πολιτικές του υποχρεώσεις και θέλησε να μοιραστεί ένα στιγμιότυπο από την καθημερινότητά του.

Ο ίδιος, δημοσίευσε ένα βίντεο που τράβηξε από το κτίριο του ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε το σχετικό βίντεο: