Νίκος Μουτσινάς: Μόλις έσκασε η ξαφνική εξέλιξη για το μέλλον του! (Βίντεο)

Μένει ή φεύγει από το Open;

Νίκος Μουτσινάς: Μόλις έσκασε η ξαφνική εξέλιξη για το μέλλον του! (Βίντεο)

Μόλις έσκασε η ξαφνική εξέλιξη για το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Μουτσινά! Θα φύγει τελικά από το Open;

Ο παρουσιαστής έκανε μεγάλη επιτυχία με την εκπομπή του «Για την παρέα».

Ο Νίκος Μουτσινάς βρίσκεται σε συζητήσεις με τα κανάλια για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ωστόσο φαίνεται πως το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα συνεχίσει στο Open.

Η καλή του φίλη, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η οποία βρέθηκε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον AlphaTV «Καλύτερα δε γίνεται», έκανε την αποκάλυψη!

Συγκεκριμένα σε ερώτηση για το αν ο Νίκος Μουτσινάς θα αποχωρήσει από το Open, η γνωστή ηθοποιός είπε: «Θα φύγει, ναι!».

Δείτε το βίντεο

Νίκος Μουτσινάς: Τέλος με την Ματίνα Νικολάου; Όλη η αλήθεια για την σχέση τους!

Όλη η αλήθεια για την σχέση του Νίκου Μουτσινά και της Ματίνας Νικολάου! Ήρθε το τέλος; Έχουμε όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Ένα τηλεοπτικό ζευγάρι που μονοπώλησε φέτος το ενδιαφέρον του κοινού αφού στο "Για την παρέα", η Βάνια έδινε την δική της πινελιά!

Σύμφωνα με όσα μου μετέφερε, όμως, άνθρωπος από το κοντινό περιβάλλον της Ματίνας Νικολάου, εκείνη και ο Νίκος διατηρούν φιλία χρόνων!

Τι συμβαίνει μετά το τέλος της εκπομπής;

Όπως μου αποκάλυψε η πηγή μου, ο Νίκος βρίσκεται συνεχώς σε συζητήσεις καθώς φέρεται πως τον πολιορκούν κάποια κανάλια, με πρώτο τον ΣΚΑΙ, για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, αλλά ακόμα τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί!

Το μόνο που είναι σίγουρο είναι πως ο παρουσιαστής όπου κι αν πάει θέλει να "μεταφερθεί" με όλους τους συντελεστές της ομάδας του μαζί!

Κι εδώ ξεκινάει άλλο θέμα αφού δεν είναι σίγουρο πως η επαγγελματική του σχέση στην τηλεόραση με την Ματίνα θα συνεχιστεί...

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές μου πληροφορίες, η Ματίνα μετά την "ερμηνεία" της στην εκπομπή έχει δεχτεί πολλές προτάσεις για projects κάποια στην τηλεόραση και κάποια για ρόλους σε θεατρικές σκηνές...

Ένα από αυτά είναι κάτι πολύ δυνατό και την έχει βάλει σε δίλημμα...

Τίποτα, όμως, δεν έχει αποφασιστεί ακόμα, γιατί την κρατάει σε σκέψεις το γεγονός πως το κλίμα με το Νίκο Μουτσινά και τη συγκεκριμένη ομάδα ήταν πολύ καλό, κι όπως αποκάλυψε σε κοντινό της πρόσωπο αυτό είναι κάτι που θεωρεί πολύ σημαντικό...