Πρώην παρουσιαστής του ΣΚΑΪ ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Ο γάμος θα γίνει αύριο!

Πρώην παρουσιαστής του ΣΚΑΪ ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Κι όμως πρώην παρουσιαστής του ΣΚΑΪ ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Ο γάμος θα πραγματοποιηθεί αύριο στη Νάξο!

Ο λόγος για τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ο οποίος είναι έτοιμος να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του Έλενα Καρβέλα, όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν καιρό!

Πρώην παρουσιαστής του ΣΚΑΪ ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, μία ημέρα πριν τις βουλευτικές εκλογές θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και φυσικά την επόμενη θα επιστρέψει στην Αθήνα για να ρίξει την ψήφο του!

Ο γάμος θα πραγματοποιηθεί σε ένα μικρό εκκλησάκι στο Κάτω Σαγκρί, ένα ημιορεινό χωριό της Νάξου, τόπο καταγωγής της γιαγιάς του Κωνσταντίνου.

Μάλιστα, το βράδυ της Παρασκευής, το ζευγάρι θα κάνει ένα ολοήμερο beach party για τους 75 καλεσμένους του, με φαγητό και κρασί!

Πριν λίγο από λίγε ώρες ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram από το αεροδρόμιο, όπου είναι έτοιμος να ταξιδέψει με την μέλλουσα σύζυγό του!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Πρώην παρουσιαστής του ΣΚΑΪ ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Διακοπές με τη σύντροφό του πριν το γάμο! Που βρέθηκαν;

Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με την σύντροφό του και λίγο πριν το γάμο έκαναν τις πασχαλινές τους διακοπές.

Που ταξίδεψε το ζευγάρι;

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και η Έλενα Καρβέλα έπειτα από αρκετά χρόνια κοινής πορείας αποφάσισε να επισφραγίσει τον έρωτά του σε λίγο καιρό στην Νάξο.

Αυτές τις ημέρες το ζευγάρι βρίσκεται στο κυκλαδίτικο νησί, προκειμένου να περάσει τις διακοπές του Πάσχα δίπλα στη θάλασσα και να δώσει το παρών σε όλες τι παραδοσιακές εκδηλώσεις του νησιού.

Κωνσταντίνος Μπογδάνος διακοπές με τη σύντροφό του

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: «Την ίδια μέρα που απολύθηκα από τον ΣΚΑΙ ο Θέμος Αναστασιάδης με πήρε τηλέφωνο και...»!

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Ο δημοσιογράφος έκατσε απέναντι από τον Γρηγόρη, στο «The 2night show» και μίλησαν για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, αναφέρθηκε στον Θέμο Αναστασιάδη, την σχέση και την συνεργασία τους.

«Την ίδια μέρα που απολύθηκα από τον ΣΚΑΙ ο Θέμος Αναστασιάδης με πήρε τηλέφωνο και μου πρότεινε δουλειά στο ραδιόφωνο. Είχαμε επικοινωνία μέχρι το τέλος. Μιλάγαμε με μηνύματα. Ενάμιση χρόνο σχεδόν ο Θέμος ήταν άρρωστος. Δεν πήγα να τον δω. Ο Θέμος άκουγε την εκπομπή μου, είχαμε τηλεφωνικές επικοινωνίες και συνομιλούσαμε πολύ με μηνύματα. Ο Θέμος άκουγε την εκπομπή μου και μου έλεγε μη μασάς. Το ξέραμε ότι ο Θέμος ήταν άρρωστος, άσχετο αν δεν το λέγαμε για να προστατεύεται η οικογένειά του. Ήταν πάρα πολύ περίεργο το να γνωρίζεις το ότι αυτός ο άνθρωπος μετράει μέρες ή μήνες», είπε, μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος