Κατερίνα Δαλάκα: Στην αγκαλιά μελαχρινού μετά τη νίκη της στο Survivor! Η πρώτη φωτογραφία!

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ!

Κατερίνα Δαλάκα: Στην αγκαλιά μελαχρινού μετά τη νίκη της στο Survivor! Η πρώτη φωτογραφία!

Στην αγκαλιά μελαχρινού και κούκλου πόζαρε η Κατερίνα Δαλάκα μετά τη νίκη της στο Survivor και δημοσίευσε την πρώτη της φωτογραφία!

Την Κυριακή, μετά από πολύ κόπο κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και τα 100.000 φυσικά! Αφού ο τελικός ολοκληρώθηκε η οικογένειά της έτρεξε να την αγκαλιάσει!

Λίγες ημέρες μετά, η Κατερίνα έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θέλοντας να ευχαριστήσει το κοινό που την αγάπησε και την στήριξε!

Στο πλευρό της βρέθηκε ο αδερφός της, με τον οποίο διατηρούν μια απίστευτη σχέση.

Δείτε την ανάρτηση παρακάτω:

«Αν δεν τολμήσεις δεν θα μάθεις ποτέ αν άξιζε..... η όχι... Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλη την Αγάπη και την στήριξη όλο αυτό το διάστημα ,χωρίς εσάς θα ήταν όλα διαφορετικά .Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από την χαρά που δίνεις. .Να έχετε όλοι υγεία..Seni seviyorum ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ #survivor2019 », έγραψε χαρακτηριστικά η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του στίβου.

Κατερίνα Δαλάκα: Στην αγκαλιά μελαχρινού μετά τη νίκη του Survivor! Η πρώτη φωτογραφία!

Έχουμε και τον Τούρκο που κέρδισε το Survivor, εσείς μάθατε ποιος είναι;

Κατερίνα Δαλάκα: Έτσι ήταν στο πρόσωπο πριν το "πειράξει"! Φωτογραφίες στη φόρα!

Έτσι ήταν το πρόσωπο της Κατερίνας Δαλάκα πριν το "πειράξει"! Το Youweekly.gr βγάζει στη φόρα φωτογραφίες της νικήτριας του Survivor Ελλάδας - Τουρκίας.

Επειδή, λοιπόν, είναι ένα άτομο που κεντρίζει το ενδιαφέρον και βρίσκεται στην επικαιρότητα! Γι αυτό αποφασίσαμε να μάθουμε περισσότερα για εκείνη και να τα μοιραστούμε μαζί σας!

Παλιές φωτογραφίες της Κατερίνας Δαλάκα έφτασαν στα γραφεία του Youweekly.gr μέσα στις διάφορες πληροφορίες που μάθαμε για την ζωή της και δεν μπορούσαμε να μην τις μοιραστούμε μαζί σας καθώς αποδεικνύουν τις μικροεπεμβάσεις – και το τονίζω ΜΙΚΡΟεπεμβάσεις – που έχει κάνει στο πρόσωπο της με το πέρασμα του χρόνου….

Στόμα και μύτη φαίνεται πως με τον καιρό «διορθώθηκαν» λιγάκι χωρίς καμία ιδιαίτερη υπερβολή, όμως εμείς που είμαστε παρατηρητικοί το πήραμε χαμπάρι!

Δείτε πως ήταν πριν το νυστέρι ακουμπήσει το πρόσωπο της:

Κατερίνα Δαλάκα: Έτσι ήταν στο πρόσωπο πριν το

Κατερίνα Δαλάκα: Έτσι ήταν στο πρόσωπο πριν το

Κατερίνα Δαλάκα: Έτσι ήταν στο πρόσωπο πριν το

Κατερίνα Δαλάκα: Έτσι ήταν στο πρόσωπο πριν το

Και πως είναι τώρα:

Κατερίνα Δαλάκα: Έτσι ήταν στο πρόσωπο πριν το

Κατερίνα Δαλάκα: Έτσι ήταν στο πρόσωπο πριν το

Κατερίνα Δαλάκα: Έτσι ήταν στο πρόσωπο πριν το

Κατερίνα Δαλάκα: "Βουτήχτηκε" στα πλούτη! Με πόσα λεφτά έφυγε από το Survivor συνολικά; Αποκάλυψη!

Αποκάλυψη τώρα στο Youweekly.gr! Με πόσα λεφτά έφυγε από το Survivor συνολικά η Κατερίνα Δαλάκα; "Βουτήχτηκε" στα πλούτη μετά την επί δεύτερη φορά συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης!

Ο τρίτος και μάλλον τελευταίος κύκλος του Survivor, καθώς όπως όλα δείχνουν δεν θα συνεχίσει στο ΣΚΑΙ ο Ατζούν με τα projects του, ολοκληρώθηκε την Κυριακή με την πρωταθλήτρια στίβου αυτή τη φορά να φτάνει στην πηγή και να... πίνει νερό!

Η Κατερίνα Δαλάκα, συμφώνησε να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο, με σκοπό να αυξήσει τα νούμερα τηλεθέασης, κλείνοντας όμως μια «χρυσή συμφωνία», όπως πρώτοι σας είχαμε αποκαλύψει στο Youweekly.gr και το Vanda's blog!

Κατερίνα Δαλάκα:

Η συμφωνία αυτή, όπως αναφέρουν οι πηγές μου, προέβλεπε να παίρνει 12.000 ευρώ κάθε εβδομάδα που θα έμενε στον Άγιο Δομίνικο!

Δηλαδή με κάτι γρήγορους υπολογισμούς, αν και δεν είμαι πολύ καλή στα μαθηματικά, παίρνω την ευθύνη και σας ανακοινώνω πως... έμεινε στο ριάλιτι 19 εβδομάδες... άρα 12.000*19 = 228.000 + 100.000 ευρώ που πήρε ως νικήτρια = 328.000 ευρώ!

Αδιανόητο κι αυτό! Σε καλή μεριά, τι άλλο να πω...