Σίσσυ Χρηστίδου: Τα έχασε μπροστά στην κάμερα! Τι συνέβη; Βίντεο - αποκάλυψη!

"Πάγωσε" στον αέρα! Δεν ήξερε τι να πει!

Σίσσυ Χρηστίδου: Τα έχασε μπροστά στην κάμερα! Τι συνέβη; Βίντεο - αποκάλυψη!

Τι συνέβη στον αέρα της εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και τα έχασε μπροστά στην κάμερα η παρουσιάστρια; Υπάρχει βίντεο αποκάλυψη!

Αδιανόητο περιστατικό στο πλατό του "Έλα Χαμογελά" στο πρωί της Κυριακής με απίστευτες ατάκες που "πάγωσαν" για κάποια δευτερόλεπτα την Σϊσσυ!

Τελευταία εκπομπή σήμερα, 30 Ιουνίου 2019, για την Σίσσυ Χρηστίδου και την ομάδα της και ο Κωνσταντίνος είχε διάθεση για αποκαλύψεις…

Η Σίσσυ είπε «Θα μιλάω σήμερα μόνο στον Κωνσταντίνο γιατί δε θέλω να φύγει κανείς με παράπονο από την εκπομπή!»!

Και ο Κωνσταντίνος τόνισε: «Όχι παιδί μου, δεν έχω κανένα παράπονο. Είσαι η καλύτερη παρουσιάστρια…»! Και είπε τότε η Σίσσυ: «Παιδιά έχει παράπονο λέτε να τον χάσουμε και να μην είναι μαζί μας του χρόνου;»!

Ο δε Κωνσταντίνος είπε: «Δεν αποκαλύπτω τα μελλοντικά μου σχέδια… Θέλετε να πάμε παρακάτω;» και η Σίσσυ άρχισε να κάνει αέρα στον εαυτό της! Φεύγει τελικά από την εκπομπή ο Βασάλος; Τι ανακοίνωσε στον αέρα του «Έλα χαμογέλα»;

Μάθετε τα πάντα βλέποντας το παρακάτω βίντεο:

Σίσσυ Χρηστίδου: Το μεγάλο βάσανο του τελευταίου μήνα! Δεν το ήξερε κανείς!

H Σίσσυ Χρηστίδου πέρασε ένα μεγάλο βάσανο τον τελευταίο μήνα, το οποίο δεν ήξερε κανείς! Μόνο οι συνεργάτες της ήταν στο πλευρό της!

Η παρουσιάστρια δεν δείχνει, όμως, ακόμη έτοιμη για την επόμενη ημέρα που έρχεται καθώς μπαίνει το μεγάλο φινάλε.

Η Σίσσυ Χρηστίδου μετά τον χωρισμό της με τον Θοδωρή Μαραντίνη έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της και συνεχίζει με σταθερά και επιτυχημένα βήματα στα επαγγελματικά της, ενώ πάντα βρίσκεται στο πλευρό των παιδιών της!

Στη σημερινή (29/6) προτελευταία εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο OpenTV «Έλα Χαμογέλα» η παρουσιάστρια έκανε την αποκάλυψη για το τελευταίο Σαββατοκύριακο.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια έκανε γνωστό πως η αυριανή τελευταία εκπομπή για τη σεζόν θα έχει πολλές εκπλήξεις, ενώ αποκάλυψε πως αυτό το φινάλε ετοιμαζόταν από εκείνη και τους συνεργάτες της τον τελευταίο μήνα. Κάτι που σημαίνει πως έριξε πολύ δουλειά και μόνο εύκολες και χαλαρές δεν θα ήταν οι τελευταίες ημέρες.

«Αύριο που είναι η τελευταία μας εκπομπή έχουμε ετοιμάσει πράγματα που δεν φαντάζεστε. Εδώ και ένα μήνα ασχολούμαστε με την τελευταία εκπομπή. Αισθάνομαι ότι δεν είμαι έτοιμη για το τελευταίο Σαββατοκύριακο», ανέφερε μεταξύ άλλων η Σίσσυ Χρηστίδου.

