Αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησιάς!

Η ώρα η καλή!

Αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησιάς!

Μείναμε με ανοιχτό το στόμα! Αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησιάς!

Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται να ανέβει σε λίγους μήνες η Νεσχάν Μουλαζίμ με τον αγαπημένο της Στέλιο Πολογεώργη. Την ανακοίνωση έκανε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό».

Λίγες μέρες αργότερα δημοσίευσε μία κοινή φωτογραφία με τον σύντροφό της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και κυριολεκτικά πήρε φωτιά! Οι δυο τους όπως φαίνεται λάμπουν από ευτυχία

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Νεσχάν Μουλαζίμ: Η ανακοίνωση που μας άφησε άφωνους!

Δεν φαντάζεσαι ποιος Έλληνας ποδοσφαιριστής έκλεψε την καρδιά της πανέμορφης Τουρκάλας!

Η Τουρκάλα Νεσχάν Μουλαζίμ είναι ένα κορίτσι όμορφο που μαγνιτίζει όλα τα βλέμματα πάνω της. Στην προσωπική της ζωή όμως, την καρδιά της την έχει κλέψει ο Γιάννης Σιδεράκης, ο οποίος είναι κίπερ του Άρη. Έχουν παντρευτεί και η Νεσχάν θέλει να γίνει Χριστιανή.

Ό,τι και να επιλέξει να γίνει αυτό το κορίτσι είναι ένας πειρασμός...

53




nes3nes2

Νεσχάν Μουλαζίμ: Η πρώην του Παύλου Πετρουλάκη διατηρεί δεσμό με τον πρώην της Ελένης Τσολάκη! Απίστευτο;

Η Νεσχάν Μουλαζίμ, όπως είναι ήδη γνωστό, διατηρεί δεσμό με τον Μιχάλη Ανδριώτη και είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους!

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε το αγαπημένο ζευγάρι σε σπάνια νυχτερινή του έξοδο στο κέντρο διασκεδάσεως, Fantasia, όπου πήγαν για να απολαύσουν το βράδυ τους!

Το περίεργο της υπόθεσης όμως είναι ότι η Νεσχάν, η οποία είναι πρώην του Παύλου Πετρουλάκη, έχει σχέση με τον Μιχάλη, ο οποίος έχει τη δική του εταιρία που εμπορεύεται κουφώματα αλουμινίου και στο παρελθόν διατηρούσε σχέση με την Ελένη Τσολάκη! Διαβάστε παρακάτω...

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν σε αυτή την ελληνική showbiz! Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες από την έξοδό τους παρακάτω:

Δεν πάει ο νους σου τι δουλειά κάνει σήμερα η Νεσχάν Μουλαζίμ!

Η Νεσχάν Μουλαζίμ ξεκίνησε νέες επαγγελματικές δραστηριότητες. Το πρώην μοντέλο επέστρεψε στην Τουρκία και η δουλειά που κάνει δεν έχει καμία σχέση με τη μόδα.

Συγκεκριμένα, η Νεσχάν Μουλαζίμ προσφέρει «concierge και VIP services» με Τούρκους που θέλουν να ταξιδέψουν στη Μύκονο ή σε διάφορα άλλα μέρη της Ελλάδας και παράλληλα θέλουν να επενδύσουν στη χώρα μας και ν' αγοράσουν ακίνητα.

«Νιώθω πάρα πολύ όμορφα που είμαι και πάλι στη χώρα μου. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα εγκαταλείψω για πάντα την Ελλάδα, γιατί το καλοκαίρι θα ταξιδέψω στη Μύκονο και θα δουλέψω με νέους συνεργάτες, όπου θα παρέχουμε services σε τουρίστες, από κρατήσεις ξενοδοχείων μέχρι μεταφορά με ελικόπτερο», εξήγησε στα Παραπολιτικά και συνέχισε για τη ζωή της στα πάτρια εδάφη: «Δεν ήταν δύσκολη η απόφαση μου, γιατί στην ουσία ξαναγύρισα στην πατρίδα μου, εδώ απ' όπου ξεκίνησαν τα πάντα για μένα. Η ζωή μου, η καριέρα μου, όλα ήταν εδώ αρχικά και στη συνέχεια πήγα στην Ελλάδα. Όπως πριν από 15 χρόνια πήρα τη μεγάλη απόφαση να πάω στην Ελλάδα, έτσι και τώρα αποφάσισα να έρθω στην Τουρκία. Επαγγελματικά, τουλάχιστον τον χειμώνα, τα πράγματα είναι καλύτερα εδώ. Η πόλη είναι μεγάλη, κάθε μέρα γίνεται και κάτι καινούργιο, αναπτύσσονται τα πάντα πολύ γρήγορα. Στην Ελλάδα είναι καλύτερα τους καλοκαιρινούς μήνες».Τέλος, αποκάλυψε ότι δεν έχει σχέση και πως περνάει όμορφα τον χρόνο της με τους φίλους της.