"Πάγωσε" η Ελεονώρα Μελέτη! «Ο σύντροφός μου με εγκατέλειψε όταν έμαθε πως έχω καρκίνο...» (Βίντεο)

Η παρουσιάστρια δεν μπορούσε να το πιστέψει!

Η Ελεονώρα Μελέτη "πάγωσε" μόλις άκουσε πως ο σύντροφος καλεσμένης της την εγκατέλειψε όταν έμαθε για τον καρκίνο!

Η παρουσιάστρια του «Μετά τα μεσάνυχτα» στον AlphaTV δεν μπορούσε να το πιστέψει!

Στη χθεσινή (2/7) εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη καλεσμένη ήταν η Μαρία Σατραζέμη, η οποία έχει γίνει γνωστή μέσα από πολλές διαφημίσεις.

Μίλώντας για την προσωπική της ζωή αποκάλυψε πως ο σύντροφός της την είχε εγκαταλείψει μόλις έμαθε ότι είχε καρκίνο!

Συγκεκριμένα είπε στα Μετά τα μεσάνυχτα: «Είχα δύσκολο καρκίνο, επιθετικό, μεταστατικό, στάδιο 3. Αυτός ο όγκος άρχισε να μεγαλώνει όσο περνούσε ο καιρός.

Όταν έμαθα ότι έχω καρκίνο έπαθα σοκ. Χρειάστηκα χρόνο για να το συλλάβω. Εκείνο το διάστημα είχα μία σχέση 5 ετών. Στην αρχή ήταν σοκ και για αυτόν. Δε το διαχειρίστηκε πάρα πολύ καλά. Δεν τα κατάφερε να μείνει μαζί μου. Με εγκατέλειψε αμέσως μόλις έμαθε ότι έχω καρκίνο. Δεν τον κατηγορώ.

Σε ένα τσακωμό με το σύντροφο μου, μου είπε ότι θέλει γυναίκα δίπλα του που να έχει στήθος. Ήταν αρκετά πειστικό επιχείρημα. Με πείραξε πολύ. Με πλήγωσε πολύ. Όταν χάνεις το στήθος σου το πρώτο που χάνεις είναι το σύμβολο της θηλυκότητάς σου. Και μετά χάνεις και τον σύντροφό σου. Βλακεία για το τώρα έχω πολύ καλύτερο στήθος, αν είχε μείνει. Η διπλή μαστεκτομή ήταν μονόδρομος.

Η διπλή μαστεκτομή είναι δύσκολη σωματικά, αλλά και ψυχολογικά, νιώθεις άφυλος. Ο καρκίνος με έκανε να θέλω να ζήσω και μάλιστα να ζήσω καλά! Με την μαστεκτομή φοβόμουν την απόρριψη από το άλλο φύλο. Για πολύ καιρό δεν έβγαζα την μπλούζα μου στο κρεβάτι για να μην καταλάβει ο άλλος ότι δεν έχω στήθος. Ζητάω συγγνώμη από όλους τους συντρόφους μου γιατί τώρα καταλαβαίνω ότι πέρασαν δύσκολα και αυτοί». Ο χωρισμός που είχε κάνει τη μεγάλη διαφορά για την Ελεονώρα Μελέτη!

Δείτε το βίντεο

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Ο θάνατος από καρκίνο που την "τσάκισε" (Βίντεο)

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι έκανε τη μεγάλη εξομολόγηση για τον θάνατο από καρκίνο που την "τσάκισε"!

Η παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στον AlphaTV «Μετά τα μεσάνυχτα» και συγκίνησε.

Συγκεκριμένα η Φλορίντα Πετρουτσέλι αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα της, ο οποίος «έφυγε» από τον κακρίνο όταν εκείνη ήταν σε ηλικία μόλις 9 ετών.

Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε στην Ελεονώρα Μελέτη το πώς έζησε αυτή την εμπειρία και τι άλλαξε στη ζωή της, καθώς θα έπρεπε να φροντίζει την μικρή της αδερφή διότι η μητέρα τους δούλευε όλη τη μέρα. Είχατε δει τη βόλτα με την κορούλα της;

Δείτε το βίντεο