Σίσσυ Χρηστίδου: Μόνο που δεν έβαλε τα κλάματα! Το πρόσωπο έκπληξη που είναι δεμένη η παρουσιάστρια!

Μόνο που δεν έβαλε τα κλάματα η Σίσσυ Χρηστίδου στην σημερινή εκπομπή. Το πρόσωπο έκπληξη που είναι δεμένη η παρουσιάστριαβρέθηκε στο κοντρόλ.

Η συγκίνηση της ήταν μεγάλη, καθώς μιλούσε για εκείνον.

Η Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε το πρόσωπο που βρισκόταν στο κοντρόλ και της έδινε οδηγίες για το πότε θα πάει σε διαφημίσεις, αλλά και για τα βίντεο.

Μάλιστα, είπε στους συνεργάτες της στον αέρα της εκπομπής: «Είμαι πολύ χαρούμενη που τον έχω στο αυτί μου, κάντε εσείς εκπομπή!».

undefined

Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: Νέος καυγάς με χειρονομίες! Επεισόδιο στη μέση του δρόμου!

Νέος καυγάς με χειρονομίες για την Σίσσυ Χρηστίδου και τον Θοδωρή Μαραντίνη σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr! "Καυτό" επεισόδιο στη μέση του δρόμου!

Ο κακός χαμός έγινε πριν από λίγες ημέρες με το ζευγάρι και θα σας μεταφέρω όλο το παρασκήνιο στο Vanda's blog.

Ένας χωρισμός δεν είναι ποτέ εύκολος ιδιαίτερα αν υπάρχουν παιδιά και περιουσιακά στοιχεία στη μέση! Κι αν τα δύο εμπλεκόμενα πρόσωπα είναι και διάσημα τότε τα πράγματα περιπλέκονται περισσότερο. Αυτή είναι η περίπτωση του Θοδωρή Μαραντίνη και της Σίσσυς Χρηστίδου, οι οποίοι βρέθηκαν στη δίνη ενός χωρισμού πολύ επώδυνου και πολύ δημόσιου, ο οποίος φαίνεται ότι δεν θα τελειώσει έτσι εύκολα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μου, το ζευγάρι έκανε κάποιες προσπάθειες επανασύνδεσης που βέβαια απέτυχαν αλλά είχα και κάποιες συναντήσεις, βασικό θέμα των οποίων ήταν να ρυθμίσουν τα διαδικαστικά της μεταξύ τους σχέσεις, οικονομικά αλλά και θέματα παιδιών.

Μέχρι κάποιου σημείου φαίνεται ότι τα κατάφεραν παρ'΄ότι δεν ήταν εύκολο και υπήρξαν πολλοί καυγάδες μεταξύ τους!

Όπως έγινε και το απόγευμα μετά τη γιορτή στην οποία είχαν βρεθεί μαζί και φωτογραφήθηκαν ήρεμοι και χαμογελαστοί.

Άνθρωποι που βρέθηκαν μπροστά στο περιστατικό μου μετέφεραν και σας αποκαλύπτω μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog πως λίγο μετά την αναχώρησή της από το σημείο της γιορτής, το πρώην ζευγάρι είχε έναν μεγάλο καυγά, ο οποίος μάλιστα ξέσπασε στη μέση του δρόμου από άγνωστη αφορμή!

Η Σίσσυ και ο Θοδωρής φανερά εκνευρισμένοι, ξεκίνησαν μια κουβέντα η οποία εξελίχθηκε πολύ σύντομα σε τσακωμό, με τους δυο τους να φωνάζουν και να χειρονομούν έντονα. Και μάλιστα, οι ίδιοι άνθρωποι λένε ότι προφανώς δεν κατάφεραν να επιλύσουν αυτό το οποίο αποτέλεσε αφορμή για καυγά αφού λίγο αργότερα η παρουσιάστρια του OPEN έφυγε αφήνοντας τον τραγουδιστή στη μέση του δρόμου μόνο του...

Μπορεί οι δυο τους να προσπαθούν να διατηρήσουν μια καλή σχέση αλλά έχουν πολύ δρόμο ακόμα μπροστά τους έως ότου καταφέρουν να βρουν τις ισορροπίες τους.