Ελεονώρα Μελέτη: Ο χωρισμός που έκανε την διαφορά!

Τι συνέβη με την παρουσιάστρια!

Ελεονώρα Μελέτη: Ο χωρισμός που έκανε την διαφορά!

Συνήθως οι χωρισμοί είναι ένα δυσάρεστο γεγονός, ωστόσο στην περίπτωση της Ελεονώρας Μελέτη έκανε την διαφορά!

Η παρουσιάστρια του «Μετά τα μεσάνυχτα» στον AlphaTV είδε την ανακοίνωση και μπορεί να είναι ικανοποιημένη με αυτό που διάβασε.

Συγκεκριμένα η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη τερμάτισε στην πρώτη θέση στη χθεσινή (26/6) μάχη της τηλεθέασης στην Late Night ζώνη.

Το «Μετά τα μεσάνυχτα» έφτασε στο 18,9 στο δυναμικό κοινό, έχοντας καλεσμένους την αστρολόγο Μπέλλα Κυδωνάκη, την Κέλλυ Κελεκίδου η οποία μίλησε για τον χωρισμό με τον Νίκο Κουρκούλη, αλλά και την Ιωάννα Ασημακοπούλου.

Τα όσα είπε η γνωστή τραγουδίστρια για τα περί χωρισμού έκαναν τη διαφορά. Παράλληλα, το The 2Night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου έκλεισε στο 11%.

Συνολικά τα νούμερα στη συγκεκριμένη ζώνη ήταν:

ΣΚΑΙ: Αντίστροφη μέτρηση 7,6
ΑΝΤ1: The 2Night Show 11
ALPHA: Μετά τα Μεσάνυχτα 18,9
STAR: Νόμος και τάξη 17,8

Τα τέταρτα της Μελέτη

24,7
22,2
21,4
14,4
15,3
15,2

Τα τέταρτα του Αρναούτογλου

9,5
9,5
11,4
9,9
12,8
9,3
12
13,4

Ελεονώρα Μελέτη: Η κορούλα της κάνει τα πρώτα της βήματα και είναι μια σκέτη γλύκα!

Η κορούλα της Ελεονώρας Μελέτη έκανε τα πρώτα της βήματα και πραγματικά είναι μια σκέτη γλύκα με το φουστανάκι της. Η μητέρα της δεν σταματά να την καμαρώνει.

Η παρουσιάστρια μπορεί να έχει ένα δύσκολο επαγγελματικό πρόγραμμα λόγω της εκπομπής της, ωστόσο πάντα βρίσκει χρόνο για το αγγελούδι της, το οποίο λατρεύει.

Μάλιστα, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια πολύ τρυφερή στιγμή, από τα πρώτα της βήματα. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε ένα βίντεο με την μικρή Αλεξάνδρα, από γνωστό κατάστημα, να περπατά. Μάλιστα, μαμά και κόρη έχουν κάνει τις πρώτες βουτιές του καλοκαιριού.

Ελεονώρα Μελέτη: Οι βουτιές με την μικρή της πριγκίπισσα!

Η Ελεονώρα Μελέτη φαίνεται να απολαμβάνει το καλοκαίρι και να κάνει βουτιές με την μικρή της πριγκίπισσα!

Είναι γνωστό πως η γνωστή παρουσιάστρια λατρεύει την μικρή της κορούλας και της έχει πολύ αδυναμία!

Παρά το φόρτο εργασίας της η γλυκιά μανούλα πάντα ξεκλέβει λίγο χρόνο και αφιερώνεται ολοκληρωτικά στην αγαπημένη της Αλεξάνδρα.

Η παρουσιάστρια ασχολείται ενεργά με τα social media και συχνά δημοσιεύει στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφία μαζί της, φυσικά χωρίς να αποκαλύπτει το πρόσωπό της.

Αυτήν την φορά δημοσίευσε μια φωτογραφία με την κορούλα τους όπου φαίνεται να απολαμβάνουν το καλοκαίρι τους και τις βουτιές τους!

Δείτε την σχετική φωτογραφία: