Στέλλα Μιζεράκη: «Καυτό» υλικό! Ποζάρει με κόκκινο μαγιό πάνω σε σκάφος!

«Θέλω να...»

Στέλλα Μιζεράκη: «Καυτό» υλικό! Ποζάρει με κόκκινο μαγιό πάνω σε σκάφος!

Η Στέλλα Μιζεράκη σε ένα «καυτό» υλικό! Φοράει το κόκκινο μπικίνι της, ποζάρει πάνω στο σκάφος και καλωσορίζει τον Ιούλιο!

Η νικήτρια του Power of Love1 και πρώην σύντροφος του αδικοχαμένου Πάνου Ζάρλα προσπαθεί να ορθοποδήσει και να χαμογελάσει ξανά!

Στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram η όμορφη Κρητικοπούλου δημοσίευσε μια εντυπωσιακή φωτογραφία, όπου ποζάρει με το κατακόκκινο μπικίνι της πάνω σε σκάφος και υποδέχεται τον Ιούλιο!

Όπως ήταν αναμενόμενο τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή στην Στέλλα!

Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε χαρακτηριστικά:

«Καλό μήνα αγαπημένες μου και αγαπημένοι μου!!! Που θα πάτε διακοπές φέτος; Θέλω να ακούσω τις ιδέες σας στα σχόλια».

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Στέλλα Μιζεράκη: Φοράει το κόκκινο μπικίνι της και καλωσορίζει τον Ιούλιο!

Στέλλα Μιζεράκη: Σπαράζει για τον Ζάρλα! Η φωτογραφία με το ανατριχιαστικό κείμενο...

Σπαράζει ξανά η Στέλλα Μιζεράκη για τον Πάνο Ζάρλα! Η νέα φωτογραφία στα social media και το ανατριχιαστικό κείμενο...

30 ημέρες μόνο έχουν περάσει από το τροχαίο δυστύχημα που αφαίρεσε τη ζωή του νικητή τουPower of love 1 και η πρώην σύντροφός του έκανε νέα ανάρτηση που ράγισε καρδιές!

"Όταν ζει στη μνήμη μπορεί να ζήσει για πάντα" έγραψε η Στέλλα και συνόδευσε το κείμενο με μια φωτογραφία του Πάνου, στα instastories της.

Στέλλα Μιζεράκη: Σπαράζει για τον Ζάρλα! Η φωτογραφία με το ανατριχιαστικό κείμενο...

Στέλλα Μιζεράκη: Την έκραξαν άσχημα στο Twitter μετά την συνέντευξη της για τον Πάνο Ζάρλα!

Φωτιά πήρε το Twitter μετά την συνέντευξη της Στέλλας Μιζεράκη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, όπου αναφέρθηκε στον θάνατο του Πάνου Ζάρλα. Οι χρήστες την έκραξαν άσχημα.

Η νικήτρια του Power of love 1 και πρώην σύντροφό του Πάνου, μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για το τραγικό περιστατικό, ενώ έκανε και αποκαλύψεις.

Μετά την συνέντευξη της, οι χρήστες του Twitter πήρα το πληκτρολόγιο στο χέρι και ξεκίνησαν να την κράζουν. Πολλοί ήταν ενοχλημένοι για το λόγο πως βγήκε σε εκπομπή να μιλήσει, ενώ δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα.

Στέλλα Μιζεράκη: Την έκραξαν άσχημα στο Twitter μετά την συνέντευξη της στην Μελέτη!

Στέλλα Μιζεράκη: Την έκραξαν άσχημα στο Twitter μετά την συνέντευξη της στην Μελέτη!

Στέλλα Μιζεράκη: Την έκραξαν άσχημα στο Twitter μετά την συνέντευξη της στην Μελέτη!

Πάνος Ζάρλας - αποκλειστικό: Το μεγαλείο ψυχής του! Το μεγάλο χατίρι που έκανε στη Στέλλα Μιζεράκη!

Σήμερα μέσα από ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ το Youweekly.gr θα σας αποκαλύψει το μεγαλείο ψυχής του Πάνου Ζάρλα! Το μεγάλο χατίρι που έκανε στη Στέλλα Μιζεράκη!

Μέσα από το Vanda's blog θα σας αποκαλύψω το πόσο πολύ αγαπούσε την πρώην σύντροφό του ο αδικοχαμένος νικητής του Power of love!

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες ο Πάνος έκανε κάτι που λίγοι θα έκαναν...

Στο παρελθόν και για λίγο καιρό, παρουσίαζε στο πλευρό της αγαπημένης του, τότε, Στέλλα, την εκπομπή "Σκάσε και Κολύμπα", η οποία προβαλλόταν στο ΣΚΑΙ!

Όπως μου ανέφερε πηγή μου, η εκπομπή αυτή στάθηκε η αιτία να έρθει η πρώτη ρήξη στην σχέση του ζευγαριού καθώς ο Πάνος ήταν ένα παιδί που δεν ήθελε πολύ την προβολή αλλά για τα μάτια της Μιζεράκη, που εκείνη λάτρευε αυτό το project έμενε και παρουσίαζε στο πλευρό της!

Πίσω, όμως, από τις κάμερες ξεκίνησαν οι πρώτοι καυγάδες για μικρές λεπτομέρειες που ενοχλούσαν το τότε κορίτσι του και σιγά σιγά το γυαλί άρχισε σπάει και δεν... κόλλησε ποτέ...