Θα σας πέσουν τα μαλλιά! Ξόδεψε πάνω από 300.000 ευρώ για τις διακοπές του στην Ελλάδα ο...

Εξωπραγματικό ποσό!

Θα σας πέσουν τα μαλλιά! Ξόδεψε πάνω από 300.000 ευρώ για τις διακοπές του στην Ελλάδα ο...

Εξωπραγματικό ποσό! Θα σας πέσουν τα μαλλιά! Ξόδεψε πάνω από 300.000 ευρώ για τις διακοπές του στην Ελλάδα ο...

Είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους του είδους του! Η προσωπική του περιουσία πλησιάζει το 1 δισ. δολάρια. Λατρεύει την χώρα μας και προσπαθεί να την επισκέπτεται συχνά με την οικογένεια του!

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής , Cristiano Ronaldo ξόδεψε πάνω από 300.000 ευρώ στην χώρα μας για τις μόλις 7 ημερών διακοπές του. Ο ίδιο είχε νοικιάσει ένα πελώριο γιοτ. Σύμφωνα με το TMZ, το “Africa 1” έχει μήκος 47 μέτρα και διαθέτει έξι καμπίνες, μπαρ, τζακούζι, γυμναστήριο και κινηματογράφο. Αλλά και την πιο πολυτελή βίλα της Μεσσηνίας.

Είναι ίσως ο αγαπημένος του προορισμός η χώρα μας. Γι αυτό κάθε φόρα φροντίζει να την απολαμβάνει στο έπακρο!

Δείτε τον παρακάτω:

Θα σας πέσουν τα μαλλιά! Ξόδεψε πάνω από 300.000 ευρώ για τις διακοπές του στην Ελλάδα ο...

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ανοιχτοχέρης ο ποδοσφαιριστής! Το αδιανόητο ποσό που άφησε για φιλοδώρημα σε Έλληνες σερβιτόρους!

Ο πασίγνωστος ποδοσφαιριστής Κριστιάνο Ρονάλντο φαίνεται να είναι..ανοιχτοχέρης! Το αδιανόητο ποσό που άφησε για φιλοδώρημα σε Έλληνες σερβιτόρους!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απόλαυσε τις διακοπές του στη Μεσσηνία και πλέον τις συνεχίζει -σε πελώριο γιοτ- στη γαλλική Ριβιέρα.

Για δεύτερη σερί σεζόν, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ πέρασε μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών στο πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα «Costa Navarino», απολαμβάνοντας τις υπηρεσίες της πολυτελέστατης βίλας που έμενε, κόστους 8.000 ευρώ τη βραδιά!

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ηλεκτρονική εφημερίδα «El Español», το… φτωχικό κατάλυμα 630 τετραγωνικών μέτρων που έμεινε ο Πορτογάλος και η πολυμελής οικογένειά του βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα μακριά από την αμμουδιά ιδιωτικής παραλίας «και προσφέρει στους επισκέπτες ασυναγώνιστες ανέσεις και πλήρη ιδιωτικότητα» -μεταξύ άλλων, 24ωρη υπηρεσία μπάτλερ, μεταφορές, χρήση ελικοδρομίου και, αν ζητηθεί, έμπειρο σεφ, που ετοιμάζει όλα τα γεύματα της ημέρας».

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Ρονάλντο δαπάνησε στην Ελλάδα περίπου 56.000 ευρώ για τη διαμονή του. Μάλιστα, άφησε 25.000 ευρώ φιλοδώρημα στους εργαζομένους του «Costa Navarino», για να τους ευχαριστήσει για τις υπηρεσίες τους!

Υπενθυμίζεται ότι τo «ηγεμονικό» συμβόλαιο του Κριστιάνο Ρονάλντο με την Γιουβέντους, του αποφέρει ένα ποσό της τάξης των 31 εκατ. ευρώ το χρόνο (2,6 εκατ. ευρώ το μήνα).

Τρελαμένος με τον Μενιδιάτη ο Ρονάλντο! Όλες οι λεπτομέρειες!

Ο πασίγνωστος ποδοσφαιριστής Ρονάλντο φαίνεται να είναι τρελαμένος με τον Έλληνα τραγουδιστή Μιχάλη Μενιδιάτη! Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες!

Είναι γνωστό ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο αγαπάει την Ελλάδα.

Για αυτόν τον λόγο άλλωστε βρέθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη Μεσσηνία, όπου απόλαυσε τις διακοπές του. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ωστόσο φαίνεται ότι αγάπησε και το μπουζούκι και μάλιστα έχει πλέον και το αγαπημένο του λαϊκό τραγούδι!

Για ποιο τραγούδι μιλάμε; Μα φυσικά για το διαχρονικό σουξέ του Μιχάλη Μενιδιάτη, «Πετραδάκι πετραδάκι». Σύμφωνα μάλιστα με αποκλειστικές πληροφορίες της Espresso, ο γιος του αξέχαστου καλλιτέχνη, Χρήστος Μενιδιάτης του το τραγούδησε live συνοδεία μπουζουκιού.

Όλα αυτά πραγματοποιήθηκαν στο πολυτελές ξενοδοχείο που διέμενε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μεσσηνία, καθώς την ίδια περίοδο έτυχε να βρίσκεται εκεί και ο Χρήστος Μενιδιάτης.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τρελάθηκε με τους ήχους του μπουζουκιού και εξέφρασε την προτίμηση του στο συγκεκριμένο τραγούδι. Όπως διαβάζουμε μάλιστα, ο Πορτογάλος σταρ των γηπέδων έμενε με την οικογένειά του σε σουίτα 630 τ.μ. η οποία είχε πριβέ πισίνα!

Μενιδιατης