Ελευθερία Ελευθερίου: Τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε! Η τεράστια αλλαγή που έκανε! (Βίντεο)

Σας αρέσει;

Ελευθερία Ελευθερίου: Τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε! Η τεράστια αλλαγή που έκανε! (Βίντεο)

Tρομάξαμε να αναγνωρίσουμε την Ελευθερία Ελευθερίου! Η τεράστια αλλαγή που έκανε!

Η γνωστή τραγουδίστρια αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή και μας εξέπληξε.

Η αλλαγή έγινε στα μαλλιά της και από ότι καταλαβαίνουμε της αρέσει πολύ το νέο hair look της, αφού ανεβάζει διαρκώς στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram βιντεάκια με την αλλαγή της.

To μέχρι πρότινος ίσιο μαλλί της αντικαταστάθηκε από ράστα. Το μήκος παρέμεινε μακρύ όμως η αλλαγή της είναι τεράστια, αφού την είχαμε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια που την παρακολουθούμε σε πιο ήπιες αλλαγές.

Τα σχόλια που έλαβε ήταν ποικίλα, με τα θετικά να υπερτερούν των αρνητικών κι έτσι η δημοφιλής τραγουδίστρια μπορεί να μείνει ήσυχη!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πασίγνωστη τραγουδίστρια βγήκε με το μικροσκοπικό της μαγιό στο μπαλκόνι!

Πασίγνωστη τραγουδίστρια βρέθηκε στην Σαντορίνη να φωτογραφίζεται με το μικροσκοπικό της μαγιό στο μπαλκόνι τους δωματίου όπου διέμενε!

Για ποια σας μιλάμε;

Είναι μία πολύ σ3ξι παρουσία και οι εμφανίσεις της προκαλούν αναστάτωση κι όχι μόνο… Το τελευταίο διάστημα, η Ελευθερία Ελευθερίου, απολαμβάνει τον λαμπερό ήλιο της Σαντορίνης.

Η Κύπρια τραγουδίστρια είναι ενεργή στα social media και δεν σταματά να μας ξαφνιάζει με τις απολαυστικές φωτογραφίες που αναρτά από τις διακοπές της. Αυτή τη φορά «κόλασε» τους διαδικτυακούς της φίλους - και μάλλον όχι μόνο - με την αποκαλυπτική φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram.Δείτε εδώ το απίστευτο κορμί της!

Ελευθερίου

Ελευθερίου

Ελευθερία Ελευθερίου - Γιώργος Μπόγρης: Άγριος τσακωμός! Η κίνηση που την έβγαλε από τα ρούχα του...

Ένας πολύ άγριος τσακωμός έλαβε χώρα ανάμεσα στον Γιώργο Μπόγρη και την Ελευθερία Ελευθερίου και σας έχω όλο το παρασκήνιο στο Vanda's blog! Ποια ήταν η κίνηση που την έβγαλε από τα ρούχα του;

Όλα ξεκίνησαν όταν ακούστηκαν οι πρώτοι ψίθυροι ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι αλλά.... το κρύβουν!

Η Ελευθερία, δημοσίευσε μια φωτογραφία από τα γενέθλια του Γιώργου Μπόγρη στοInstagram, στην οποία οι δυο τους φαίνεται να διασκεδάζουν σε νυχτερινό κέντρο, και κάπως έτσι ξεκίνησε να διαδίδεται ότι είναι ζευγάρι!

Ο μπασκετμπολίστας, μετά την έκταση που πήρε η σχέση του με την Έλλη Κοκκίνου, δεν ήθελε να επαναλάβει τα λάθη του παρελθόντος, μεν, ωστόσο έκανε δηλώσεις μεταξύ των οποίων ανέφερε ότι «Δεν είναι του γούστου του»!

Όπως καταλαβαίνετε, η Ελευθερία ένιωσε εκτεθειμένη, αφού οι δυο τους έκαναν στενή παρέα και μόλις κατάλαβε το τι έχει συμβεί, έσπευσε να ζητήσει εξηγήσεις!

Λογικό, θα μου πείτε, αφού η κοπέλα θεώρησε ότι με το να μην μπαίνει μια τελεία σε όλο αυτό, και να μην μιλάει ξεκάθαρα ο Μπόγρης, έδωσε λαβές ώστε να συνεχίζεται το σήριαλ περί σχέσης τους... Εντωμεταξύ η ίδια, θέλοντας να πάρει το θέμα στα χέρια της, απαντούσε κάθε φορά που της γινόταν η ίδια ερώτηση, με τον ίδιο τρόπο: «Δεν έχω σχέση με τον Γιώργο, είμαστε φίλοι...»

Η ταφόπλακα στο ζήτημα, μπήκε με συνοπτικές διαδικασίες σήμερα το πρωί, όταν η ίδια ανέφερε σε δηλώσεις της: «Όταν πιάνουν το όνομά μου στο στόμα τους και λένε διάφορα, τότε βγαίνω και λέω “Όχι παιδιά δεν ισχύει αυτό το πράγμα”.

Άλλο κάνουμε παρέα και άλλο το να είσαι σε σχέση με έναν άνθρωπο. Η σχέση είναι ένα άλλο στάδιο έτσι; Είμαστε φίλοι… αυτό και μόνο!» Τον δίκασε σα να λέμε και προαισθάνομαι ότι οι δυο τους.... δεν θα ξαναμιλήσουν σύντομα!