Ελένη Μενεγάκη: Νέα απώλεια για την παρουσιάστρια! (Βίντεο)

Τι συνέβη;

Ελένη Μενεγάκη: Νέα απώλεια για την παρουσιάστρια! (Βίντεο)

Νέα απώλεια για την Ελένη Μενεγάκη, κάτι που έγινε γνωστό μέσω της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται».

Η παρουσιάστρια είναι εκείνη που έχει πάντα τον τελευταίο λόγο και παίρνει τις αποφάσεις!

Συγκεκριμένα μετά την αποχώρηση της Νάνσυς Παραδεισάνου από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον AlphaTV, το μεσημέρι του Σαββάτου έγινε γνωστή ακόμη μία.

Ο λόγος για το τέλος της συνεργασίας του Παναγιώτη Χατζηδάκη με την εκπομπή της παρουσιάστριας.

Ο Χατζηδάκης βρέθηκε στο «Καλύτερα δε γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού και αποκάλυψε πως: «Η Ελένη κάνει τις επιλογές, ορίζει την ομάδα και, νομίζω, της βγήκε φέτος. Εγώ δεν θα είμαι του χρόνου με την Ελένη. Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι, αν αυτό που έγινε, τι σου αφήνει. Εγώ είμαι γεμάτος και αισθάνομαι πάρα πολύ καλά!».

Δείτε το βίντεο

Ελένη Μενεγάκη: Επίσημη έξοδος με άλλον άντρα! "Σάστισαν" όλοι στο πέρασμά τους..

"Σάστισαν" όλοι στο πέρασμά τους! Η Ελένη Μενεγάκη έκανε επίσημη εμφάνιση με άλλον άντρα στο πλευρό της, όχι με τον Ματέο Παντζόπουλο!

Το βράδυ της Πέμπτης, η παρουσιάστρια είχε έξοδο! Η όμορφη Ελένη παρευρέθηκε σε μια λαμπερή εκδήλωση στο Ζάππειο, που σηματοδοτεί την έναρξη των επετειακών εορτασμών για τη συμπλήρωση των 30 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ». Η Ελένη Μενεγάκη δεν συνοδεύτηκε από τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο αλλά...

από τον αδερφό της Θοδωρή Μισόκαλο.

Η παρουσιάστρια του Alpha επέλεξε να φορέσει ένα λευκό φόρεμα MiRo και έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της. Στη συνέχεια, η Ελένη αποφάσισε να μη γυρίσει σπίτι και να συνεχίσει την έξοδό της σε γνωστό εστιατόριο της Αθήνας! Στο ίδιο μάλιστα μαγαζί, μάλιστα, βρέθηκαν και μερικοί ακόμη επώνυμοι Έλληνες, όπως ο Σάκης Τανιμανίδης, ο Μάνος Πανταζής, ο Τόνυ Δημητρίου και ο John Καγιούλης. Η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας «Έκπληξη»!

Ελένη Μενεγάκη: Επίσημη έξοδος με άλλον άντρα!

Ελένη Μενεγάκη: Επίσημη έξοδος με άλλον άντρα!

Ελένη Μενεγάκη: Επιβεβαιώνει το Youweekly.gr! Οι πρώτες δηλώσεις...

Η Ελένη Μενεγάκη επιβεβαιώνει το Youweekly.gr και έκανε και τις πρώτες δηλώσεις!

Εμείς, πρώτοι σας είχαμε γράψει ότι ο Γιώργος Λιάγκας θα πάει στον ΣΚΑΙ και μάλιστα και το ποσό που του έδωσε ο σταθμός προκειμένου να πει το πολυπόθητο ναι!

Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ μας:

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την κατάσταση του Γιώργου Λιάγκα!Όλη η αλήθεια μέσα από το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr!

Μέσα από το Vanda's blog, θα σας μεταφέρω για μια ακόμα φορά όσα κανείς άλλος δεν τολμάει να γράψει!

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η τηλεοπτική μεταγραφή του Γιώργου Λιάγκα! Που θα πάει; Ποιο κανάλι τον διεκδικεί; Τι θα γίνει τελικά με την κατάστασή του; Εγώ θα σας πω για να τελειώνουμε με αυτό το... μαρτύριο!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μου, ο παρουσιαστής έχει δεχτεί προτάσεις από STAR και ΣΚΑΙ με το τελευταίο μάλιστα να προσφέρει ένα αρκετά υπέρογκο ποσό για να τον δελεάσει!

Όμως, όλα δείχνουν πως ο Λιάγκας αποφάσισε να κάνει μια τεράστια ανατροπή και να μην πάει πουθενά! Οι τελευταίες μου πληροφορίες αναφέρουν πως ο παρουσιαστής διαπραγματεύεται με το κανάλι του Αμαρουσίου και διεκδικεί ότι του ανήκει!

Πηγή μου, μου ανέφερε πως οι δυο πλευρές φαίνεται πως είναι θετικές σε μια νέα αρχή, μια συνεργασία με νέους όρους και προυποθέσεις και... ίσως δούμε στην prime time του καναλιού ξανά τον Γιώργο!

Τίποτα, ωστόσο δεν είναι σίγουρο ακόμα!

Βλέποντας και κάνοντας..