Στέλλα Μιζεράκη: Σπαράζει για τον Ζάρλα! Η φωτογραφία με το ανατριχιαστικό κείμενο...

Νέα ανάρτηση 30 ημέρες μετά τον θάνατό του!

Στέλλα Μιζεράκη: Σπαράζει για τον Ζάρλα! Η φωτογραφία με το ανατριχιαστικό κείμενο...

Σπαράζει ξανά η Στέλλα Μιζεράκη για τον Πάνο Ζάρλα! Η νέα φωτογραφία στα social media και το ανατριχιαστικό κείμενο...

30 ημέρες μόνο έχουν περάσει από το τροχαίο δυστύχημα που αφαίρεσε τη ζωή του νικητή του Power of love 1 και η πρώην σύντροφός του έκανε νέα ανάρτηση που ράγισε καρδιές!

"Όταν ζει στη μνήμη μπορεί να ζήσει για πάντα" έγραψε η Στέλλα και συνόδευσε το κείμενο με μια φωτογραφία του Πάνου, στα instastories της.

Στέλλα Μιζεράκη: Σπαράζει για τον Ζάρλα! Η φωτογραφία με το ανατριχιαστικό κείμενο...

Πάνος Ζάρλας - αποκλειστικό: Το μεγαλείο ψυχής του! Το μεγάλο χατίρι που έκανε στη Στέλλα Μιζεράκη!

Σήμερα μέσα από ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ το Youweekly.gr θα σας αποκαλύψει το μεγαλείο ψυχής του Πάνου Ζάρλα! Το μεγάλο χατίρι που έκανε στη Στέλλα Μιζεράκη!

Μέσα από το Vanda's blog θα σας αποκαλύψω το πόσο πολύ αγαπούσε την πρώην σύντροφό του ο αδικοχαμένος νικητής του Power of love!

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες ο Πάνος έκανε κάτι που λίγοι θα έκαναν...

Στο παρελθόν και για λίγο καιρό, παρουσίαζε στο πλευρό της αγαπημένης του, τότε, Στέλλα, την εκπομπή "Σκάσε και Κολύμπα", η οποία προβαλλόταν στο ΣΚΑΙ!

Όπως μου ανέφερε πηγή μου, η εκπομπή αυτή στάθηκε η αιτία να έρθει η πρώτη ρήξη στην σχέση του ζευγαριού καθώς ο Πάνος ήταν ένα παιδί που δεν ήθελε πολύ την προβολή αλλά για τα μάτια της Μιζεράκη, που εκείνη λάτρευε αυτό το project έμενε και παρουσίαζε στο πλευρό της!

Πίσω, όμως, από τις κάμερες ξεκίνησαν οι πρώτοι καυγάδες για μικρές λεπτομέρειες που ενοχλούσαν το τότε κορίτσι του και σιγά σιγά το γυαλί άρχισε σπάει και δεν... κόλλησε ποτέ...

Πάνος Ζάρλας: Βίντεο από τη στιγμή του τροχαίου! «Διαμελίστηκε μπροστά μου», λέει αυτόπτης μάρτυρας!

Βίντεο από τη στιγμή του θανατηφόρου τροχαίου του Πάνου Ζάρλακυκλοφορεί στο διαδίκτυο, ενώ μία μαρτυρία ενός αυτόπτη μάρτυρα σοκάρει κάνοντας λόγο για διαμελισμό!

Ένα-ένα στα στοιχεία έρχονται στο «φως»...

Ο θάνατος του Πάνου Ζάρλα έχει σοκάρει και νέα στοιχεία αποκαλύπτονται για τις ώρες του τραγικού δυστυχήματος.

Ο νικητής του Power of Love βρισκόταν στην άνοδο της Συγγρού στις 02:00 τα ξημερώματα, όταν έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και προσέκρουσε πάνω στις προστατευτικές μπάρες.

Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί ένα βίντεο, το οποίο τράβηξε κάποιος περαστικός, δευτερόλεπτα από τη στιγμή του τροχαίου!

Παράλληλα, ένας αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει με σοκαριστικό τρόπο τα όσα είδε τη στιγμή του τροχαίου!

«Πριν λίγο μπροστά στα μάτια μας σκοτώθηκε ο Πάνος με την μηχανή του στην Συγγρού. Έχασε τον έλεγχο της μηχανής και έπεσε και διαμελίστηκε παντού. Καλό ταξίδι. Να προσέχεις. Ετυχε να σε γνωρίσω μια φορά στο μαγαζί που δούλευα», γράφει ο αυτόπτης μάρτυρας στο Facebook.