Μένιος Φουρθιώτης: Έβγαλε το κορμί του στη Μύκονο! Θα κλάψετε με το "πλατσούρισμά" του! (Βίντεο)

Έπος!

Μένιος Φουρθιώτης: Έβγαλε το κορμί του στη Μύκονο! Θα κλάψετε με το

Ο Μένιος Φουρθιώτης έβγαλε το κορμί του στη Μύκονο, αλλά θα κλάψετε με το... πλατσούρισμα που έκανε στην παραλία!

Μάλλον κάτι δεν άρεσε στον παρουσιαστή ή κρύωνε πολύ, αλλιώς δεν εξηγείται!

Η κάμερα του Mykonos Live Tv «έπιασε» σε παραλία του νησιού τον Μένιο Φουρθιώτη, ο οποίος γεμίζει τις μπαταρίες του περνώντας χαλαρές στιγμές.

Ωστόσο το στιγμιότυπο με τη βουτιά που... δεν έκανε στη θάλασσα, είναι όλα τα λεφτά.

Ο Μένιος ίσα που έβρεξε με τα χέρια το κορμί του και αμέσως επέστρεψε στην ξαπλώστρα του, για να ασχοληθεί με το κινητό του!

Δείτε το βίντεο

Έξαλλος ο Μένιος Φουθριώτης: Aπείλησε με μηνύσεις τον...

Έξαλλος εμφανίστηκε ο Μένιος Φουρθιώτης στην σημερινή του εκπομπή και απείλησε με μηνύσεις!

Τι συνέβη και ξέσπασε μετά το ατύχημα που είχε το προηγούμενο Σάββατο;

Ο παρουσιαστής και τα Αποκαλυπτικά επέστρεψαν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μετά την απουσία τους το προηγούμενο Σάββατο με αφορμή ένα ατύχημα που είχε. Ωστόσο, διάφορα δημοσιεύματα τον ήθελαν να φεύγει από το Epsilon και για αυτό δεν προβλήθηκε η εκπομπή του.

«Καλό μεσημέρι, καλό Σαββατοκύριακο, καλώς ήρθατε! Καταρχήν να σας ευχαριστήσω θερμά για τα πάρα πολλά μηνύματα που δέχτηκα από το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και για την ευγένεια που είχατε για να επικοινωνήσουμε μαζί για όσα, πραγματικά, έγιναν ήταν μεγάλη», είπε ο Μένιος Φουρθιώτης, ενώ συνέχισε προειδοποιώντας τον οποιονδήποτε δημοσιογράφο δεν τηρεί τον κώδικα και δεοντολογία με μηνύσεις.

undefined

Μένιος Φουρθιώτης: Όλη η αλήθεια για τη διακοπή της συνεργασίας του με το Epsilon!

Ο Μένιος Φουρθιώτης απάντησε στο δημοσίευμα που ήθελε το τέλος της εκπομπής του στο Epsilon και διακοπή της συνεργασίας του με τον Φίλιππο Βρυώνη!

Ο παρουσιαστής το ξεκαθάρισε!

Πριν λίγες ημέρες ο Μένιος Φουρθιώτης είχε τροχαίο ατύχημα με αποτέλεσμα να απουσιάσει από την εκπομπή του.

Ο παρουσιαστής με ανάρτησή τους στο instagram ξεκαθάρισε πως το δημοσίευμα που ήθελε να έχει διακοπή η συνεργασία του με το κανάλι είναι ψευδές.

«Προς αποφυγή παρεξηγήσεων σχετικά με το δημοσίευμα της κ. Μεσσαροπούλου περί διακοπής της συνεργασίας μου με το Νέο Έψιλον, της δηλώνω με την παρούσα ότι το ρεπορτάζ της είναι ψευδές και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα η συνεργασία μου με τον τηλεοπτικό σταθμό Έψιλον και την εκπομπή ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ συνεχίζεται κανονικά μέχρι το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν. Την καλώ να ανακαλέσει το ψευδές ρεπορτάζ και της δηλώνω ότι σε αντίθετη περίπτωση θα προσφύγω για την προάσπιση της τιμής και της υπόληψης στα αστικά και ποινικά δικαστήρια. Μένιος Φουρθιώτης», έγραψε ο παρουσιαστής.

 Μένιος Φουρθιώτης: Όλη η αλήθεια για τη διακοή της συνεργασίας του με το Epsilon!