Σίσσυ Χρηστίδου: Το μήνυμά της για τον Θοδωρή Μαραντίνη!

Πρώτη φορά μετά τον χωρισμό!

Σίσσυ Χρηστίδου: Το μήνυμά της για τον Θοδωρή Μαραντίνη!

Η Σίσσυ Χρηστίδου έστειλε ένα μήνυμα την Κυριακή το οποίο αφορούσε και τον Θοδωρή Μαραντίνη!

Η παρουσιάστρια του OPEN TV το είπε δημοσίως για τον πρώην σύζυγό της!

Την Κυριακή ήταν η τελευταία εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και του «Έλα χαμογέλα» στο OPEN TV, καθώς ολοκληρώθηκε η σεζόν.

Η παρουσιάστρια ευχαρίστησε δημόσια με μήνυμά της τους συνεργάτες της, αλλά και τον πρώην σύζυγό της Θοδωρή Μαραντίνη για το τραγούδι που παίζει στους τίτλους της εκπομπής.

Αναλυτικά το μήνυμα: «Έλα, χαμογέλα! Μια υπέροχη χρονιά, γεμάτη δυνατές στιγμές... 6 χρόνια μετά, γυρνώντας πίσω στην δουλειά αυτή που τόσο αγάπησα, δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα ήμουν τόσο τυχερή. Μια ομάδα γεμάτη χαμόγελο, όρεξη, κέφι και υποστήριξη. Μια τηλεοπτική οικογένεια που με αγκάλιασε σαν πραγματική. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, για τα φανερά και για τα κρυφά. Για τα ειπωμένα και για τα ανείπωτα.

Σας αγαπώ πολύ... Παυλίτο μου... Κωνσταντίνε, Ελένη, Βασίλη, Θεμη..
Μαιρη, Αννα, Χρυσανθη, Ρουλα, Πωλίνα, Σοφακι, Αρουλη, Ελένη, Βαγγέλη, Χρυσόστομε, Γιολάντα, Κωνσταντινα, Ιωάννα, Νορα, Μαρία,Ειρήνη, Κατερίνα, Παναγιώτη, Νίκο, Τζενη, Ολγα, Χρηστο, Παρη, Νίκο, Ρια, Κατερινα, Γιώργο, Μανο, Γιώργο, Έλενα, Σονια, Χριστινα...
Onirama για το τραγούδι κ τον τίτλο.. Θοδωρη.. Κικη & Λίνα... Αλκιστη & Τζωνη... Open tv...

Σας ευχαριστώ για την αγκαλιά... Την αγάπη και την εμπιστοσύνη.. Καλό μας καλοκαίρι».

Δείτε την ανάρτηση

Σίσσυ Χρηστίδου: Έτσι την «τελείωσε» ο Θοδωρής Μαραντίνης! Το χτύπημα που δεν περίμενε...

Είναι αλήθεια πως αυτό το χτύπημα δεν το περίμενε η Σίσσυ Χρηστίδου! Ο Θοδωρής Μαραντίνης την «τελείωσε» κανονικά και έμεινα άφωνη μόλις το ανακάλυψα...

Στην αναζήτηση του ρεπορτάζ, έπεσα πάνω στο προφίλ της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη στο Instagram, αντίστοιχα! Και να σου τα γελάκια, να σου οι βόλτες, να σου τα stories, αυτά και άλλα πολλά είδαν τα μάτια μου κάνοντας μια βόλτα στο προφίλ της Σίσσυς!

Εκεί, βέβαια, δέσποζαν ακόμα οι κοινές της φωτογραφίες με τον Θοδωρή Μαραντίνη, τον πατέρα των παιδιών της και σκέφτηκα πως μιλάμε για χωρισμό αλά.... Σουηδία! Κάνοντας όμως μετά μια βόλτα και από το προφίλ του Θοδωρή διαπίστωσα..... την πικρή αλήθεια!

Ο ίδιος, φαίνεται πως έχει διαγράψει όλες τις πολύ πρόσφατες φωτογραφίες του με την Σίσσυ και πλέον γεμίζει το προφίλ του με αναρτήσεις από τη νέα του, εργένικη ζωή! Δεν ξέρω πως ένιωσε η παρουσιάστρια, πάντως εγώ αν ήμουν στην θέση της, ένα σοκ θα το είχα υποστεί.... Μιλάμε για χτύπημα, όχι αστεία!

Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: Άγριος καβγάς πριν από λίγες ημέρες! Του ούρλιαζε να φύγει!

Παρασκήνιο φωτιά για έναν άγριο καυγά πριν από λίγες ημέρες μεταξύ της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη, έρχεται στην δημοσιότητα! Δεν έχει γραφτεί πουθενά! Του ούρλιαζε να φύγει...

Όταν στις 23 Απριλίου έσκασε η ανακοίνωση του χωρισμού τους μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας η ελληνική showbiz "πάγωσε" γιατί ήταν ένα - φαινομενικά - πολύ αγαπημένο ζευγάρι! Μετά άρχισαν να βγαίνουν στην φόρα διάφορες αποκαλύψεις με το συμπέρασμα να είναι ένα: Προσπάθησαν πολύ γι αυτή την σχέση αλλά... χώρισαν φιλικά, αφού μετά την ανακοίνωση συνέχισαν να βρίσκονται και να διασκεδάζουν λόγω των παιδιών τους!

Ωστόσο, δημοσίευμα του Ciao έρχεται να ανατρέψει όλα τα δεδομένα αναφέροντας για έναν άγριο καυγά μεταξύ του ζευγαριού!

Πριν από λίγες ημέρες, λοιπόν, το ζευγάρι είχε μια συνάντηση με σκοπό να συζητήσουν για μια ακόμα φορά τα όσα τους χώρισαν και να επανεξετάσουν την κατάσταση και αν δουν εάν υπάρχει τρόπος να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους. Την συνάντηση, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, την ζήτησε ο Θοδωρής περιμένοντας, μάλιστα, τη Σίσσυ Χρηστίδου να επιστρέψει από τη Χαλικιδική, όπου και είχε πάει για τις ημέρες του Πάσχα!

Με τα πολλά βρέθηκαν αλλά η συζήτηση είχε πολύ άσχημη τροπή αφού η παρουσιάστρια του φώναζε να φύγει από το σπίτι! Ένας μεγάλο καυγάς έλαβε χώρα και τα "έσπασαν" οριστικά!